Antena Căutare

Teodora si echipa ei de ”uriasi” au luptat pentru copiii din Glodeanu

Echipa condusa de Teodora Sava, concurenta in primul sezon al emisiunii, careia i s-au alaturat "uriasii" Mariuca, Stefani, Stefan si Mihai, a luptat pentru copiii sarcai din comuna Glodeanu. Parintele Marian 76 de copii

Echipa condusa de Teodora Sava, concurenta in primul sezon al emisiunii, careia i s-au alaturat "uriasii" Mariuca, Stefani, Stefan si Mihai, a luptat pentru copiii sarcai din comuna Glodeanu.

Parintele Marian are grija de 76 de copii pentru care a construit o sala de mese si carora le face mici bucurii alaturi de satenii generosi. Duminica, la biserica din comuna buzoiana, parintele spune ca se aduna mai mult copii decat adulti.

Teodora Sava a descoperit povestea lor si pentru a-i ajuta sa aiba un viitor mai bun, a cantat piesa "All I want for Christman is you". Micuta artista si-a pus talentul in functiune pentru a-i convinge pe jurati ca toti copiii de care se ingrijeste parintele Marian merita premiul de 13.000 de lei.

Carina Mihaila l-a prins in flagrant pe Mos Craciun... "Uriasii" din echipa Teodorei Sava au coborat "Dragostea din tei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x