Antena Căutare

Toți au crezut c-o aud pe adevărata Sanna Nielsen la „Next Star”! E talentata Denisa Anastasiei, într-un cadru ireal de frumos!

La numai 12 ani, Denisa Anastasiei  din Piatra Neamț are talent cât încape!  În cea de-a opta ediţie a sezonului 7 "Next Star", Denisa Anastasiei a cântat melodia interpretată de Sanna Nielsen - Undo, o piesă dificilă pe care a interpretat-o foarte bine.

La numai 12 ani, Denisa Anastasiei din Piatra Neamț are talent cât încape! În cea de-a opta ediţie a sezonului 7 "Next Star", Denisa Anastasiei a cântat melodia interpretată de Sanna Nielsen - Undo, o piesă dificilă pe care a interpretat-o foarte bine.

Cine ar fi crezut că puștoaica este atât de talentată? O voce caldă într-un decor feeric: ingredientele unei reprezentații extraordinare la „Next Star”!

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „DENISA”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Fetița-burlan” Tatiana Trifon a venit tocmai din Chișinău la „Next Star”. În pași de dans, basarabeanca a demonstrat că... Trupa de fetiţe UNEFS, dans de excepţie pe scena Next Star! Juriul a rămas MASCĂ, iar costumașele roz le-a purtat noroc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x