Căutare Live

Un copil inventator vine la "Next Star" să prezinte ultima sa creație: un robot care rezolvă cubul Rubik. De la emisiune va pleca la Olimpiada Internațională de Robotică

 Un copil care inventeaza roboti vine joi, 29 septembrie, de la ora 20.30, la "Next Star", ca sa le arate juratilor ultima sa creatie: un robot care rezolva cubul Rubik. 

Un copil care inventeaza roboti vine joi, 29 septembrie, de la ora 20.30, la "Next Star", ca sa le arate juratilor ultima sa creatie: un robot care rezolva cubul Rubik.


Vladut are 13 ani, vine din Slatina si este multipremiat la concursuri de matematica si informatica si detinator a 90 de medalii, dintre care 70 de aur, la concursuri de gen. Luna viitoare, el va pleca in India, sa reprezinte Romania la Olimpiada internationala de robotica. Pustiul va aduce pe scena de la "Next Star" nu doar ultima sa inventie - robotul care rezolva cubul Rubik, ci si colectiile de roboti din Star Wars si masinarii impotriva infractorilor si teroristilor construite de el.


Desi multi si-l imagineaza doar in fata computerului, Vladut marturiseste ca este un copil normal caruia ii plac foarte mult sporturile extreme. Face scufundari, se da pe tiroliana si cu skijet-ul si are centura neagra la tae kwon do.

Cat de impresionati se vor arata Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa si CRBL de inventiile lui, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 29 septembrie, de la ora 20.30, intr-o noua editie a emisiunii "Next Star" prezentate de Dan Negru.


Fetiţele lui Pepe si Dan Negru nu au curajul să vină la Next Star. Care este motivul "invocat" de micuţe... “Are nouă ani şi plângea microfonul ăla. Mi-ai făcut pielea de găină”. Micuţa Cristina Apostolache şi-a pus tot sufletul...
Ultimele știri