Antena Căutare

Un puști nevăzător care practică escalada îl face să plângă pe Dorian Popa

Momente emoționante joi, de la ora 20.30, la “Next Star” când, în platoul emisiunii, va veni Alin, un puști nevăzător care practică escalada sportivă.

Momente emoționante joi, de la ora 20.30, la “Next Star” când, în platoul emisiunii, va veni Alin, un puști nevăzător care practică escalada sportivă. Demonstrația sa de curaj și ambiție îi va impresiona până la lacrimi pe jurații Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe. Am rămas șocat. Am încercat și eu să fac escaladă și este foarte greu. Este impresionant cum reușește Alin să se cațere fără să vadă nimic, bazându-se doar pe ceea ce-i spune antrenorul”, spune Dorian, cu lacrimi în ochi.

Vizibil emoționat de momentul puștiului, CRBL își va scoate șapca de pe cap și i-o va oferi în dar. Vreau să-ți ofer acest cadou, pentru că azi am învățat de la tine o lecție de viață”, îi spune acesta.

Cum vor reacționa ceilalți doi jurați, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Next Star”.

Accident teribil pe scena Next Star. Ce a pățit Dorian la filmări și cum s-a descurcat Pepe cu o fetiță care nu vorbește... Ochi de înger, voce puternică! Anastasia Melnicova, micuţa din Chişinău, a strălucit printre "Flashlights"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x