Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 15 februarie 2023. Irisha, apariție de senzație într-o ținută îndrăzneață. Cum a arătat în partea de jos

Irisha a stârnit discuții cu ținuta în care a apărut la Nu te supăra, frate! ediția 15 februarie 2023. Tânăra a fost invitată să dea cu zarul, iar ceea ce a urmat a stârnit un schimb de replici savuros.

colaj foto irisha la nu te supara frate 15 februarie 2023 Galerie
Irisha, apariție de senzație într-o ținută îndrăzneață la Nu te supăra, frate! | Antena 1

În emisiunea Nu te supăra, frate!, două echipe formate din câte trei vedete intră în jocul inspirat din copilărie și răspund provocărilor celor două gazde, Pepe și magicianul Robert Tudor. Jocuri, ghicitori interesante și momente savuroase, iată rețeta acestui quiz show savuros de la Antena 1.

În ediția difuzată pe 15 februarie 2023, echipa albastră a fost formată din Saveta Bogdan, Claudia Ghițulescu, Ionuț Ungureanu, iar echipa roșie din Diana Munteanu, Irisha și Bogdan Vlădău.

Irisha și-a făcut apariția într-o senzație extrem de sexy care a stârnit reacții printre cei din platou care nu s-au putut abține să nu îi admire trupul armonios.

Irisha a purtat o ținută îndrăzneață care a stârnui reacții la Nu te supăra, frate!, de la Antena 1. Cum au reacționat Pepe

Prima vedetă care a dat cu zarul de la echipa roșie a fost Irisha. Prezentatorul a invitat-o alături de el și nu a putut să nu observe apariția extrem de sexy a artistei.

„Mama, ce sexy e Irisha!”, a exclamat gazda quizz show-ului atunci când a văzut-o pe aceasta în toată splendoarea. „Hai, plimbă-te după zar”, a completat el, rugând-o să defileze puțin în fața tuturor.

În partea de sus a ținutei, Irisha a optat pentru un body negru cu tăieturi îndrăznețe, iar în partea de jos aceasta a adăugat o fustă extrem de scurtă din paiete. Vedeta a mai accesoriat totul cu un colier strălucitor care a pus întreg ansamblul și mai tare în evidență.

Citește și: Nu te supăra, frate! 10 februarie 2023. Nea Marin și Larisa, fiica lui, au devenit rivali la un joc de strâns ouă! Ce gest a făcut

Pentru că prima dată a dat cu zarul cifra 6 și a răspuns corect a o întrebare mai grea legată de muzică, aceasta a putut să dea din nou.

„Am mai făcut și muzică, Conservatorul. Ar fi și ciudat să nu răspund corect”, a dezvăluit ea.

La următoarea aruncare, a dat 5 și a ajuns pe căsuță care spune „Joc dublu”, fiind nevoită să intre în joc cu Claudia Ghițulescu.

Ajunsă la Magicianul Robert Tudor, acesta nu s-a mai putut abține când i-a văzut ținuta. Tânăra și-a afișat picioarele lungi și trupul sculptat, ceea ce generat „discuții” aprinse.

„N-am putut să mă uit la tine din respect”, i-a spus acesta.

„Iartă-mă, dar ea s-a îmbrăcat pentru nerespectoși”, a glumit și Pepe.

Concurentele au fost nevoite să mute pe masă dintr-o parte în alta câte o râmă de hartie, suflând cu paiul, iar jocul a făcut deliciul celor prezenți în studio. Tânăra artistă a fost pusă în dificultate de fusta prea scurtă atunci când s-a aplecat pentru joc, dar a reușit să câștige și a avansat mai bine de jumătate de traseu.

Citește și: Nu te supăra, frate! 8 februarie 2023. Ce i-a făcut Francisca lui TJ Miles în direct, după zvonurile că sunt împreună

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x