Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 10 februarie 2023. Nea Marin și Larisa, fiica lui, au devenit rivali la un joc de strâns ouă! Ce gest a făcut

În ediția din 10 februarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate! de la Antena 1, Nea Marin s-a luat la întrecere cu fiica sa, Larisa, la un joc de strâns ouă. La un moment dat, acesta a făcut un gest neașteptat.

colaj foto cu nea marin si pepe, nea marin si fiica lui carand oua cu lingura de lemn si nea marin alaturi de fiica lui, larisa, si magicianul robert tudor Galerie
Nea Marin și Larisa, fiica lui, au făcut senzație la emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Antena 1 | Antena 1

În ediția din 10 februarie 2023, vedetele din echipa roșie sunt Nea Marin, Alina Sorescu și Anca Țurcașiu, în timp ce echipa albastră este formată din Sonny Medini de la Circul Bellucci, coana Mița și Lavinia, fiica lui Nea Marin.

La unul dintre jocuri, Nea Marin a devenit rivalul fiicei sale, Larisa. Magicianul Robert Tudor i-a pus să culeagă ouă cu lingura de lemn, însă ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Nea Marin și fiica lui, Larisa, s-au întrecut la strâns ouă cu lingura de lemn, la Nu te supăra, frate!, de la Antena 1

În ediția din 10 februarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate! de la Antena 1, Nea Marin și fiica lui, Larisa, au devenit rivali în cadrul unui joc de senzație, ce a stârnit multe hohote de râs.

De data aceasta, magicianul Robert Tudor a pregătit o provocare de zile mari

„Aveți câte o lingură fiecare, trebuie să transportați ouă ținând lingura în gură. Timpul este de 90 de secunde. Cine transportă cele mai multe ouă în coșuri câștigă”, a fost regula explicată de magician.

Citește și: Nu te supăra, frate! 10 februarie 2023. Anca Țurcașiu, apariție de senzație. Cum arată vedeta, la 52 de ani, într-o rochie mulată

Concurenții s-au pregătit, cronometrul a pornit și fiecare s-a apucat de treabă!

„Nea Marin știe cu ouăle!”, a fost remarca făcută de acesta atunci când a văzut ce bine se pricepe concurentul la această provocare.

Tensiunea a fost mare atunci când cronometrul s-a oprit și „arbitrul” a început să numere. Inițial a fost egalitate, însă chiar în timp ce magicianul Robert Tudor se pregătea să dea verdictul, Nea Marin a folosit una dintre linguri ca să spargă un ou, oferindu-i astfel victoria fiicei sale, Larisa.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Nu te supăra, frate! ca să vezi tot momentul.

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 10 februarie 2023. Anca Țurcașiu, apariție de senzație. Cum arată vedeta, la 52 de ani, într-o roch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x