Antena Căutare

Nu te supara, frate! 20 ianuarie 2023. Provocarea care a făcut-o pe Cristina Cioran să mărturisească ce i-ar zice unei amante

La Antena 1, în fiecare miercuri, joi și vineri, la ora 17:00, Pepe și Magicianul Robert Tudor prezintă jocul Nu te supăra, frate! Două echipe formate din câte trei vedete se alătură jocului și se confruntă cu provocările concepute de gazde. În ediția din 20 ianuarie 2023, vedetele din echipa albastră sunt Marcel Pavel, Maria Buză și Anca Țurcașiu, în timp ce vedetele din echipa roșie sunt Andra Gogan, Nea Marin, Cristina Cioran.

Nu te supara, frate! 20 ianuarie 2023. Provocarea care a făcut-o pe Cristina Cioran să mărturisească ce i-ar zice unei amante Galerie
Nu te supara, frate! 20 ianuarie 2023. Provocarea care a făcut-o pe Cristina Cioran să mărturisească ce i-ar zice unei amante | Antena 1/ Nu te supăra, frate!

Emisiunea Nu te supăra, frate! de la Antena 1 oferă telespectatorilor distracție și amuzament zilnic! Astăzi, Pepe și Magicianul Tudor au pregătit surprize neașteptate!

Antena 1 prezintă telespectatorilor jocul-vedetă "Nu te supăra, frate!", un format TV inspirat din jocul de societate cu același nume. În fiecare ediție, șase vedete, împărțite în două echipe, vor arunca zarurile și vor muta pionii pe tabla de joc, conform indicațiilor obținute.

Provocările nu sunt lipsite de pedepse, capcane bine ascunse și întrebări care pun jucătorii în situații amuzante pe parcursul jocului.

Nu te supăra, frate!, din 20 ianuarie 2023. Provocarea care a făcut-o pe Cristina Cioran să mărturisească ce i-ar zice amantei soțului ei, dacă ar exista o astfel de situație: “Ține-l și dă-l mai departe”

Cristina Cioran a dat cu zarul și a primit o provocare care a stârnit amuzamentul tuturor celor din platou, inclusiv ea s-a amuzat teribil! “Imaginează-ți că zarul este amantul/amanta partenerului tău de viață, iar acum ai la dispoziție un minut să îi spui tot ce ai pe suflet!”.

Nu s-a așteptat la așa ceva, dar a acceptat provocarea și a mărturisit ce i-ar spune amantei soțului ei, dacă ar exista o astfel de situație: “Nu, de ce faci, asta, Doamne!?”, a spus ea râzând, când a văzut ce este pusă să facă!

“Ai la dispoziție un minut să spui ce ai pe suflet!”, spune Pepe.

Cristina și-a început discursul savuros și a făcut deliciul publicului cu răspunsul său: “Draga mea, ce bine că ai apărut în fața lui! Ia-l tu, ține-l! Doamne ajută să poți să-l ții. Ține-l, fă borș cu dânsul! Închide-i telefonul să nu mă mai sune. Fă ce îți dorești! Mie nu-mi mai trebuie. Eu de el nu mai am nevoie. Așadar, ia-l tu, ți-l fac cadou! Nu cunosc astfel de sentimente, pentru că oamenii se bat singuri. Nu n-am ce să spun! Ține-l, păstrează-l și dă-l mai departe ca pe un trofeu!”, a spus Cristina Cioran, făcând toată sala să râdă.

În cele din urmă ea a obținut punctele de la Pepe pentru că l-a cucerit ultima frază!

Citește și: Nu te supara, frate! 19 ianuarie 2023. Transformarea uimitoare a Mariei Cârneci. Cât de bine arată la 69 de ani

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro , în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt. Emisiunea poate fi urmărită și pe AntenaPlay.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Citește și: Nu te supara, frate! 19 ianuarie 2023. Codruța Filip, pusă la un joc dificil, care a făcut deliciul publicului

Nu te supara, frate! 20 ianuarie 2023. Prima apariție televizată a Cristinei Cioran după despărțirea de tatăl copilului ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x