Antena Căutare

Nu te supara, frate! 19 ianuarie 2023. Codruța Filip, pusă la un joc dificil, care a făcut deliciul publicului

La Antena 1, în fiecare miercuri, joi și vineri, la ora 17:00, Pepe și Magicianul Robert Tudor prezintă jocul Nu te supăra, frate! Două echipe formate din câte trei vedete se alătură jocului și se confruntă cu provocările concepute de gazde. În ediția din 19 ianuarie 2023, vedetele din echipa albastră sunt Maria Cârneci, Valentin Sanfira, Paula Chirilă, în timp ce vedetele din echipa roșie sunt Codruța Filip, Mălina, Connect-R.

Nu te supara, frate! 19 ianuarie 2023. Codruța Filip, pusă la un joc dificil, care a făcut deliciul publicului Galerie
Nu te supara, frate! 19 ianuarie 2023. | Antena 1/ Nu te supăra, frate!

Emisiunea Nu te supăra, frate! de la Antena 1 oferă telespectatorilor distracție și amuzament zilnic! Astăzi, Pepe și Magicianul Tudor au pregătit surprize neașteptate!

Antena 1 prezintă telespectatorilor jocul-vedetă "Nu te supăra, frate!", un format TV inspirat din jocul de societate cu același nume. În fiecare ediție, șase vedete, împărțite în două echipe, vor arunca zarurile și vor muta pionii pe tabla de joc, conform indicațiilor obținute.

Provocările nu sunt lipsite de pedepse, capcane bine ascunse și întrebări care pun jucătorii în situații amuzante pe parcursul jocului.

Nu te supăra, frate!, din 19 ianuarie 2023. Codruța Filip, pusă la un joc dificil, care a amuzat publicul

În prima parte a emisiunii vedetele s-au luptat pentru a acumula cât mai multe puncte pe tabla astfel încât să înainteze și să-și ducă echipa cât mai departe. Pentru fiecare moment este alocată o provocare, fie un joc, fie o întrebare, iar pentru Codruța Filip a picat un joc interesant făcut de Magicianul Robert Tudor.

Ei bine, se pare că nu a tras tocmai lozul norocos pentru că jocul a pus-o la propriu într-o poziție deloc confortabilă, mai ales că ținuta pe care a îmbrăcat-o i-a pus “piedici”. Cântăreața trebuia să-și lege o crosă de golf de mijloc și să mute mingile prin mișcarea soldului.

Magicianul a făcut o propunere interesantă: “Dacă se descurcă, eu îi dau șase puncte! Pepe a zis că îl lasă pe Magicianul Tudor sa facă așa cuma zis: “Rugămintea mea știi care e? Să nu se supere fratele nostru, aici, de față!”. Valentin Sanfira a răspuns imediat: “Nu mă supăr, frate! E nevastă-mea”.

În momentul în care aceasta s-a apucat de joc a fost nevoită să renunțe la încălțări și să stea într-o poziție care a făcut deliciul telespectatorilor. Magicianul Magicianul Robert Tudor a făcut câteva glume picante referitoare la rochie și Pepe l-a atenționat în stilul carcateristic: "Mai subțire, mai ușor, că e soțul gelos!".

Citește și: Nu te supara, frate! 18 ianuarie 2023. Irina Fodor, apariție spectaculoasă într-o cămașă cu panglici și vedere la abdomen

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro , în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt. Emisiunea poate fi urmărită și pe AntenaPlay.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Citește și: Telespectatorii pot juca Nu te supăra, frate!, în direct, alături de vedetele invitate

Nu te supara, frate! 19 ianuarie 2023. Transformarea uimitoare a Mariei Cârneci. Cât de bine arată la 69 de ani... Nu te supara, frate! 20 ianuarie 2023. Prima apariție televizată a Cristinei Cioran după despărțirea de tatăl copilului ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x