Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 25 ianuarie 2023. Jimmy Dub, provocat să pronunțe un cuvânt lung. Cum a apărut Ramona Olaru

În ediția din 25 ianuarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate!, Jimmy Dub a încercat să pronunțe un cuvânt imposibil. La un alt joc, Ramona Olaru a atras toate privirile.

colaj foto cu jimmy dub portret, jimmy dub alaturi de pepe la emisiunea nu te supara frate si poza cu ramona olaru Galerie
În ediția din 25 ianuarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate!, Ramona Olaru a atras toate privirile cu rochia aleasă | Antena 1

În fiecare miercuri, joi şi vineri, de la ora 17:00, Pepe și Magicianul Robert Tudor prezintă Nu te supăra, frate!. Două echipe formate din câte trei vedete intră în jocul cu același nume și fac față provocărilor gândite de cele două gazde.

În ediția din 25 ianuarie 2023, vedetele din echipa albastră sunt Eduard Sanda, Francesco Paglieri și Jimmy Dub, în timp ce echipa roșie este formată din Patrizia Paglieri, Ramona Olaru și Cleopatra Stratan.

Citește și: Nu te supara, frate! 20 ianuarie 2023. Provocarea care a făcut-o pe Cristina Cioran să mărturisească ce i-ar zice unei amante

Una dintre provocările date de Pepe a fost adresată lui Jimmy Dub și a presupus pronunțarea un cuvânt cu totul și cu totul special. Urmărește clipul video de mai sus ca să descoperi despre ce cuvânt este vorba.

Jimmy Dub a încercat să pronunțe cuvântul la emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Atena 1

În fiecare ediție a emisiunii Nu te supăra, frate!, de la Antena 1, Pepe aduce pentru concurenți diferite provocări, jocuri cu surprize și ghicitori surprinzătoare.

La fel s-a întâmplat și în ediția difuzată în data de 25 ianuarie 2023, atunci când Jimmy Dub a fost pus să pronunțe un cuvânt extrem de lung și deloc ușor. După ce și-a făcut curaj, cunoscutul artist s-a concentrat pentru a putea pronunța corect termenul care desemnează „frica de cuvinte lungi”. Este vorba despre substantivul „hippopotomonstrosesquipedaliophobia”, un cuvânt ce a reprezentat o provocare la fel de mare ca numărul de litere din structura lui!

Cât de bine s-a descurcat Jimmy Dub, dar cât de bine te-ai fi descurcat tu? Urmărește clipul video de mai sus, ca să te convingi.

Ramona Olaru, apariție de senzație la emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Atena 1

Tot în ediția difuzată în data de 25 ianuarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate!, Ramona Olaru a făcut senzație cu rochia aleasă. Ținuta a atras inițial privirile tuturor prin detaliul inedit din zona gâtului. Decolteul deosebit i-a pus de minune în evidență trupul cu forme amețitoare.

Totuși, surpriza a fost și mai mare atunci când frumoasa prezentatoare s-a apropiat de Pepe pentru un joc ce a presupus să convingă telespectatorii „să o ajute să găsească pinguinul pierdut”. Rochia scurtă și îndrăzneață i-a evidențiat picioarele lungi și silueta de vis.

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x