Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 25 ianuarie 2023. Magicianul Robert Tudor, replici neașteptate pentru Ramona Olaru, după ce i-a pus cătușe

În ediția din 25 ianuarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate!, magicianul Robert Tudor i-a surprins pe toți cu replicile sale, adresate frumoasei Ramona Olaru.

colaj foto cu diferite imagini in care apare ramona olaru si magicianul robert tudor la emisiunea nu te supara frate Galerie
Ramona Olaru a făcut senzație la un joc de mima, la emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Antena 1 | Antena 1

Emisiunea Nu te supăra, frate! de la Antena 1 aduce pentru două echipe de vedere provocări surprinzătoare și întrebări extrem de interesante, menite să provoace inteligența tuturor, dar și imaginația.

Un moment surprinzător și savuros din show a fost atunci când magicianul Robert Tudor a avut un dialog surprinzător cu Ramona Olaru. După ce i-a pus la mâini o pereche de cătușe, frumoasa blondină a făcut spectacol.

Ramona Olaru a primit o pereche de cătușe și replici neașteptate din partea magicianului Robert Tudor, la emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Antena 1

„Am o surpriză pentru voi! Mamă, Ramono!”, a fost vestea neașteptată dată de magicianul Robert Tudor, care se pregătea să prezinte vedetelor un joc inedit.

Când Ramona Olaru s-a apropiat de magician, acesta a părut că începe să se fâstăcească, ca efect al frumuseții îndrăgitei prezentatoare.

Citește și: Nu te supara, frate! 20 ianuarie 2023. Provocarea care a făcut-o pe Cristina Cioran să mărturisească ce i-ar zice unei amante

„Ramona, la jocul ăsta parcă te-a adus Dumnezeu din gândurile mele!”, a zis acesta, după ce a scos la iveală o pereche de cătușe.

Apoi, regulile jocului au părut simple: legată la mâini, Ramona a avut misiunea de-a mima rând pe rând elementele dintr-o listă cu 15 cuvinte, în timp ce Patrizia Paglieri și Cleopatra Stratan au fost nevoite să ghicească.

Cronometrul a pornit și ceea ce a urmat a fost un spectacol savuros! Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce replici a avut magicianul Robert Tudor, dar și cum s-a descurcat Ramona Olaru la jocul de mimă.

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 25 ianuarie 2023. Jimmy Dub, provocat să pronunțe un cuvânt lung. Cum a apărut Ramona Olaru... Nu te supăra, frate! 26 ianuarie 2023. Dorian Popa, dezvăluire neașteptată despre Cătălin Scărlătescu. Ce a spus despre ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x