Antena Căutare

Concurenta care a venit la castingul ”Chefi la cuțite” cu Biblia cu rețete i-a pus capac lui Scărlătescu: ”Sunteți mai frumos la televizor”

Chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au pus țara la cale, cu ajutorul Adrianei Trandafir, cu scopul precis de a-l păcăli zdravăn pe colegul lor de ”cuțite”, Chef Cătălin Scărlătescu.

Chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au pus țara la cale, cu ajutorul Adrianei Trandafir, cu scopul precis de a-l păcăli zdravăn pe colegul lor de ”cuțite”, Chef Cătălin Scărlătescu.

Zis și făcut! Pentru că actrița Adriana Trandafir are un mare of, acela de a se trezi cu apelativul ”doamna Scărlătescu”, ea s-a deghizat într-o concurentă gata să cucerească juriul la castingul pentru emisiunea ”Chefi la cuțite”, acolo unde Scărlătescu este aspru ”jurat”.

Actrița a mărturisit că ideea acestei farse a plecat de la asemănarea izbitoare a lui Cătălin cu… soțul ei. “De când a apărut la TV acest om nu mai am liniște, pentru că lumea îl confundă pe soțul meu cu el. Unii chiar mi s-au adresat cu “doamna Scărlătescu””, povestește Adriana, în show-ul lui Dan Negru.

Însă reacția lui Scărlătescu e de zile mari, așa că nu e de ratat nici măcar o secundă din farsa asta. Priviți!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Plasa de stele nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/plasa-de-stele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/plasadestele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Bhq92P.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x