Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Plasa de stele

Vineri 20:30

Doamnelor și domnilor, dăm startul bunei dispoziții! ”Plasa de Stele” schimbă regulile. Sezonul acesta vedetele fac cele mai tari farse!

Doamne, domnișoarelor și domnilor, pregățiți-vă să primiți în casele dumneavoastră, în fiecare zi de vineri, buna dispoziție a celor mai îndrăgite vedete, în frunte cu Daaaan Negru. “Plasa de stele" s-a întors la Antena 1 și se anunță un sezon incendiar, asta pentru că aducem în fața dumneavoastră "Răzbunarea vedetelor”. 

Doamne, domnișoarelor și domnilor, pregățiți-vă să primiți în casele dumneavoastră, în fiecare zi de vineri, buna dispoziție a celor mai îndrăgite vedete, în frunte cu Daaaan Negru. “Plasa de stele" s-a întors la Antena 1 și se anunță un sezon incendiar, asta pentru că aducem în fața dumneavoastră "Răzbunarea vedetelor”.

Farsele vor fi făcute doar de vedete, care vor intra în competiție pentru titlul de cel mai bun farsor și pentru trofeul “Negrul de Aur”.

În plus, o altă noutate pentru acest sezon, este dată de faptul că vedetele le vor face farse nu doar altor vedete, ci și unor oameni obișnuiți.

“Plasa de stele” este unul dintre marile hituri de televiziune si revenirea show-ului în grilă aduce și adaptări. Vedete, juriu, un trofeu și scenarii de farse moderne. În 2010, când am lansat show-ul, el a devenit un trend. Sunt tot mai puține show-urile tv care devin trenduri. Plasa de stele e un astfel de program de televiziune”, spune Dan Negru.

Alături de amfitrionul Dan Negru, intră în scenă, la masa juriului, Lidia Buble, Dorian Popa și Cătălin Bordea. Așădar, să înceapă distracția!!!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Plasa de stele nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/plasa-de-stele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/plasadestele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Bhq92P.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro