Live acumObservator 16
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Plasa de stele

Vineri 20:30

Inspită pe "Insula iubirii" sau model al lui Cătălin Botezatu, ce e de ales? Păcăleală zdravănă pentru un tânăr electrician, aflat la serviciu

La “Plasa de stele”, celebritățile le vor face farse nu doar altor celebrități și rudelor lor, ci și unor oameni obișnuiți. 

La “Plasa de stele”, celebritățile le vor face farse nu doar altor celebrități și rudelor lor, ci și unor oameni obișnuiți. Debutul noului sezon îi găsește în prin plan pe Cătălin Botezatu și pe Radu Vâlcan, cei care, împreună cu echipa emisiunii, i-au pregătit o păcăleală zdravănă unui tânăr electrician, aflat în timpul serviciului.

Așa se face că la o piscină din București, acolo unde aveau loc, simulan, un shooting și un casting, omul nostru, aflat în timpul serviciului, s-a văzut în centrul atenției.

Dar ce să aleagă? Să fie oare ispită la "Insula Iubirii", așa cum i-a propus Radu Vâlcan sau să urce pe podium și să fie model pentru Botezatu? Grea alegere!

Iar "Negrul de Aur" merge laaaa Cătălin Botezatuuu, pentru uriașe aptitudini de convingere!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Plasa de stele nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/plasa-de-stele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/plasadestele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Bhq92P.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro