Antena Căutare

Inspită pe "Insula iubirii" sau model al lui Cătălin Botezatu, ce e de ales? Păcăleală zdravănă pentru un tânăr electrician, aflat la serviciu

La “Plasa de stele”, celebritățile le vor face farse nu doar altor celebrități și rudelor lor, ci și unor oameni obișnuiți. 

La “Plasa de stele”, celebritățile le vor face farse nu doar altor celebrități și rudelor lor, ci și unor oameni obișnuiți. Debutul noului sezon îi găsește în prin plan pe Cătălin Botezatu și pe Radu Vâlcan, cei care, împreună cu echipa emisiunii, i-au pregătit o păcăleală zdravănă unui tânăr electrician, aflat în timpul serviciului.

Așa se face că la o piscină din București, acolo unde aveau loc, simulan, un shooting și un casting, omul nostru, aflat în timpul serviciului, s-a văzut în centrul atenției.

Dar ce să aleagă? Să fie oare ispită la "Insula Iubirii", așa cum i-a propus Radu Vâlcan sau să urce pe podium și să fie model pentru Botezatu? Grea alegere!

Iar "Negrul de Aur" merge laaaa Cătălin Botezatuuu, pentru uriașe aptitudini de convingere!

Cine va duce acasă trofeul "Negrul de Aur"? Dan Negru și „Plasa de stele" vă prezintă "Răzbunarea ve... "Inel la croitorie?" Anda Adam și sora Andreei Bănică, picate în "Plasa de stele": Cum să pari nebun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Plasa de stele nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/plasa-de-stele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/plasadestele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Bhq92P.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x