Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 29 mai 2024. Shondy, discuție în privat cu iubitul ei. Andrei a intervenit

Camerele de filmat au surprins o discuție între Shondy și iubitul ei, înainte ca aceasta să intre pe scenă la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea!. Iată ce i-a mărturisit artista în culise, dar și de ce Andrei Ștefănescu a simțit nevoia să intervină!

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 29 mai 2024. Shondy, discuție în privat cu iubitul ei. Andrei a intervenit Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 29 mai 2024. Shondy, discuție în privat cu iubitul ei. Andrei a intervenit | Antena 1

A venit ziua cea mare la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea!. Vedetele și nea Marin au muncit din greu ca să finalizeze pregătirile pentru spectacol. Cântăreața Shondy a primit un moment special pe scenă, urmând ca ea să cânte trei piese. Însă, înainte de a se prezenta în fața publicului, artista i-a mărturisit iubitului ei că este extrem de emoționată. Iată de ce a intervenit Andrei Ștefănescu, dar și ce a urmat!

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! a fost lider de piață aseară! Iuliana Luciu: ,,I-am amenințat că sunt foarte rea!”

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 29 mai 2024. Ce i-a mărturisit Shondy iubitului ei înainte de a urca pe scenă

„Eu, înainte de concert, sunt destul de tăcută. Am emoții și nu prea îmi vine să vorbesc sau să fac chestii, ci doar să stau pe scaun. Știu cât mai am... mai am 25-30 de minute, mă gândesc la discurs, la ce să vorbesc cu oamenii. Am emoții.”, a precizat Shondy la testimoniale.

În timp ce cântăreața se confesa, în culise, iubitului ei, Andrei a simțit nevoia să intervină și să o încurajeze.

„Așa trebuie să fie un artist, să ții minte toată viața! Când nu o să mai ai emoții, când intri pe scenă, o să fii <<pa>>!”, i-a spus acesta.

„Nu contează că sunt la Bărăganu, că sunt la Galați, la Circo Bellucci sau în Germania, am aceleași emoții, pentru că vreau să iasă bine și vreau să nu se întâmple nimic neprevăzut.”, a adăugat cântăreața la testimoniale.

După ce iubitul ei i-a transmis că o iubește și a sărutat-o, cântăreața Shondy a urcat pe scena spectacolului organizat de nea Marin, alături de vedetele sale, la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! și a oferit un show de excepție. La final, artista a cântat și o piesă de suflet.

„Oamenii m-au primit foarte frumos! Cu multă căldură, cu aplauze, am zis: <<da, o să fie bine! Publicul e cald, e primitor>>. Plec cu o energie foarte bună când văd că interacționez cu oamenii.”, a mărturisit Shondy.

După momentul artistic al cântăreței, a urcat pe scenă și iubitul ei.

„Doamne, ce emoții! Nu-mi vine să cred că sunt în Galați, orașul meu natal! (...) Am decis, din partea casei mele de discuri, să donez o mie de euro, care se vor împărți către Fundația Inimă de Copil și către părintele Vasile.”, a anunțat băiatul în fața publicului.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 27 mai 2024. Nea Marin, supărat pe Sonny și Rikito: „Am simțit că fac infarct”

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! a continuat și săptămâna aceasta cu noi provocări pentru vedetele care au fost alături de Nea Marin

Începând cu 20 mai, nea Marin a revenit la Antena 1 cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzate în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Alături de nea Marin, în această aventură, sunt Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe, care, alături de echipe, străbat cele mai frumoase locuri din Dobrogea.

Fascinat de locuri frumoase, autentice și de tradițiile fiecărei zone în parte, nea Marin a mărturisit: „Este prima dată când ajung la Corbu și abia aștept să descopăr zona. Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat.”

Cum se vor descurca vedetele în continuare şi care vor fi provocările cărora trebuie să le facă față, telespectatorii vor putea afla urmărind noul episod al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! Sezonul 10, difuzat astăzi, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 29 mai 2024. Romică Țociu și Cornel Palade, surpriză uriașă de la nea ... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 29 mai 2024. Anunțul emoționant făcut Nea Marin la finalul spectacolul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x