Antena Căutare

Ana și Tudor Ionescu, detalii din culisele emisiunii Power Couple România: „Nu mai ești cum ai fost”

Ana și Tudor Ionescu oferă detalii din culisele celei mai incitante competiții a cuplurilor, Power Couple România - La bine și la greu, în exclusivitate la Super Neatza cu Răzvan și Dani.

colaj Tudor Ionescu și Ana Ionescu în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, Tudor și Ana pozând pentru Power Couple și Tudor, Ana și Dani Oțil în platoul Neatza Galerie
Ana și Tudor Ionescu vorbesc despre experiența Power Couple | Antena 1

În ediția din 16 ianuarie 2024 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, au fost invitați Ana și Tudor Ionescu. Aceștia au oferit detalii din culisele celui mai nou show de la Antena 1.

Ana și Tudor Ionescu, detalii din culisele Power Couple România

Ana și Tudor au povestit din culisele celui mai nou show marca Antena 1, Power Couple România.

Emisiunea Power Couple România va începe pe data de 5 februarie și se va difuza luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Mădălina și Emi de la Noapte Târziu, detalii din culisele Power Couple România: „Cum ai pus colanți pe ea și un ham, o ia razna”

Cei doi sunt împreună de 19 ani și sunt căsătoriți de zece ani: „Practic cei mai bătrâni de acolo”, glumește Ana. „Relația cea mai îmbătrânită”, râde și Tudor.

„Dacă venea singur la emisiune, pleca din prima zi”, spune Dani Oțil la începutul discuției cu Ana și Tudor.

Ana, însă, îl corectează pe Dani, spunând că: „Eu am insistat ca el să apară din nou la televizor.”

„Ana este un fel de simbolul femeii în 2023-2024 din România, care are mici probleme cu cumpărăturile”, menționează matinalul.

„Măi, serios, chiar mici”, subliniază tânăra.

„Ce înseamnă la dumneavoastră mici?” intervine și Tudor.

„Ce mai e mici în ziua de azi?” concluzionează Dani.

Citește și: Ana și Tudor Ionescu și-au depășit limitele la Power Couple România: „Știu că m-am chinuit să respir ca să mă pot concentra”

„Zici c-am venit cu maică-mea”, spune Tudor, după ce Ana îl ia la întrebări în glumă pe Dani cu privire la timpul petrecut de soțul ei la televizor.

Ana și Tudor au povestit cu Dani despre prima oară când s-au văzut. Cei doi s-au întâlnit prima dată într-o emisiune TV: „Tudor s-a îndrăgostit la prima vedere”, dă Ana din casă.

Ana chiar a fost una dintre dansatoarele de la Fly Project, acceptând acest rol propus de managerul trupei: „Oportunistă”, glumește Tudor.

„Ne-a plăcut atât de tare de el, pentru că era foarte funny. Acum nu mai e așa de funny”, continuă amuzată Ana. „M-a cucerit cu felul lui de a fi.”

„Iată, despre asta este Power Couple: nu mai ești cum ai fost”, ține să sublinieze Dani Oțil.

Tudor recunoaște că relația a fost ținută secret la început, deoarece nu era văzută cu ochi buni o relație între membrii formației.

„Ai trecut testul!” îi spune Ana mândră soțului său, după ce acesta a răspuns la întrebarea lui Dani: „Cine îl vizita pe celălalt pe ascuns?” Tudor a mărturisit că el era cel care o vizita pe ascuns.

Citește și: Emi (Noaptea Târziu), despre soția lui, Mădălina, la probele dificile de la Power Couple România: „Am fost uluit de curajul ei”

Cei doi sunt foarte deschiși în ceea ce privește începuturile relației lor și povestesc cu nostalgie momentele în care se vedeau pe ascuns și despre primul sărut (furat).

Competiția cuplurilor i-a făcut nu doar să se redescopere unul pe celălalt, ci să afle lucruri noi și despre propria persoană.

„În timpul probelor, noi nu am gândit”, spune Ana, după ce Dani povestește extrem de impresionat de modul în care a gestionat tânăra una dintre probe, deși nu știe să înoate.

„De la emisiunea aceasta, Power Couple, i-a rămas această poreclă: Dori”, spune Ana în legătură cu Tudor.

„Dacă vă gândiți că, din greșeală, în emisiunea asta bărbatul iese bine...”, încearcă să spună Tudor, amuzat la culme de relatările soției sale.

Citește și: Gabriela și Cristi Iacob, unul dintre cuplurile competiției Power Couple România: „Când ne certăm, iese cu scântei”

Nouă cupluri de vedete se luptă în competiția fenomen Power Couple România – La bine și la greu

Power Couple România – La bine și la greu, cea mai incitantă competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aduce la Antena 1 experiența unică trăită de nouă perechi de vedete față-n față cu cele mai inedite încercări.

Fie că e vorba despre cupluri care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții vor fi gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de primul Power Couple din România.

Filmată în Malta, producția de anvergură a Antenei 1, realizată după un format internațional de succes, este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu.

Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile.

Power Couple România – La bine şi la greu. De la ce pornesc neînțelegerile între Cosmin și Eliza Natanticu: „E o mică lu... Power Couple România – La bine şi la greu. Ce își reproșează unul altuia Tudor și Ana Ionescu: „Ați văzut relație fără c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x