Antena Căutare

Care este cea mai mare frică a lui Robert Tudor. Ce a ținut să îl întrebe soția lui înainte de Power Couple România, sezonul 2

Magicianul Robert Tudor și soția sa, Elena Tudor, au acceptat provocarea Power Couple România sezonul 2 și participă pentru prima dată împreună într-o astfel de competiție.

Galerie
Magicianul Robert Tudor și soția sa, Elena Tudor, au acceptat provocarea Power Couple România sezonul 2 și participă pentru prima dată împreună într-o astfel de competiție | Antena 1

Robert Tudor și soția lui se numără printre cele 9 cupluri care au acceptat provocare Power Couple, sezonul 2. Aceștia apar pentru prima dată împreună într-o astfel de competiție și sunt hotărâți să demonstreze că au o legătură extrem de puternică. Iubit de public pentru starea de bine pe care o aduce cu fiecare apariție, magicianul Robert Tudor vrea să le arate fanilor și o altă latură a sa.

Cu ce gânduri intră Robert Tudor și soția lui, Elena, în competiția Power Couple, sezonul 2

Înainte de a intra în competiție, Robert Tudor și soția lui au răspuns unei serii de întrebări. Cei doi au spus că nu s-au pregătit în mod special pentru participare, dar sint siguri că vot demonstra cât de purternică este relația lor.

Citește și: Cum s-au antrenat Andrei și Andra Stoica pentru Power Couple România, sezonul 2. Ce legătură există între ei și un alt cuplu rival

„Noi ne-am pregătit pentru Power Couple.... Nu ne-am pregătit. La fel cum ne ia viața prin surprindere așa venim și la Power Couple”, a declarat magicianul.

„Suntem siguri că o să ne descurcăm. Mă bazez pe tine”, a adăugat Elena.

„Și eu pe tine. Dacă noi ne-am descurcat până acum în viață ce poate să ne mai pună piedică? Nimic...”, a completat acesta.

Robert Tudor și Elena au dezvăluit că au acceptat provocare cu gândul de a-și consolida și mai mult relația.

„Noi nu o să ne schimbăm și nimic nu o să ne schimbe pentru că nici viața de-a lungul timpului nu ne-a schimbat”, a spus Robert Tudor. „Pe tine te-a schimbat ceva de-a lungul timpului?” și-a întrebat acesta soția.

„Tu”, a răspuns hotărâtă partenera sa de viață.

De asemenea, în timp ce magicianul a recunoscut că se teme de înălțime, și Elena a dezvăluit că proba din primul sezon care a speriat-o cel mai tare a fost cea cu schimbatul roții, de asemena, la înălțime.

Ei au mai adăugat că nu se tem de niciun alt cuplu din competiție și cred că se vor înțelege bine cu ceilalți. De asemenea, ei au spus că se cunosc dinainte de Radu Bucălae și soția lui, dar și cu Radu Bucălae și soția lui.

Întrebat dacă se așteatpă să fie avantajat de Dani Oțil, prezentatorul Power Couple România, datorită prieteniei lor, Robert Tudor a declarat că: „Nu, niciun avantaj. Pentru că el e acolo prezentator și o să fie arbitru. N-are cum să mă avantajeze. Cel mai probabil pe Bucălae, că el e acolo în fiecare zi. În cunosc pe Dani. Merge la foarte multe competiții și este onest și just”.

„Dar crezi că are ceva răzbunări?”, a ținut să îl întrebe Elena.

Citește și: Cum a reacționat Theo Zeciu când a aflat ce frică are iubita lui. De ce se teme Cesima de la Power Couple România sezonul 2

Power Couple România – La bine și la greu!, sezonul 2

Alături de cuplurile care vor pleca în curând în Malta, se va afla și în acest an, Dani Oțil, prezentatorul emisiunii, care a pornit deja spre locația de filmare. „Plec în Malta cu un nod în gât, dar și cu fluturi în stomac, pentru că dacă anul trecut mergeam în necunoscut și aveam emoții strict pentru proiect, acum știu ce mă așteaptă.

Oamenii știu că e un show activ și pentru prezentator, trebuie să mă cațăr, să intru în apă, să stau la înălțimi, să-mi testez și eu, la rândul meu, limitele. Abia aștept să încerc probele, deja e un lucru cunoscut faptul că 90% din probe sunt testate și de către staff, dar și de mine. Am niște probe preferate deja, nu pot să le divulg, dar pot să vă spun că sunt wow.

Am mari emoții pentru concurenți, de data asta, pe unii îi cunosc, au trecut pe la mine prin emisiune des și, știindu-i ca profil, mai ales pe băieți, și văzând ce s-a întâmplat anul trecut cu fetele care s-au motivat foarte tare și și-au învins fobii, în timp ce băieții s-au descurcat mai slab, pentru cei pe care-i cunosc... am emoții”, declară Dani Oțil înainte de startul filmărilor.

La bine și la greu, cele nouă cupluri care au acceptat provocarea participării sunt gata să fie puse la încercări total surprinzătoare!

Cine este Radu Bucălae de la Power Couple România. Cu ce se ocupa înainte să devină prezentator la Neatza... Cum s-au antrenat Andrei și Andra Stoica pentru Power Couple România, sezonul 2. Ce legătură există între ei și un alt c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei! Marti, 15.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x