Antena Căutare

CRBL și Elena, primul cuplu propus spre eliminare la Power Couple România. Provocarea uriașă de diseară: proba podului suspendat

Una dintre cele mai așteptate probe de la Power Couple România s-a desfășurat în ediția de aseară a competiției fenomen de la Antena 1: bărbații au intrat în sala de nașteri!

colaj Power Couple România, Dani Oțil prezentator, Elena și CRBL la proba de naștere și probă pe podul suspendat Galerie
CRBL și Elena, primul cuplu propus spre eliminare la Power Couple România | Antena 1

Altfel spus, aseară a venit rândul domnilor la prima lor probă din concurs – și nu a fost deloc una ușoară: concurenții au experimentat durerile resimțite la naștere de femei, în timpul travaliului. La finalul serii, Dani Oțil a anunțat și primul cuplu propus spre eliminare: CRBL și Elena.

CRBL și Elena, primul cuplu propus spre eliminare la Power Couple România. Provocarea uriașă de diseară: proba podului suspendat la 30 de metri deasupra mării

Emoții mari, în această seară, când urmează proba decisivă a primei etape: podul suspendat la 30 de metri deasupra mării! Cuplul situat pe ultimul loc la această probă va fi al doilea propus spre eliminare, iar seara va culmina cu plecarea primei perechi din competiție.

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare Cea de-a doua ediţie Power Couple România – La bine și la greu. Pe intersecţia cu programul Survivor, Power Couple România – La bine și la greu a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului 21-54 naţional ABCD, precum şi pe publicul comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, înregistrând 7.9 puncte de rating și 28.2% cotă de piață.

Şi la nivelul întregului public comercial, producţia Antena 1 generat un interes foarte mare, atingând o medie de 7.2 puncte de rating şi 25.8% cota de piaţă.

Suportă sau nu mai greu durerea fizică bărbații? Sunt sau nu mai rezistente la durere femeile? Eforturile uluitoare ale domnilor în ediția de ieri Power Couple au dovedit că una dintre cele mai așteptate probe din concurs a avut un grad de dificultate foarte ridicat. Concurenții au experimentat durerile nașterii, fiind conectați la un dispozitiv cu nouă grade de intensitate care simulează contracțiile din timpul travaliului.

În prealabil, a fost rândul doamnelor să ocupe Camera Investițiilor, pentru a hotărî sumele alocate pentru această rundă, în funcție de încrederea avută în capacitatea partenerului de a rezista până la ultimul nivel de durere.

Bărbații care au trecut proba au putut astfel adăuga la bugetul familiei sumele investite de partenere, în vreme ce concurenții care au abandonat testul înainte de ultimul nivel de durere au pierdut banii investiți de jumătățile lor.

Cea mai mare sumă a fost alocată de Gabriela Iacob – 1.000 de euro, banii fiind adăugați la bugetul de cuplu după ce Cristi Iacob a suportat și nivelul 9 de durere la test. Ceilalți concurenți care au trecut proba au fost Lino Golden, Tudor Ionescu, Cătălin Bucur, Sorin Gonțea și Radu Siffredi.

Perdanții au fost Emi Popescu, Cosmin Natanticu și CRBL, care a fost propus spre eliminare alături de soția sa, Elena, bugetul lor fiind cel mai mic după probele individuale: 1.376 de euro.

A treia probă, cea de cuplu, care urmează în ediția din această seară, se desfășoară într-un peisaj spectaculos, pe înălțimile amețitoare ale insulei malteze Gozo.

Podul suspendat la 30 de metri deasupra valurilor înspumate care se izbesc de stânci, special construit pentru această probă, va fi provocarea pe care partenerii o vor înfrunta împreună, cu un scop bine definit – pentru că, în a doua parte, proba le va solicita din nou memoria la capitolul momentelor importante din viața de cuplu.

Teama de înălțime s-a dovedit paralizantă pentru unii dintre concurenți. „Când m-am uitat la tine și am văzut că ești în același loc, plângând, albă la față, blocată, împietrită, în acel moment mi-am dat un reset. Mi-am dat seama că nu mai e despre probă sau despre mine, ci despre faptul că am venit la probă cu soția mea”, a povestit unul dintre concurenți.

Cuplul situat pe ultimul loc la această probă va fi al doilea propus spre eliminare, iar seara va culmina cu plecarea primei perechi din competiție, în urma votului de la vilă. Cum se vor descurca concurenții la proba decisivă din această seară și care va fi primul cuplu eliminat din concurs telespectatorii vor descoperi în ediția reality show-ului difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY de la 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, femei21-54 Urban şi 21-54 Naţional ABCD

Perioada 6 februarie 2024

Ce este Sindromul Cluster, de care a suferit Sorin Gonțea de la Power Couple România. Durerea e insuportabilă și apare d... Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Cum s-au descurcat Emi și Mădălina la 30 de metri deasupra ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x