Antena Căutare

Cum arată penthouse-ul în care locuiesc Cesima și Theo, concurenții Power Couple România sezon 2. Imagini din casa celor doi

Cesima și Theo, concurenții de la Power Couple România sezon 2, se mândresc cu o locuință superbă. În urmă cu mai bine de un an, cei doi s-au mutat într-un penthouse spațios pe care l-au amenajat după bunul plac.

Galerie
Cesima și Theo, concurenții de la Power Couple România sezon 2, se mândresc cu o locuință superbă | Antena 1

Cesima și Theo Zeciu se numără printre cele mai cunoscute figuri din mediul online. Aceștia au o mulțime de fanii datorită conținutului lor de pe rețelele sociale. Deși au o activitate intensă pe diferite platforme, tinerii sunt foarte discreți în privința vieții personale.

Concurenții de la Power Couple România sezonul 2 se mândresc cu o poveste de dragoste ca în filme și cu o carieră de succes pe Internet. Vloggerul și partenera lui își câștigă o parte din bani cu ajutorul reclamelor promovate pe diferite rețele sociale.

Citește și: Cum s-au cunoscut DOC și soția lui. Cu ce se ocupă Anca Munteanu de la Power Couple România, sezon 2

Un lucru este cert, cei doi duc o viață liniștită departe de ochii curioșilor. În urmă cu aproximativ doi ani, Theo Zeciu și Cesima s-au mutat într-un penthouse extrem de mare pe care l-am amenajat complet în vara anului 2023.

Articolul continuă după reclamă

Cum arată locuința lui Theo Zeciu și a Cesimei. Cei doi se mândresc cu un penthouse superb

Pentru că preferă să își țină la curent fanii cu cele mai speciale evenimente din viața lor, vloggerul nu a ezitat să le facă turul casei în care s-a mutat alături de partenera lui. Acesta le-a arătat prietenilor virtuali designul pe care l-a ales pentru fiecare cameră.

„După luni și luni în care am stat doar cu o saltea în casa asta, în sfârșit e gata! Vă rog să vedeți cum a ieșit. Asta e camera mea preferată (sufrageria), îmi place mai mult decât studioul. Peretele e ceva fascinant! Nouă ne place foarte mult ce a ieșit, sper să vă placă și vouă”, a povestit Theo Zeciu într-un fimuleț de pe YouTube.

Concurenții de la Power Couple România au ales mobilă de calitate pentru noua lor locuință, iar culorile deschide din casă o fac și mai primitoare decât este.

Citește și: Cu ce se ocupa Monica, soția lui Leonard Doroftei, în Canada. Cum s-au cunoscut cei doi: „Îl iubeam cu toată ființa mea”

„Mereu mi-am dorit ca la mine acasă să existe o canapea mare, iar când avem musafiri să venim cu toții aici și să stăm”, a mai adăugat tânărul.

Și Cesima și-a lăsat amprenta asupra penthouse-ului în care locuiește cu iubitul ei. Aceasta s-a gândit în detaliu la fiecare aranjament și decor.

Imagini din locuința celor doi găsiți în GALERIE FOTO.

Ce spun Theo și Cesima despre participarea la Power Couple România sezon 2

Theo și Cesima se numără printre cele nouă cupluri care au acceptat provocarea Power Couple România sezon 2. Aceștia apar pentru prima dată într-un show TV. Iată ce spun despre participarea la emisiune.

„Provocările tocesc mândria unui cuplu și dorința mea profundă este de a mă armoniza cu partenera mea și, totodată, de a deveni vulnerabil în fața publicului, pentru că eu cred că datoria unui creator este să transmită mesaje cât mai autentice către publicul său”, a spus creatorul de conținut.

„Singura dorință pe care o am, în urma acestei experiențe, este să ne distrăm împreună, să ne creăm și mai multe amintiri frumoase decât cele pe care le avem deja și să ne dovedim nouă cât de bine putem lucra în echipă”, a completat Cesima.

Cum s-au cunoscut DOC și soția lui. Cu ce se ocupă Anca Munteanu de la Power Couple România, sezon 2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 25.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x