Antena Căutare

Cum s-au antrenat Andrei și Andra Stoica pentru Power Couple România, sezonul 2. Ce legătură există între ei și un alt cuplu rival

Andrei și Andra Stoica s-au pregătit intens pentru participarea la Power Couple, sezonul 2 și sunt hotărâți să se întoarcă acasă cu trofeul. Ce au dezvăluit despre celelalte cupluri participante.

Galerie
Andrei și Andra Stoica s-au pregătit intens pentru participarea la Power Couple, sezonul 2 și sunt hotărâți să se întoarcă acasă cu trofeul | Antena 1

În timp ce unele dintre cuplurile participante la Power Couple, sezonul 2 au mărturisit că nu s-au pregătit în mod special înainte de competiție, Andrei și Andra Stoica au intrat într-un program intensiv de anternamente. Ca un adevărat sportiv, bărbatul a vrut să se asigure că și soția lui este într-o formă fizică de invidiat pentru probele la care vor participa.

„Mi-a făcut un plan de anternament, a stat de vorbă cu antrenoarea mea personală, i-a dat acolo termene limită, sunt pe cardio o oră în fiecare zi. E muncă grea. Mi-a zis că trebuie să îi fac în primul rând lui față. Să țin pasul cu el”, a povestit aceasta.

Andrei și Andra Stoica s-au pregătit intens pentru Power Couple, sezonul 2. Ce legătură există înte ei și Giulia și Vlad Huidu

Cei doi nu au stat prea mult pe gânduri nici când au fost întrebați ce așteptări intră în competiție. Andrei și Andra Stoica au răspuns hotărâți să câștige.

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, în cadrul interviului, campionul mondial superkombat a recunoscut și care este cea mai mare frică a sa. Andrei Stoica se teme de înălțime. Cu toate acestea, atât el cât și soția sa sunt convinși că cel mai greu, la filmări, le va fi să stea departe de copiii lor.

„Cel mai greu va fi că ești departe de casă, de copii. Și suntem plecați amândoi”, a spus cuplul.

În timp ce au precizat că nu se tem de niciun alt cuplu, au dezvăluit că se cunoscut cu o parte din rivalii de la Power Couple, sezonul 2. Andrei și Andra Stoica au mărturisit că se știu dinainte cu Giulia și Vlad.

„Suntem prieteni, Giulia se antreneză la mine la sală”, a declarat spotivul.

Citește și: Experiența care l-a făcut pe Vlad Huidu să fie obișnuit cu durerea. De ce probe se teme Giulia la Power Couple România sezon 2

Power Couple România – La bine și la greu!, sezonul 2

Alături de cuplurile care vor pleca în curând în Malta, se va afla și în acest an, Dani Oțil, prezentatorul emisiunii, care a pornit deja spre locația de filmare. „Plec în Malta cu un nod în gât, dar și cu fluturi în stomac, pentru că dacă anul trecut mergeam în necunoscut și aveam emoții strict pentru proiect, acum știu ce mă așteaptă.

Oamenii știu că e un show activ și pentru prezentator, trebuie să mă cațăr, să intru în apă, să stau la înălțimi, să-mi testez și eu, la rândul meu, limitele. Abia aștept să încerc probele, deja e un lucru cunoscut faptul că 90% din probe sunt testate și de către staff, dar și de mine. Am niște probe preferate deja, nu pot să le divulg, dar pot să vă spun că sunt wow.

Am mari emoții pentru concurenți, de data asta, pe unii îi cunosc, au trecut pe la mine prin emisiune des și, știindu-i ca profil, mai ales pe băieți, și văzând ce s-a întâmplat anul trecut cu fetele care s-au motivat foarte tare și și-au învins fobii, în timp ce băieții s-au descurcat mai slab, pentru cei pe care-i cunosc... am emoții”, declară Dani Oțil înainte de startul filmărilor.

La bine și la greu, cele nouă cupluri care au acceptat provocarea participării sunt gata să fie puse la încercări total surprinzătoare!

Care este cea mai mare frică a lui Robert Tudor. Ce a ținut să îl întrebe soția lui înainte de Power Couple România, sez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei! Marti, 15.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x