Antena Căutare

Cum s-au cunoscut Roxana Blenche și Cătălin Bucur de la Power Couple România – La bine şi la greu: „Am avut 10 ani de pauză”

Roxana Blenche și Cătălin Bucur se numără printre cuplurile care și-au testat limitele la Power Couple România – La bine şi la greu. Cei doi au povestit cum au luat hotărârea de a pleca în Malta, dar au dat detalii și despre cum au ajuns să formeze un cuplu.

Colaj cu Roxana Blenche și Cătălin Bucur Galerie
Roxana Blenche și Cătălin Bucur au fost invitați la Super Neatza cu Răzvan și Dani | Antena 1

Roxana Blenche și Cătălin Bucur sunt căsătoriți și au împreună o fetiță sperbă pe nume Olivia. Cei doi vor putea fi văzuți începând cu 5 februarie 2024 la Power Couple România – La bine şi la greu. Până atunci, Roxana și Cătălin au fost la Super Neatza cu Răzvan și Dani, unde au stat devorbă cu Dani Oțil, prezentatorul Power Couple.

„Să știți că între cuplurile tanc de la Power Couple i-am pus pe listă din prima zi, pentru că sunt foarte siguri pe ei, pe Roxana Blenche și pe Cătălin”, a spus Dani Oțil, prezentatorul Power Couple care i-a întrebat pe cei doi unde s-au văzut prima dată.

Cum a început povestea de dragoste dintre Roxana Blenche și Cătlin Bucur de la Power Couple România

Roxana Blenche a povestit că ea și Cătălin au ieșit la o întâlnire în adolescență și după ce s-au plimbat împreună 200 de metri și-au spus: „Ne auzim”. Cei doi nu au mai luat legătura atunci, ca urmând să se revadă și să înceapă o relație cu 10 ani mai târziu.

„Prima dată ne-am întâlnit la 15 ani în Baia Mare. M-a scos la un suc. După ce ne-am plimbat am zis: <<ne auzim>> și ne-am auzit 10 ani mai târziu” a povestit Roxana Blenche.

„I-am dat un pic de liber să ne întâlnim mai târziu. 10 ani pauză”, a spus Cătălin.

De unde îl cunoștea Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, pe Cătălin Bucur. Detaliul mai puțin știut despre soțul Roxanei Blenche

Dani Oțil a dorit să evidențieze un detaliu important despre Cătălin și anume, că a câștigat un concurs de modele. Este vorba despre același concurs pe care l-a câștigat și Gabriela Prisăscariu, soția lui Dani Oțil.

„Eu în timp ce eram în Malta la filmări, primesc un mesaj de la soția mea, unde mi-a spus că-l știe pe Cătălin din condiții de modeling. Și am zis: <<Cătălin al nostru>>? Despre ce vorbea soșia mea?”, a întrebat Dani Oțil.

„Am fost participanți la un show de modele cu probe, unde eu și Gabriela Prisăcariu am ajuns în Finală. Noi doi am și câștigat”, a povestit Cătălin Bucur.

Cum au decis Roxana Blenche și Cătălin Bucur să participe la Power Couple România

Explicând cum de ea și Cătălin au acceptat provocarea Power Couple, Roxana Blenche a mărturisit că ea își dorea de multă vreme să-l aibă alături într-un proiect TV pe soțul ei, care se arăta reticent în trecut, dar care s-a lăsat convins în cele din urmă.

„Nu știu dacă am negociat așa mult venirea în emisiune, dar am negociat eu înainte. Tot îi spuneam lui Cătălin să vină cu mine la o emisiune, să ne veadă lumea împreună. El a spus că nu vrea să apară la TV, dar într-un final mi-a zis că dacă o să se ivească oportunitatea, mergem Și așa a fost”, a spus Roxana Blenche.

Când s-au întors din Malta, Roxana și Cătălin și-au găsit fiica dormind.

„Am zis că nu vreau să o trezesc. M-am dus, i-am dat un pupic și când s-a dus și Cătălin să-I dea un pupic a trecit-o cu barba”, a povesit Roxana Blenche.

„S-a trezit. Nu știa ce să facă: să râdă, să plângă”, a povestit Cătălin despre micuța Olivia.

„Atunci mi-am revenit complet. Nici oboseală, nici stress, nici nimic”, a mărturisit Roxana Blenche.

Power Couple România – La bine și la greu, show-ul prezentat de Dani Oțil, va avea premiera la Antena 1 pe 5 februarie, emisiunea fiind difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Power Couple România – La bine şi la greu. Ce își reproșează unul altuia Tudor și Ana Ionescu: „Ați văzut relație fără c... Roxana Blenche și soțul Cătălin Bucur au acceptat provocarea Power Couple România, la scurt timp după ce au devenit pări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x