Antena Căutare

Cum s-au pregătit Diana Bulimar și Radu Dumitrache pentru Power Couple România sezon 2. Care este frica cea mai mare a tânărului

Diana Bulimar și Radu Dumitrache se numără printre cele 9 cupluri care au acceptat provocarea Power Couple România sezon 2. Cei doi au spus cu ce gânduri au plecat în Malta și cum s-au pregătit.

Galerie
Diana Bulimar și Radu Dumitrache se numără printre concurenții de la Power Couple România | Antena 1

Într-un interviu pentru a1.ro, Radu Dumitrache a mărturisit că cea mai mare frică a sa este ca logodnica lui să nu se accidenteze.

Înainte de a pleca în Malta, cei doi s-au pregătit luându-și AntenaPLAY pentru a viziona sezonul 1. Principalul gând cu care au plecat la drum a fost acela de a se bucura de experiență. Radu a precizat că așteptarea lui este ca Diana să nu se enerveze, iar fosta gimnastă a spus că printre gândurile sale se numără și câștigarea competiției.

„Cred că suntem persoane diferite când suntem amândoi împruenă. Cred că avem destul de multe probe de care să ne fie temă. În primul rând este frica de necunoscut pentru că în fiecare zi va fi ceva nou și sunt sigură că va fi ceva spectaculos. Înălțimi, viermi...”, a spus Diana Bulimar.

Citește și: Experiența care l-a făcut pe Vlad Huidu să fie obișnuit cu durerea. De ce probe se teme Giulia la Power Couple România sezon 2

Care a fost cea mai mare frică a lui Radu Dumitrache, înainte de placarea la Power Couple România. Are legătură cu Diana Bulimar

„Și să nu se accidenteze Diana. Asta e frica mea”, a completat Radu.

De asemenea, lui Radu îi este teamă că Diana îți poate pierde controlul și se poate enerva din cauza faptului că este extraordinar de competitivă.

„Din punctul meu de vedere cel mai greu cred că o să fie să ne eliminăm unii pe ceilalți, pentru că o să stăm în aceeași clădire, o să avem o conexiune, poat enu cu toată lumea, dar cu fel și fel de persoane care pe rând vor pleca. Ne e teamă de toți. Cred că oamenii te pot surprinde. Fiecare suntem periculoși în felul nostru”, a spus Diana Bulimar.

În sezonul 2 Power Couple România sunt foarte mulți sportivi, iar Diana Bulimar se numărăr printre ei. Fosta gimnastă a precizat că se așteaptă să fie dificil și pentru ea, având în vedere operațiile pe care le-a suferit de-a lungul carierei sale.

„Eu vin după 5-6 operații. O să fie greu”, a spus sportiva.

Probe mai puternice ca niciodată. Cine va risca? Cine va merge până la capăt? Nouă cupluri, însă doar unul va ridica trofeul deasupra capului. Nu ratați, în curând, Power Couple România, sezonul 2, doar la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Relații consolidate, bazate pe încredere, experiențe trăite împreună și momente care le-au demonstrat că au alături omul potrivit. Cupluri care au depășit obstacole pe care le-au considerat importante în consolidarea a ceea ce au construit în doi. Vedete cunoscute de către toți cei de acasă care sunt mai decise ca niciodată să iasă în afara zonei de confort.... cel de-al doilea sezon din Power Couple România este aproape de revenire!

De câți ani sunt căsătoriți Leonard Doroftei și Monica. Cu ce gânduri au plecat la Power Couple România, sezonul 2... De ce cuplu se tem cel mai tare DOC și soția sa la Power Couple România sezonul 2. Cu ce gânduri merg în competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor Vineri, 11.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x