Antena Căutare

Fetele dictează, băieții trebuie să le urmeze orbește diseară, la Power Couple România

Proba concurentelor, decisivă: unul dintre cupluri va fi propus spre eliminare.

colaj Eliza și Cosmin Natanticu la Power Couple România, Lino Golden și Delia și Dani Oțil, cameramani lângă mașina lui Cristi Iacob Galerie
Unul dintre cupluri va fi propus spre eliminare în urma probei de diseară | Antena 1

Seară grea pentru băieți la Power Couple România – La bine și la greu: proba lor de la începutul etapei a doua a competiției s-a dovedit de netrecut. Niciunul dintre concurenți nu a ajuns la rezultatul corect al ecuației rezolvate pe parbrizul mașinii învârtite ca la rotisor.

Astfel, toate cuplurile au pierdut ieri banii investiți de doamne în această probă. Acum, este rândul lor, al concurentelor – ele vor fi cele care se vor lupta pentru a salva onoarea și bugetul familiei la o probă plină de obstacole.

Fetele dictează, băieții trebuie să le urmeze orbește diseară, la Power Couple România

Calculele la rotisor, contracronometru, le-au dat bătăi de cap concurenților, cu atât mai mult cu cât au fost făcute într-o mașină care s-a învârtit la 150 de metri deasupra Mării Mediterane.

Gabriela și Cristi Iacob sunt cuplul care a pierdut cea mai mare sumă la proba de ieri, 550 de euro, în timp ce Daiana și Sorin au reușit să păstreze cel mai ridicat buget, întrucât ea a făcut cea mai mică investiție, 310 euro.

Misiunea fetelor este cu atât mai grea azi – întrucât la finalul serii, unul dintre cupluri va fi propus spre eliminare. „Toată greutatea acestei etape a căzut pe noi”, a comentat Delia, logodnica lui Lino.

De cealaltă parte, însă, băieții au un rol foarte important în această seară: ei vor decide sumele investite în probă și vor fi implicați în proba fetelor mult mai mult decât în etapa anterioară.

Astfel, concurentele își vor ghida partenerii, care se vor afla la volan – legați la ochi! „Da, iubito, ai dreptate!” este numele provocării de diseară, care va dezvălui dacă partenerii lor au o încredere... de-a dreptul oarbă în ele și le ascultă indicațiile.

Perechile vor urma un traseu întortocheat în poligon, plin de obstacole, care va include și o parcare laterală făcută cu spatele! Traseul va fi cu atât mai dificil cu cât volanul se află pe partea dreaptă, conform regulilor malteze.

„Știi că eu nu am permis de conducere?!” a fost reacția lui Tudor Ionescu, atunci când Dani Oțil le-a prezentat proba. Și nu este singurul în această situație.

Multe dintre temerile dinaintea probei au fost, însă, legate de capacitatea fetelor de a se orienta în spațiu și de a le da indicații utile partenerilor.

„Dacă vreau să știu unde-i parcată mașina, ea îmi spune stânga și sigur e dreapta”, a spus Cristi Iacob. Urmează o seară cu multe obstacole, dar și hohote de râs la Power Couple România – La bine și la greu.

Cine conduce mai bine în familie și, mai ales, cine pe cine conduce?

Telespectatorii vor urmări peripețiile cuplurilor din poligonul Power Couple în ediția difuzată de Antena 1 diseară, de la ora 20:30, când Dani Oțil va dezvălui și primul cuplu propus spre eliminare în etapa a doua a competiției.

Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Cosmin Natanticu, rostogolit la propriu și la figurat de c... Power Couple România, 13 februarie 2024. Natanticu și Lizi, haos de neimaginat la proba „Da, iubito, ai dreptate!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x