Antena Căutare

Power Couple România, 13 februarie 2024. Natanticu și Lizi, haos de neimaginat la proba „Da, iubito, ai dreptate!”

În cea de a cincea ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor a crescut din nou! A doua probă din această săptămână i-a surprins pe concurenți într-o nouă ipostază – fetele dictează, iar băieții trebuie să le urmeze orbește. Misiunea fetelor este cu atât mai grea azi – întrucât la finalul serii, unul dintre cupluri va fi propus spre eliminare.

colaj foto cu eliza si natanticu la power couple romania Galerie
Eliza și Cosmin Natanticu au făcut show la Power Couple România | Antena 1

În cea de a cincea ediție a show-ului, concurenții au fost din nou în fața unei probe care i-a adus la capătul răbdării. Cu emoții și suspans, atât fetele, cât și băieții au dat tot ce au avut mai bun pentru a duce proba la final cu succes.

„Da, iubito, ai dreptate!” este numele provocării din această seară și are scopul de a dezvălui dacă partenerii au o încredere de-a dreptul oarbă în iubitele lor și daca le ascultă indicațiile.

Perechile vor urma un traseu întortocheat în poligon, plin de obstacole, care va include și o parcare laterală făcută cu spatele! Traseul va fi cu atât mai dificil cu cât volanul se află pe partea dreaptă, conform regulilor malteze, iar băieții vor fi legați la ochi, ascultând doar indicațiile partenerelor care le sunt alături.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Cosmin Natanticu, rostogolit la propriu și la figurat de calcule

Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată ce s-a întâmplat când Natanticu a condus legat la ochi:

Power Couple România – La bine și la greu, 13 februarie 2024. Natanticu și Lizi, haos de neimaginat la proba „Da, iubito, ai dreptate!”

Ajuns în mașină, Natanticu legat la ochi, este întâmpinat de către Dani Oțil care îi face o urare așa cum nu s-ar fi așteptat:

„Bine ai venit la școala de șoferi anapoda! În dreapta nu ai geam, în față nu ai parbriz, le-am scos noi ca să fugă sunetul mai ușor!”

Imediat ce Lizi este chemată, aceasta vine cu zâmbetul pe buze și plină de nerăbdare. Dani le reamintește regulamentul și faptul că au doar 25 de minute la dispoziție.

„Trebuie să parcurgem acest traseu printre balizele alb și roșii, respectând normele locale de Malta, bineînțeles, respecți regulile de circulație dacă întâlnești indicatoare. Am o rugăminte, pe drum, a plecat la cumpărături și nu s-a întors, e mătușa mea de la Reșița, Filoftea, dacă o vezi, te rog nu o da jos. Dacă o dați jos, va trebui să vă descalific, dar o puteți atinge!” spune amuzat prezentatorul.

Imediat după start, Natanticii au trecut la treabă. Iată cum s-au descurcat împreună la această probă.

După ce au mers cu succes foarte puțin înainte, fără să atingă și să dărâme nimic, Eliza și-a dat seama că au luat-o pe contrasens. Astfel, concurenta i-a sugerat lui Cosmin să dea cu spatele, neștiind să zică dacă să vireze stânga sau dreapta. Cu toate acestea, Natanticu merge după instinct neașteptând indicațiile și, surpriză, îi moare motorul.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Daiana a țipat cât a putut de tare la So la proba calculelor

Eliza s-a suit pe capota mașinii și de aici s-a dezlănțuit haosul.

„Dăi, dăi, dăi, și acum stânga, acum îndreaptă, îndreaptă!” striga concurenta în timp ce Natanticu lovise deja balizele și dărâmase una.

„Acum mai îndreaptă, dăi înainte, dăi înainte! Hai iubire! Începe să iei stânga, adică dăi înainte, înainte, înainte. Stop, stop, stop! Stânga, stânga! Stopp! Nu înainta!”

„Mătușa e salvată!” a trigat Dani ușurat, după ce au reușit cei doi s-o evite complet.

„Trebuie să dai cu spatele un pic, trebuie să facem o întoarcere că trebuie să facem stânga puternic! Dai în stânga, stânga!” striga Eliza de pe capota mașinii.

„Dau stânga? Stop? Nu înțeleg!! Măi Lizi! Ce zici?!” a izbucnit Natanticu imediat.

„Hai dăi așa” răspunde Lizi cu calm.

„Așa cum? În față, în spate? Stop! Nu mai țipa! Nu pot să iau stânga cu totul? Cum să nu îți dai seama? Doamne ferește! Auzi, măi Lizi, hai să le împingem un pic (n.r. balizele). Puii mei, stăm pe loc de o oră aici” striga actorul confuz.

După sute de indicații pe care Lizi i le-a oferit lui Cosmin, dar incomplete, bărbatul a răbufnit:

„Stânga în față sau în spate? Spune-mi în puii mei. Hai gata că-mi dau seama eu singur în puii mei!”

„Stooop! Dreapta, dreapta, înainte!” a mai spus Lizi pe un ton liniștit pentru puțin timp până când mașina lor a lovit un butoi.

„Sigur așa? Cum puii mei să-mi spui dacă eu mă duc încolo mă iubi?” a mai strigat bărbatul revoltat.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Cătălin și Roxana Blenche, haos total la proba calculelor la rotisor

„Stai, stai, stai, trebuie să dai... nu știu cum să facem să ieși de aici. Încet, trebuie să facem cumva să ieșim de aici. Doamne, ajută-mă, Doamne! Suntem foarte aproape de balizele astea, trebuie să te duci încolo!” adăuga Lizi care și-a pierdut răbdarea.

„Care colo? Cum să zici du-te-n colo? Cică du-te în colo!” a fost replica care l-a făcut pe Natanticu să realizeze că poate Lizi a uitat că nu vede.

„În partea asta spre mine” adaugă Lizi fără să mai realizeze ce spune.

„Spre minee?!” strigă din nou Natanticu confuz.

După alte sute de indicații, Natanticu lovește o mașină din spate, iar Lizi țipă iar la el: „Stop! Stop!”

Comediantul, nervos, a explodat:

„NU MAI ȚIPA! Controlează-te și vezi care e stânga, care e dreapta! Nu o să facem niciodată! Ce să facem dacă ne-am ... pe noi atât? Asta e stânga, măi mamă, mă! Măi Lizi, chiar nu știi să parchezi, acum mi-am dat seama! Maxim cum? Maxim ce? Îi dau în față, dar cum dau? Ia mâna de pe volan tu!” a strigat Natanticu din toți plămânii, pierzându-și orice speranță de câștig.

Surpriza cea mai mare a fost atunci când cei doi au realizat că au reușit să parcheze mașina perfect și la timp.

Lizi și-a dorit să bată palma cu partenerul ei, dar din greșeală i-a dat cu palma direct peste față.

Sleit de puteri, Natanticu nu a mai scos niciun cuvânt cu privire la acest aspect și i-a transmis imediat faptul că au câștigat suma de 401 euro.

Totuși, la testimonial, au ieșit la iveală toate gândurile comediantului:

„Am crezut că ne-a luat Dumnezeu mașina! În urma acestei probe am aflat că trebuie să vezi când conduci. Totul e bine când se termină cu bine!

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Lino Golden și Delia s-au supărat la proba calculelor la rotisor

Fetele dictează, băieții trebuie să le urmeze orbește diseară, la Power Couple România... Power Couple România, 13 februarie 2024. Lino, derutat de indicațiile Deliei. I-a murit motorul și a accidentat-o pe log...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x