Antena Căutare

Mesajul transmis de Delia, logodnica lui Lino Golden, după eliminarea de la Power Couple România. Ce a publicat în online

Delia, logodnica lui Lino Golden, a transmis un mesaj neașteptat în mediul online după eliminarea de la Power Couple România. La scurt timp de la difuzarea ediției în care au plecat acasă, tânăra a publicat două imagini în ipostaze adorabile alături de partenerul său.

Colaj cu Delia și Lino Golden în diferite ipostaze adorabile la Power Couple România Galerie
Delia, logodnica lui Lino Golden, a transmis un mesaj neașteptat în mediul online după eliminarea de la Power Couple România | Antena 1

Delia și Lino Golden au fost eliminați din competiția Power Couple România chiar în săptămâna 4 de concurs. Cei doi au avut cei mai puțini bani în pușculită și cele mai multe voturi din partea colegilor.

Ceilalți au putut alege între două cupluri: Daiana Anghel și Sorin Gonțea sau Lino Golden și logodnica lui, Delia. Vedetele au decis că este mai bine să plece acasă artistul și partenera lui deoarece nu au reușit să se integreze în grupul lor.

Strategiile au fost scoase la iveală, iar replicile dure nu au întârziat să își facă apariția pe micile ecrane ale publicului. Lino Golden a aruncat cuvinte grele la adresa unor concurenți din cadrul reality show-ului.

Citește și: Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie. Cum a arătat momentul emoționant și ce surpriză i-a făcut

La scurt timp de la difuzarea emisiunii, Delia s-a decis să transmită un mesaj scurt și direct despre participarea ei la Power Couple România. Tinerei i-a părut foarte rău că nu și-a continuat experiența din Malta.

Postarea făcută de logodnica lui Lino Golden, Delia, după eliminarea de la Power Couple România

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Lino Golden și Delia au format un cuplu îndrăgit și apreciat de telespectatori. Vestea că aceștia părăsesc Power Couple România în ediția 12 de pe 28 februarie 2024 a luat pe toată lumea prin surprindere.

Se pare că proba de cuplu nu i-a ajutat pe aceștia să câștige miza uriașă de 2.000 de Euro și o poziție mai bună în clasament. Așadar, artistul și logodnica lui au fost o „țintă” ușoară a colegilor de competiție alături de Daiana Anghel și Sorin Gonțea, cei care au ieșit pe ultimul loc la provocarea „Noroc, iubito!”.

Delia și logodnicul ei s-au bucurat din plin de fiecare moment petrecut în cadrul reality show-ului. Aceștia au plecat din concurs cu zâmbetul pe buze și mai încrezători ca niciodată în cuplul lor pentru că au putut trece prin atâtea situații tensionate.

Citește și: Power Couple România, 26 februarie 2024. Lino Golden, reacție uluitoare după ce a pierdut proba James Bond. Ce i-a zis Delia

După aflarea veștii că Lino Golden și partenera lui nu mai rămân la Power Couple România, fanii au început să transmită diferite mesaje prin intermediul InstaStory-urilor. De asemenea, și Delia a ținut să facă o postare specială în privința eliminării din emisiune.

Tânăra a scris „La revedere Power Couple România” în dreptul unei imagini în care apare alături de artist.

Mai mult, logodnica lui Lino Golden a făcut și o postare adorabilă. Aceasta a publicat pe contul de Instagram două poze lângă logodnicul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ești un exemplu de feminitate și bun simț! Felicitări! Ești top” sau „Sunteți minunați!”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online. De altfel, postarea Deliei a generat mai bine de 1.500 de like-uri.

Un lucru este cert, Lino Golden și logodnica lui au o relație bazată pe iubire și încredere. Telespectatorii au putut vedea cât de solidă este cuplul lor la Power Couple România.

Lino Golden și Delia au ieșit din competiția Power Couple România: ”Suntem recunoscători pentru această experiență”... Cum arată casa în care locuiesc Tudor și Anamaria Ionescu de la Power Couple România. Cei doi și-au construit un colț de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x