Antena Căutare

Power Couple România, 28 februarie 2024. S-a lăsat cu țipete și amenințări între Delia și Lino Golden. Cum s-a terminat totul

S-a lăsat cu țipete și amenințări între Delia și Lino Golden în ediția 12 din Power Couple România de pe 28 februarie 2024. Camerele de filmat au surprins momente tensionate între cei doi la proba de cuplu.

Colaj cu Delia și Lino Golden la înălțime în timpul unei probe de la Power Couple România Galerie
S-a lăsat cu țipete și amenințări între Delia și Lino Golden în ediția 12 din Power Couple România de pe 28 februarie 2024 | Antena 1

Un alt cuplu care a întâmpinat probleme la proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 Power Couple România de pe 28 februarie 2024 este format din Delia și Lino Golden. Ca în cazul Daianei Anghel și al lui Sorin Gonțea, tânăra a preluat frâiele misiunii și a început să-i ofere indicații partenerului.

Mai mult, concurenta a apelat la un gest înduioșător față de logodnicul său. Aceasta s-a decis să mute ea primele bare, știind că artistului îi este foarte teamă de înălțimi. În ciuda obstacolelor de care au dat pe traseul spre vârful platformei, cei doi s-au bazat mult pe comunicare.

De asemenea, se pare că Lino Golden și Delia nu au ca punct forte calmul. S-a lăsat cu țipete și amenințări între cei doi, iar întregul moment tensionat a fost surprins de camerele de filmat. Dani Oțil a privit mirat cum tinerii își aruncă replici dure.

Citește și: Power Couple România, 26 februarie 2024. Lino Golden, reacție uluitoare după ce a pierdut proba James Bond. Ce i-a zis Delia

Concurenților le-a fot destul de greu să își calculeze pași. Aceștia au mutat de câteva ori țevile în locurile care nu-i ajutau să înainteze. Lucrurile s-au complicat atunci când artistul s-a decis să nu mai asculte de recomandările partenerei sale.

„0 logică! Nu înțeleg”, a fost replica pe care cântărețul i-a dat-o partenerei sale.

Cum s-a terminat discuția aprinsă dintre Lino Golden și logodnica lui, Delia, la proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 Power Couple România de pe 28 februarie 2024

Lino Golden și Delia au pierdut foarte mult timp la proba de cuplu atunci când au început să se contrazică, fără să se mai gândească la faptul că totul este contracronometru. Tânăra a depus efort pentru a-și convinge logodnicul că trebuie să țină cont de indicațiile ei.

„Nu avem barele la fel! Nu sunt poziționate la fel, din poziția asta nu prea mai am ce să fac. Nu-mi place să mă cațăr, nu sunt de mine astea!”, a spus concurentul aflat sub presiune.

Delia nu s-a mai putut abține și a răbufnit de nervi, întrebându-l pe Lino Golden cum ar vrea să escaladeze peretele dacă orice mișcare a ei este greșită. Concurenta a făcut tot posibilul să acționeze când a văzut că trece timpul, iar ei nu se mișcă dintr-un loc.

„După ce că nu îmi plac înălțimile să mai stea și cineva să țipe la mine, nu mai aveam chef”, a mai declarat tânărul.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Lino Golden și Delia s-au supărat la proba calculelor la rotisor

„Dacă te mai agiți, cobor și nu mai facem nimic! (...) Nu puteam eu să stau acasă? Să beau bere. Am vrut să mă cațăr pe aici prin Malta”, a amenințat-o Lino Golden pe logodnica lui.

„E un blocaj mental sigur! Și aici încurcă puțin băiatul”, a evidențiat Dani Oțil, după reacția necontrolată a concurentului.

Vâzând că partenerul său nu ar motivație să ducă la final proba, Delia a luat inițiativa și a configurat traseul fără ajutorul artistului: „M-am enervat, am luat țevile și le-am pus unde am crezut. I-am spus să se urce! La noi munca în echipă a fost undeva la 20%, dar asta pentru că lui Radu îi este foarte teamă de înălțime”.

„Te rog, Dani! Ajută-mă!”, i-a zis tânăra prezentatorului TV.

„Eu nu pot decât să-l bat! Cine n-are o Delia să își cumpere”, i-a răspuns Dani Oțil.

În cele din urmă, Lino Golden și logodnica lui au reușit să ajungă în vârful platformei unde au desfăcut sticla de șampanie. Totul s-a terminat cu bine pentru cei doi.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 28 februarie 2024. Lucrurile au degenerat pentru Daiana Anghel la proba „Noroc, iubito!”. Ce s-a î... Power Couple România, 28 februarie 2024. Emi a chemat medicul la proba de cuplu. Ce a pățit soțul Mădălinei: „Aspacardin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x