Antena Căutare

Power Couple România, 13 februarie 2024. Tudor de la Fly Project a fost ghidat de Anamaria. Ce a urmat

În cea de a cincea ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor a crescut din nou! A doua probă din această săptămână i-a surprins pe concurenți într-o nouă ipostază – fetele dictează, iar băieții trebuie să le urmeze orbește. Misiunea fetelor este cu atât mai grea azi – întrucât la finalul serii, unul dintre cupluri va fi propus spre eliminare.

colaj foto cu tudor de la fly project si anamaria la power couple romania Galerie
Tudor de la Fly Project și Anamaria au reușit să treacă proba din ediția 5 a emisiunii Power Couple România | Antena 1

În cea de a cincea ediție a show-ului, concurenții au fost din nou în fața unei probe care i-a adus la capătul răbdării. Cu emoții și suspans, atât fetele, cât și băieții au dat tot ce au avut mai bun pentru a duce proba la final cu succes.

„Da, iubito, ai dreptate!” este numele provocării din această seară și are scopul de a dezvălui dacă partenerii au o încredere de-a dreptul oarbă în iubitele lor și daca le ascultă indicațiile.

Perechile vor urma un traseu întortocheat în poligon, plin de obstacole, care va include și o parcare laterală făcută cu spatele! Traseul va fi cu atât mai dificil cu cât volanul se află pe partea dreaptă, conform regulilor malteze, iar băieții vor fi legați la ochi, ascultând doar indicațiile partenerelor care le sunt alături.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Natanticu și Lizi, haos de neimaginat la proba „Da, iubito, ai dreptate!”

Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată ce s-a întâmplat când Tudor a condus legat la ochi:

Power Couple România – La bine și la greu, 13 februarie 2024. Tudor de la Fly Project a „explodat” când s-a urcat la volanul mașinii!

Ajunși în fața faptului împlinit, Anamaria și Tudor au pornit încrezători la drum imediat după ce Dani Oțil a dat startul probei de azi. Deși erau plini de speranță, niciunul dintre ei nu s-au așteptat la ceea ce a urmat. Iată cum s-au descurcat împreună.

„Mergi, avansează, mergi spre stânga! Stop, mai stânga, stânga!” este prima indicație pe care o aude Tudor, care întâmpină prima dificultate: i-a murit motorul!

„Nu-i nimic! Ai dat drumul la ștergătoare. Nu-i nicio problemă! Îndreaptă volanul!” spunea partenera lui calmă.

Dani a intervenit și a rugat-o pe Ana să le oprească ea, doar că inițial... nu a știu de unde!

După ce au pornit din nou la drum, Tudor a dat cu spatele, a lovit balizele și a pornit din nou ștergătoarele!

„Stop! Stop! Stop! Iar ai dat drumul la astea în puii mei. Ai dat drumul la ștergătoare!” a fost primul strigăt din această probă.

„Nu mai țipa, te rog frumos! Nu văd pe ce pun mâna!” a spus Tudor cât a putut de calm.

„Pornim motorul și dai puțin în spate. Stop, stop, stop! Când spun stop nu te speria! Ușor dreapta, Tudor, UȘOR dreapta! Tot înainte.” continuă Ana și ea pe un ton calm.

Dani Oțil a încercat să-i reamintească Anei că sunt în Malta, insinuând faptul că regulile de circulație sunt diferite, iar sensul giratoriu în care urmau să intre, se ia în calcul diferit față de regulile pe care ea le știe. Cu toate acestea, Ana nu înțelegea și a continuat să-i ofere indicații eronate lui Tudor.

„A, dăi în spate că n-am făcut bine. Așa, dai în spate. Stop, stop! Trage de volan în stânga... cealaltă stânga. Dreapta, iartă-mă! Stânga, hai, concentrează-te” a spus Ana când a realizat ce a făcut.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Cosmin Natanticu, rostogolit la propriu și la figurat de calcule

Tudor a oprit de atât de multe ori motorul mașinii, încât Anamaria nu își mai putea controla nervii. Cu toate acestea, a reușit să nu se exteriorizeze. Următoarele indicații au fost mult mai utile, mașina lor reușind să avanseze considerabil.

Ajunși în fața „mătușii” lui Dani, Anamaria nu mai realiza ce indicații oferă și l-a încurcat pe Tudor. Cu toate acestea, au reușit să treacă și de panoul cu bătrânica fără să îl atingă.

Dani a fost uimit de mișcarea neașteptată făcută de Anamaria:

„Ana este între puținele care s-au prins că poată să facă mișcarea asta și dând cu spatele. Până acum fetele au încercat să vireze din multe mișcări în jurul butoaielor! Sunt primii care s-au gândit la mișcarea asta, foarte bine!”

În tot acest timp, cei doi au dat tot ce au putut pe terenul special amenajat, apropiindu-se de locul în care ar fi trebuit să parcheze.

„Îndreaptă roțile, dăi în spate, în spate. Invers, INVERS! Așa” a strigat Ana cu putere din nou, uitând că poate lovi balizele.

Cu toate acestea, soția lui a încurcat de atât de multe ori stânga cu dreapta, încât Tudor nu mai realiza ce trebuie să facă lovind de mai multe ori balizele care alcătuiau circuitul.

„Ana, poți!” A strigat artistul încurajând-o, lucru care a și funcționat.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Daiana a țipat cât a putut de tare la So la proba calculelor

„Ușor, ușor, dăi, tot așa, în spate. Stop. Stop!” spunea Ana în timp ce ieșise cu totul pe capota mașinii pentru a verifica fiecare unghi al parcării.

Dani i-a atras atenția și a rugat-o să bage măcar un picior în mașină pentru a respecta regulamentul.

Ajunși la fața locului cu pricina, Ana a continuat să ofere indicații care îl făceau pe Tudor să fie din ce în ce mai confuz.

Din fericire, Dani le-a mai oferit 5 minute bonus pentru că Tudor nu avea permis de conducere și astfel a primit un avantaj conform regulamentului.

Artistul a povestit a testimonial faptul că a făcut școala de șoferi de trei ori, dar fără noroc.

„Prima oară am făcut 17 puncte, a doua oară mai puțin de 17 și a treia oară am făcut cu un punct mai puțin. Atunci m-am ofticat!” a fost informația pe care a oferit-o în acest sens.

Ana a încercat să-i explice că el dă dovadă de lene, nu de neputință, dar Tudor a contrazis-o de mai multe ori. Cu toate acestea, a recunoscut faptul că soția sa se pricepe de minune la șofat.

„Ana este o șoferiță foarte, foarte bună! Sunt doi oameni cu care eu pot să dorm, Ana și Cătălin. În rest, nu dorm!” a mai adăugat acesta.

„Nici într-o mie de ani dacă îmi spuneai faptul că Tudor nu are permis, vreodată în viața asta o să ne avantajeze într-un fel, aș fi zis <<Ce porcării spui acolo? Doamne, dar ce e asta? Asta e un dezavantaj major>>” apus Anamaria la testimonial uimită.

Cu multe țipete și urlete, Tudor a reușit să parcheze perfect mașina imensă legat la ochi, spre uimirea tuturor.

„Iubirea mea, iubirea vieții mele! În spate, în spate! Hai! Stop, stop!” au fost ultimele cuvinte pe care Anamaria le-a strigat cât a putut de tare și care le-a adus și lor victoria.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Cătălin și Roxana Blenche, haos total la proba calculelor la rotisor

Power Couple România, 13 februarie 2024. Lino, derutat de indicațiile Deliei. I-a murit motorul și a accidentat-o pe log... Power Couple România, 13 februarie 2024. Dani Oțil l-a speriat pe Emi, în timpul probei. Ce i-a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x