Antena Căutare

Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Cosmin Natanticu, rostogolit la propriu și la figurat de calcule

În cea de a patra ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor crește! A doua etapă a celei mai incitante competiții a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, i-a surprins pe bărbați într-o nouă ipostază – un test ca o rostogolire palpitantă printre amintiri.

colaj foto cu natanticu si eliza la power couple romania Galerie
Cosmin Natanticu a făcut dezvăluiri inedite în ediția 4 a emisiunii Power Couple România | Antena 1

În cea de a patra ediție a show-ului, băieții au fost din nou în fața unei probe plină de emoții și suspans. În condiții de maxim stres, concurenții au răspuns la întrebările pe care iubitele lor le-au pus cu privire la relațile pe care le au.

Provocarea cea mare a fost reprezentată de faptul că aceștia s-au aflat într-o mașină care se învârtea ca la rotisor. Răspunsurile întrebărilor sunt numerele care alcătuiesc o ecuație pe care concurenții au trebuit să o rezolve pentru a câștiga proba.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Lino Golden și Delia s-au supărat la proba calculelor la rotisor

Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată cum s-a descurcat Cosmin Natanticu la această probă palpitantă.

Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Cosmin Natanticu, rostologit de calcule la propriu și la figurat

Ajuns în mașina de tortură, Natanticu a avut parte de o discuție cu Dani legată de accidentările pe care ar fi putut să le aibă Dani Oțil, care este pasionat de motoare. Prin intermediul acestei discuții, actorul și-a amintit de accidentul în care a fost implicat și pe care o să-l țină minte toată viața.

„Eu m-am răsturnat cu mașina! (...) A fost de fapt o cădere de pe șosea în stânga și apoi pe plafon. Mașina s-a făcut praf, am avut viteză, dar nu a fost o rostogolire” a povestit Natanticu.

Referitor la proba de matematică, comediantul a ținut să specifice că el știe matematică încât să se descurce să numere banii din cont.

„Eu la liceu m-am stricat, dar în clasale I-VIII am fost, nu premiant, dar în clasa a VIII a am luat mențiune” a povestit Cosmin Natanticu.

După ce Dani i-a urat succes, s-a întors la Lizi și i-a spus că îl simte pe Natanticu exact ca pe „un vițel la proțap”.

Eliza a trecut la treabă și i-a adresat prima întrebare:

„Cu câți ani este mai mare sora mea mai mare decât mine?”

Natanticu a răspuns rapid cu 16, iar soția lui i-a recomandat să scrie pe parbriz „minus” pentru următoarea întrebare:

„Care este cifra destinului meu?

De aici, actorul nu a mai auzit nimic, iar Lizi a început să țipe atât de tare încât a răgușit.

După multe încercări, Natanticu a reuși să audă și a răspuns ferm convins: 9!

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Daiana a țipat cât a putut de tare la So la proba calculelor

Lizi a trecut la următoarea întrebare, menționând că va trebui să pună plus.

„Care este anul în care m-ai cerut în căsătorie?”

Natanticu țipa foarte tare că nu o aude din cauza gălăgiei, iar Lizi a repetat multe ori strigând cu toată puterea.

Într-un final, soțul ei a reușit să răspundă corect cu anul 2016, după mai multe încercări de a calcula exact marele moment.

„Urmează acum înmulțit. Da? Câți ani de căsătorie avem?” a adăugat Lizi.

Actorul nu mai înțelegea nimic. Nu știa unde era plus, unde era înmulțit și încerca să o facă să înțeleagă că nu aude. Cu toate acestea a răspuns corect, cu 5, și au trecut mai departe.

Pentru următoarea întrebare Eliza i-a spus să pună semnul împărțirii. Iată ce a întrebat:

„Câte mașini am eu? Câte am avut până acum?”

Natanticu a răspuns cu una, iar după sugestia soției a ajuns la numărul 2.

Ajunși la finalul întrebărilor, cei doi au încercat să recapituleze ordinea calculelor și apoi Natanticu a trecut la efectuarea operațiilor.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Cătălin și Roxana Blenche, haos total la proba calculelor la rotisor

În condițiile de stres la care a fost supus, actorul a ajuns la răspunsul de 5053. Din păcate acesta a fost incorect, însă timpul rămas i-a permis să mai încerce un calcul.

Cel de al doilea calcul a rezultat conform lui Natanticu 5056, dar din nou a fost un răspuns greșit.

„NU MERGE, NU MERGE” striga Eliza tare la el.

Timpul a expirat și pentru ei, iar proba a fost pierdută, din păcate.

Actorul și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o, dar Eliza nu s-a supărat. Mai mult decât atât l-a felicitat și l-a îmbrățișat, spunându-i că au pierdut suma de 369 de euro.

„Eu chiar mă gândeam că se duce în 600-700 de euro, că știe că mă mai descurc cu astea. Asta e a doua probă pe care eu nu am făcut-o. Din două probe nu am făcut niciuna. Lizi a avut o probă, sper să ne scoată mâine la proba fetelor” a spus comediantul în încheiere la testimonial.

Citește și: Power Couple România –La bine și la greu, 12 februarie 2024. Radu Siffredi a întâmpinat dificultăți la proba calculelor la rotisor

Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Lino Golden și Delia s-au supărat la proba calculelor la r... Fetele dictează, băieții trebuie să le urmeze orbește diseară, la Power Couple România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x