Antena Căutare

Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Cosmin Natanticu, rostogolit la propriu și la figurat de calcule

În cea de a patra ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor crește! A doua etapă a celei mai incitante competiții a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, i-a surprins pe bărbați într-o nouă ipostază – un test ca o rostogolire palpitantă printre amintiri.

colaj foto cu natanticu si eliza la power couple romania Galerie
Cosmin Natanticu a făcut dezvăluiri inedite în ediția 4 a emisiunii Power Couple România | Antena 1

În cea de a patra ediție a show-ului, băieții au fost din nou în fața unei probe plină de emoții și suspans. În condiții de maxim stres, concurenții au răspuns la întrebările pe care iubitele lor le-au pus cu privire la relațile pe care le au.

Provocarea cea mare a fost reprezentată de faptul că aceștia s-au aflat într-o mașină care se învârtea ca la rotisor. Răspunsurile întrebărilor sunt numerele care alcătuiesc o ecuație pe care concurenții au trebuit să o rezolve pentru a câștiga proba.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Lino Golden și Delia s-au supărat la proba calculelor la rotisor

Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată cum s-a descurcat Cosmin Natanticu la această probă palpitantă.

Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Cosmin Natanticu, rostologit de calcule la propriu și la figurat

Ajuns în mașina de tortură, Natanticu a avut parte de o discuție cu Dani legată de accidentările pe care ar fi putut să le aibă Dani Oțil, care este pasionat de motoare. Prin intermediul acestei discuții, actorul și-a amintit de accidentul în care a fost implicat și pe care o să-l țină minte toată viața.

„Eu m-am răsturnat cu mașina! (...) A fost de fapt o cădere de pe șosea în stânga și apoi pe plafon. Mașina s-a făcut praf, am avut viteză, dar nu a fost o rostogolire” a povestit Natanticu.

Referitor la proba de matematică, comediantul a ținut să specifice că el știe matematică încât să se descurce să numere banii din cont.

„Eu la liceu m-am stricat, dar în clasale I-VIII am fost, nu premiant, dar în clasa a VIII a am luat mențiune” a povestit Cosmin Natanticu.

După ce Dani i-a urat succes, s-a întors la Lizi și i-a spus că îl simte pe Natanticu exact ca pe „un vițel la proțap”.

Eliza a trecut la treabă și i-a adresat prima întrebare:

„Cu câți ani este mai mare sora mea mai mare decât mine?”

Natanticu a răspuns rapid cu 16, iar soția lui i-a recomandat să scrie pe parbriz „minus” pentru următoarea întrebare:

„Care este cifra destinului meu?

De aici, actorul nu a mai auzit nimic, iar Lizi a început să țipe atât de tare încât a răgușit.

După multe încercări, Natanticu a reuși să audă și a răspuns ferm convins: 9!

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Daiana a țipat cât a putut de tare la So la proba calculelor

Lizi a trecut la următoarea întrebare, menționând că va trebui să pună plus.

„Care este anul în care m-ai cerut în căsătorie?”

Natanticu țipa foarte tare că nu o aude din cauza gălăgiei, iar Lizi a repetat multe ori strigând cu toată puterea.

Într-un final, soțul ei a reușit să răspundă corect cu anul 2016, după mai multe încercări de a calcula exact marele moment.

„Urmează acum înmulțit. Da? Câți ani de căsătorie avem?” a adăugat Lizi.

Actorul nu mai înțelegea nimic. Nu știa unde era plus, unde era înmulțit și încerca să o facă să înțeleagă că nu aude. Cu toate acestea a răspuns corect, cu 5, și au trecut mai departe.

Pentru următoarea întrebare Eliza i-a spus să pună semnul împărțirii. Iată ce a întrebat:

„Câte mașini am eu? Câte am avut până acum?”

Natanticu a răspuns cu una, iar după sugestia soției a ajuns la numărul 2.

Ajunși la finalul întrebărilor, cei doi au încercat să recapituleze ordinea calculelor și apoi Natanticu a trecut la efectuarea operațiilor.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Cătălin și Roxana Blenche, haos total la proba calculelor la rotisor

În condițiile de stres la care a fost supus, actorul a ajuns la răspunsul de 5053. Din păcate acesta a fost incorect, însă timpul rămas i-a permis să mai încerce un calcul.

Cel de al doilea calcul a rezultat conform lui Natanticu 5056, dar din nou a fost un răspuns greșit.

„NU MERGE, NU MERGE” striga Eliza tare la el.

Timpul a expirat și pentru ei, iar proba a fost pierdută, din păcate.

Actorul și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o, dar Eliza nu s-a supărat. Mai mult decât atât l-a felicitat și l-a îmbrățișat, spunându-i că au pierdut suma de 369 de euro.

„Eu chiar mă gândeam că se duce în 600-700 de euro, că știe că mă mai descurc cu astea. Asta e a doua probă pe care eu nu am făcut-o. Din două probe nu am făcut niciuna. Lizi a avut o probă, sper să ne scoată mâine la proba fetelor” a spus comediantul în încheiere la testimonial.

Citește și: Power Couple România –La bine și la greu, 12 februarie 2024. Radu Siffredi a întâmpinat dificultăți la proba calculelor la rotisor

Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Lino Golden și Delia s-au supărat la proba calculelor la r... Fetele dictează, băieții trebuie să le urmeze orbește diseară, la Power Couple România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Power Couple România, 28 februarie 2024. Ce cuplu a părăsit Malta în săptămâna 4 de competiție. S-a votat strategic Power Couple România, 28 februarie 2024. Ce cuplu a părăsit Malta în săptămâna 4 de competiție. S-a votat strategic Miercuri, 28.02.2024, 23:40
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Mesajul transmis de Delia, logodnica lui Lino Golden, după eliminarea de la Power Couple România. Ce a publicat în online

Mesajul transmis de Delia, logodnica lui Lino Golden, după eliminarea de la Power Couple România. Ce a publicat în online

Delia, logodnica lui Lino Golden, a transmis un mesaj neașteptat în mediul online după eliminarea de la Power Couple România. La scurt timp de la difuzarea ediției în care au plecat acasă, tânăra a publicat două imagini în ipostaze adorabile alături de partenerul său.

Joi, 29.02.2024, 12:37
Lino Golden și Delia au ieșit din competiția Power Couple România: ”Suntem recunoscători pentru această experiență”

Lino Golden și Delia au ieșit din competiția Power Couple România: ”Suntem recunoscători pentru această experiență”

Lino Golden și Delia și-au încheiat parcursul în cea mai incitantă întrecere a cuplurilor, la finalul unei ediții tensionate, care a adus surprize.

Joi, 29.02.2024, 11:47
Power Couple România, 28 februarie 2024. Ce cuplu a fost eliminat în săptămâna 4 de competiție. Cum s-a votat

Power Couple România, 28 februarie 2024. Ce cuplu a fost eliminat în săptămâna 4 de competiție. Cum s-a votat

Cel mai tensionat vot de la Power Couple România a avut loc în ediția 12 a reality show-ului, difuzată pe 28 februarie 2024. Două echipe au fost propuse la eliminare după probele din săptămâna 4 de competiție. S-au făcut strategii, iar discuțiile s-au aprins mai mult ca oricând.

Miercuri, 28.02.2024, 23:47
Power Couple România, 28 februarie 2024. Oana Matache, mișcarea demnă de Cirque du Soleil. Ce a făcut Dani Oțil când a văzut-o

Power Couple România, 28 februarie 2024. Oana Matache, mișcarea demnă de Cirque du Soleil. Ce a făcut Dani Oțil când a văzut-o

Oana Matache a luat pe toată lumea prin surprindere cu mișcările sale demne de Cirque du Soleil la proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 Power Couple România, de pe 28 februarie 2024. Dani Oțil nu s-a mai putut abține și i-a oferit o replica ce i-a dat mai mult curaj concurentei.

Miercuri, 28.02.2024, 22:21
Ultimele știri
x