Antena Căutare

Power Couple România, 14 februarie 2024. Cosmin Natanticu și Eliza au trecut prin clipe grele în bucătărie. Ce a pățit concurenta

În cea de a șasea ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor a crescut din nou! A treia probă din această săptămână i-a surprins pe concurenți într-o nouă ipostază, și anume, într-o bucătărie cu susul în jos. Iată cât de bine se coordonează partenerii când... lumea lor este dată peste cap.

colaj foto cu eliza si cosmin natanticu in bucatarie la power couple romania Galerie
Eliza Natanticu a trecut prin momente dificile în ediția 6 a emisiunii Power Couple România | Antena 1

În cea de a șasea ediție a show-ului, partenerii și-au dat întâlnire pe un teren aparent familiar – bucătăria. Adevărata provocare a fost, de fapt, o bucătărie cu susul în jos. Cuplurile au avut de pregătit o rețetă de blat de tort, în timp ce au stat cu capul în jos. Scopul probei a fost de a vedea cât de bine se coordonează partenerii când... lumea lor este dată peste cap.

Totodată, proba cuplurilor a scos la iveală unele dintre cele mai hilare momente de la Power Couple România, dar hohotele de râs s-au amestecat și cu lacrimi și cu momente dificile pentru unele dintre concurente.

Ediția din această seară a fost încărcată de emoții, adrenalină și umor, iar provocările de care au parte cuplurile în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Proba „Da, iubito, ai dreptate!” a făcut ravagii. Ce echipă este la un pas de eliminare

Power Couple România, 14 februarie 2024. Proba „Bucătăria cu fundul în sus” le-a adus motive de bucurie concurenților

Pentru prima dată cuplurile au plecat în același timp de la vilă, iar emoțille s-au simțit în aer mai mult ca niciodată, fiecare dintre ei făcându-și propriile scenarii pentru ceea ce avea să urmeze.

Ajunși în aceeași clădire unde a avut loc și proba „Au, mami!”, concurenții au resimțit clipele de groază trăite pe scaunul de tortură. Cu toate acestea, cea de a doua probă de cuplu a concursului s-a dovedit a fi cu totul dintr-o altă perspectivă, și la propriu, dar și la figurat.

„Astăzi vom face împreună un tort pentru mătușa mea, tanti Filoftea! (...) Important este că voi veți sta suspendați aici” a strigat Dani Oțil, amuzându-i foarte tare pe concurenți.

„Jucăm pe ceas, cronometrul pleacă de la 0 și se oprește când reușiți să terminați proba. Proba se termină atunci când reușiți să faceți puțină curățenie în bucătărie. Toți au aceeași rețetă. Rețeta este vizibilă pe blatul de lucru” sunt câteva dintre detaliile pe care prezentatorul le-a oferit concurenților înainte de a începe.

Iată cum s-au descurcat Natanticii la proba bucătăriei răsturnate.

Power Couple România, 14 februarie 2024. Natanticu și Eliza au fost legați de picioare și au gătit cu capul în jos, legați de tavan!

Lizi și Cosmina Natanticu au fost cei care s-au oferit să fie primii la această probă și au pornit destul de încrezători în propriile puteri.

S-au echipat și au trecut la treabă. După ce au ajuns cu capul în jos, cei doi au început prin a căuta toate ingredientele în sertare. Prima dificultate a apărut atunci când au vrut să pună făina în bol. Lizi ținea bolul pe blatul de sus, iar Natanticu se chinuia să verse făina corect în bol. După mai multe încercări, au reușit, iar cuplurile care vedeau tot ce se întâmplă au început să aplaude.

Lizi a fost prima care a spart trei ouă pe blatul de sus, iar Cosmin le-a spart pe următoarele trei în același loc. Aici, cei doi s-au descurcat de minune, dar greul de abia acum începuse.

Următorul ingredient le-a dat bătăi de cap. Zahărul l-a făcut pe Natanticu să ia inițiativă, dar jumătate din cantitate a curs pe jos, concurenții amuzându-se copios.

Când au vrut să toarne laptele, a avut loc o minune. Cei doi au reușit foarte bine să îl toarne, vărsând o cantitate infimă pe jos.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Lino, derutat de indicațiile Deliei. I-a murit motorul și a accidentat-o pe logodnica sa

Lizi care era mai fricoasă decât Cosmin, s-a prins cu mâna de un sertar și nu a vrut să îi mai dea drumul. Astfel s-a chinuit cu o mână să stoarcă lămâia, dar nu a reușit. Îndemnată de Dani să se folosească de ambele mâini, concurenta a reușit să stoarcă și să toarne lămâia fix în bol.

Urmtătorul pas a fost de a mixa toată compoziția. Natanticu a amestecat cât de bine a putut, în timp ce Lizi ținea de bol, dar și de sertar.

La final, cei doi au fost puși să facă ordine în bucătărie, iar Lizi s-a panicat strigând pentru prima dată că vrea jos. În timp ce erau puși înapoi pe pământ, Lizi a început să țipe destul de tare:

„Jos, jos, jos, mai încet, mai încet, mai încet! Gata, hai, jos, jos, jos!” erau singurele cuvinte pe care concurenta le spunea în mod repetitiv și obsesiv.

Ajunsă înapoi pe podea, Eliza a făcut un atac de panică și a avut nevoie de ajutor. Concurenta a început să plângă și și-a turnat apa pe față.

La testimonial, Lizi a povestit ce clipe grele a trăit la probă și a început din nou să plângă.

„Mi-a fost super frică! Am fost cu capul în jos și nu mi-a plăcut deloc. Am trăit într-o mare frică. A fost emoție foarte puternică. Nu ai idee ce frică mi-a fost înainte. Bravo, iubire! Fără tine n-aș fi putut!” spunea concurenta printre lacrimi.

Natanticu a fost uimit de ce a pățit Lizi, menționând că nu și-a dat seama absolut deloc că ea a avut o problemă.

„Noi nu am știut asta. Ce te-a speriat? Tu îți dai seama cât de tare ești? Tu plângi de bucurie acum, sper, da? Te-ai descurcat super bine, fii atentă ce șmecheră ești: eu n-am simțit o secundă de emoții la tine, n-am simțit o secundă că nu te-ai descurca, n-am simțit o secundă de nimic. Ai făcut un super tort!” a spus concurentul mândru și fericit pentru soția lui și pentru reușita lor împreună.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Radu Siffredi și Oana Matache și-au adresat replici acide în timpul probei. Ce a urmat

Soții Iacob, propuși spre eliminare, la Power Couple România. Momente critice pentru două concurente, diseară: „Mi s-a f... Power Couple România, 14 februarie 2024. Roxana Blenche și Cătălin au făcut echipă în „Bucătăria cu fundul în sus”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x