Antena Căutare

Power Couple România, 14 februarie 2024. Dani Oțil a izbucnit în lacrimi în timpul votului. Ce a zis Radu Siffredi

În cea de a șasea ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor a crescut din nou! A treia probă din această săptămână i-a surprins pe concurenți într-o nouă ipostază, și anume, într-o bucătărie cu susul în jos. Iată la ce decizii au ajuns după ce proba s-a terminat și cum au fost voturile.

colaj foto cu radu siffredi si poza cu natanticu si tudor de la fly project Galerie
Concurenții au votat ce echipă rămâne în competiția Power Couple România | Antena 1

În ediția din această seară, partenerii și-au dat întâlnire pe un teren aparent familiar – bucătăria. Adevărata provocare a fost, de fapt, o bucătărie cu susul în jos. Cuplurile au avut de pregătit o rețetă de blat de tort, în timp ce au stat cu capul în jos. Scopul probei a fost de a vedea cât de bine se coordonează partenerii când... lumea lor este dată peste cap.

Totodată, proba cuplurilor a scos la iveală unele dintre cele mai hilare momente de la Power Couple România, dar hohotele de râs s-au amestecat și cu lacrimi și cu momente dificile pentru unele dintre concurente.

Citește și: Power Couple România, 14 februarie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, peripeții neașteptate la proba bucătăriei răsturnate

Ediția din această seară a fost încărcată de emoții, adrenalină și umor, iar provocările de care au parte cuplurile în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată la ce decizii au ajuns concurenții după proba „Bucătăriei cu fundul în sus”.

Power Couple România, 14 februarie 2024. Dani Oțil, în lacrimi alături de concurenți

Ajunși înapoi în vila din Malta, concurenții au avut de luat una dintre cele mai grele decizii ale competiției. Cuplurile au fost nevoite din nou să nominalizeze cuplul care va trebui să plece acasă.

Dani și-a făcut apariția în vilă, iar după ce a recapitulat împreună alături de concurenți ce s-a întâmplat în această săptămână, a trecut la discuții mai serioase.

În urma probelor ale acestei săptămâni, Cristi Iacob cu Gabriela și Lizi cu Natanticu sunt cei care au pierdut cei mai mulți bani și, respectiv, cei care au ieșit pe ultimul loc la proba de cuplu difuzată în această seară.

Astfel, prezentatorul emisiunii a dat startul voturilor pentru cei care vor rămâne în competiție.

Daiana și Sorin au votat pentru salvarea Natanticilor, ținând cont de abilitățile de care au dat dovadă până acum în concurs.

Oana și Radu au decis, de asemenea, ca Eliza și Cosmin Natanticu să rămână în concurs, motivând că ei au fost cei care s-au oferit primii voluntari la proba de cuplu și că acest lucru nu i-a avantajat.

Citește și: Power Couple România, 14 februarie 2024. Emi a simțit că i se face rău la proba bucătăriei răsturnate. Cum a reacționat pe moment

Radu Siffredi a început să plângă în timpul votului, povestind faptul că s-a atașat de Cristi Iacob și invitându-l să petreacă timp împreună după terminarea emisiunii.

„M-am atașat foarte tare de tine. Dacă-mi permiți când ajungem acasă să bem un pahar. Galați pentru totdeauna!” spunea concurentul către Cristi cu lacrimi și tremur în glas.

Dani Oțil nu și-a mai putut ascunde nici el lacrimile!

„Am zis că Radu e de fier” a spus prezentatorul ștergându-și lacrimile.

De asemenea, la testimonial Radu a mai adăugat:

„Pe Cristi l-am văzut ca pe un prieten pe care nu l-am avut niciodată și a avut o tinerețe similară cu a mea. M-am regăsit în niște chestii și pot să spun că... cu unii oameni ajungi să te conectezi puțin mai mult decât te aștepți și asociez cu figuri paterne... și e dificil!”

Tudor și Anamaria au ales să îi salveze, de asemenea, pe Natantici, dar menționând toată dragostea pentru Cristi și Gabriela Iacob care i-au impresionat până la lacrimi.

„Sunteți un exemplu și sunt convinsă că veți fi pentru toată lumea de acasă! Eu nu am văzut în viața mea, până în momentul ăsta atâta dragoste într-un cuplu! Vă felicit!” a adăugat Anamaria plângând foarte rău.

Citește și: Power Couple România, 14 februarie 2024. Natanticii și „Bucătăria cu fundul în sus”. Ce a făcut-o pe Eliza să plângă la noua probă

Power Couple România, 14 februarie 2024. Emi a simțit că i se face rău la proba bucătăriei răsturnate. Cum a reacționat ... Power Couple România, 14 februarie 2024. Ce echipă a fost eliminată din competiție! Cum au reacționat concurenții când a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x