Antena Căutare

Power Couple România, 14 februarie 2024. Ce echipă a fost eliminată din competiție! Cum au reacționat concurenții când au aflat

În cea de a șasea ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor a crescut din nou! A treia probă din această săptămână i-a surprins pe concurenți într-o nouă ipostază, și anume, într-o bucătărie cu susul în jos. Iată cum au fost voturile în această seară și cine a părăsit marea competiție!

colaj foto cu dani otil, poza cu natanticu si eliza si poza cu cristi iacob si gabriela la power couple romania Galerie
O echipă a fost eliminată de la Power Couple România, în ediția 6 din 14 februarie 2024 | Antena 1

În ediția din această seară, partenerii și-au dat întâlnire pe un teren aparent familiar – bucătăria. Adevărata provocare a fost, de fapt, o bucătărie cu susul în jos. Cuplurile au avut de pregătit o rețetă de blat de tort, în timp ce au stat cu capul în jos. Scopul probei a fost de a vedea cât de bine se coordonează partenerii când... lumea lor este dată peste cap.

Totodată, proba cuplurilor a scos la iveală unele dintre cele mai hilare momente de la Power Couple România, dar hohotele de râs s-au amestecat și cu lacrimi și cu momente dificile pentru unele dintre concurente.

Citește și: Power Couple România, 14 februarie 2024. Dani Oțil a izbucnit în lacrimi în timpul votului. Ce a zis Radu Siffredi

Ediția din această seară a fost încărcată de emoții, adrenalină și umor, iar provocările de care au parte cuplurile în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată pe cine au votat concurenții pentru salvare după ce a avut loc proba „Bucătăriei cu fundul în sus” și cine a părăsit competiția.

Power Couple România, 14 februarie 2024. Verdict dureros. Ce echipă a fost eliminată din competiție

Ajunși înapoi în vila din Malta, concurenții au avut de luat una dintre cele mai grele decizii ale competiției. Cuplurile au fost nevoite din nou să nominalizeze cuplul care va trebui să rămânăm, dar și cuplul care va trebui să plece acasă.

Deciziile au fost luate cu multă greutate și cu lacrimi din partea tuturor, iar după ce Daiana Anghel și Sorin, Tudor și Anamaria, Oana Matache și Radu au votat pentru salvarea Natanticilor, Delia și Lino Golden au votat, de asemenea, tot pentru salvarea lor.

„Patru voturi din șase posibile!” a spus Dani cu multă tristețe.

Cosmin Natanticu și-a dat seama de faptul că dacă ei nu ar fi fost primii la probă, celorlalți concurenți le-ar fi fost și mai greu să ia această decizie.

Emi și Mădălina au specificat, de asemenea, faptul că i-ar fi votat tot pe Cosmin Natanticu și pe Eliza pentru că au reușit să mențină un buget rezonabil, dar și pentru faptul că au dat dovadă de curaj, oferindu-se să fie primii la proba de cuplu.

Cu multe păreri de rău, și Roxana Blenche și Cătălin ar fi votat tot pentru salvarea acestora, motivând același răspuns ca și ceilalți.

„Dragii mei, considerați-vă neeliminați, decât conform regulamentului. Sufletește nu ați fost eliminați!” a mai adăugat prezentatorul, făcând referire la Cristi Iacob și la soția lui, Gabriela.

Citește și: Power Couple România, 14 februarie 2024. Emi a simțit că i se face rău la proba bucătăriei răsturnate. Cum a reacționat pe moment

Concurenții s-au îmbrățișat și s-au felicitat pentru tot ce au făcut în această competiție cu multe lacrimi și durere în suflet. Camerele de filmat au surprins momentele extrem de dureroase, în care nici cei mai duri nu au reușit să-și stăpânească emoțiile și lacrimile.

„Cristi cu Gabriela sunt exemplu de moralitate, de demnitate, de luptă, de putere, de încredere și iubire. Sunt... eu nu am văzut oameni mai puternici, mai dârji, mai sudați, deci... ceva... de aceea toată lumea e distrusă!” spunea Eliza Natanticu cu multă dezamăgire pentru plecarea acestora.

La testimonial, Cristi Iacob și Gabriela au fost foarte emoționați și foarte recunoscători pentru tot ce au trăit alături de colegi.

„E frumos să descoperi că nu ești singur pe planetă. Că mai sunt oameni și că oamenii încă își mai folosesc sufletul!” spuneau cei doi, completându-se unul pe celălalt.

„Când vezi în stare pură cu sufletele rupte în două, de o parte unii, de o parte alții (...) Faptul că niște oameni au ținut așa de tare la noi, asta contează mai mult decât orice. Adică nu e o pierdere, e un câștig. E o pierdere în aparență a unor probe, dar un câștig enorm, uman vorbind. Și asta cred că contează mai mult decât orice premiu pe lumea asta!” a mai adăugat Cristi cu multă dragoste pentru colegii pe care i-a întâlnit în această emisiune.

Citește și: Power Couple România, 14 februarie 2024. Cosmin Natanticu și Eliza au trecut prin clipe grele în bucătărie. Ce a pățit concurenta

Power Couple România, 14 februarie 2024. Dani Oțil a izbucnit în lacrimi în timpul votului. Ce a zis Radu Siffredi... Gabriela și Cristi Iacob au părăsit Power Couple România – La bine și la greu: „Pentru noi e un câștig enorm, uman vorbi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x