Antena Căutare

Power Couple România, 19 februarie 2024. Eliza Natanticu, surprinsă în ipostaze total neașteptate. Twerk și nervi la pachet

În cea de a șaptea ediție, telespectatorii au putut observa cum cele șapte perechi care au mai rămas în concurs luptă pentru titlul de Power Couple din România și pentru premiul cel mare. Iată cum s-au descurcat concurenții și de ce Dani Oțil a fost nevoit să oprească proba în cazul unei concurente.

colaj foto cu eliza natanticu la power couple romania Galerie
Eliza Natanticu a făcut show în ediția 7 a emisiunii Power Couple România | Antena 1

În ediția din această seară a început cea de a treia etapă a competiției, unde fetele au avut de schimbat o roată de mașină în cele mai stresante condiții de până acum. Platforma pe care s-a aflat mașina a fost ridicată la 30 de metri deasupra mării, iar concurentele au dat tot ce au putut pentru a duce proba la capăt.

Proba a fost cu atât mai dificilă cu cât spațiul de manevră de lângă mașină nu le-a lasăt libertate de mișcare concurentelor. Dar nici întâlnirea cu cricul sau cheia în cruce pentru deșurubarea prezoanelor nu le-a facut mai ușoară misiunea.

Citește și: Power Couple România, 19 februarie 2024. Roxana Blence, la un pas de reușită. Cum a reacționat când a aflat adevărul

Seara nu a fost lipsită de umor, dar nici de momente tensionate, pentru că Dani Oțil a fost nevoit să oprească proba în cazul unei concurente.

Ediția din această seară a fost încărcată de emoții, adrenalină și umor, iar provocările de care au parte cuplurile în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată cum s-a descurcat Eliza Natanticu în cazul probei la 30 de metri deasupra mării.

Power Couple România, 19 februarie 2024. Lizi a întâmpinat dificultați încă de la primul pas al probei

Cu multă determinare, Eliza a urcat în mașină plină de emoții și de încredere. Natanticu a încurajat-o, motivând faptul că s-a descurcat de fiecare dată și că o va face și de această dată.

Imediat după start, Lizi s-a dat jos din mașină și a luat din portbagaj cricul și cheia în cruce, dar și o cheia franceză pentru a se asigura că va avea tot ce îi trebuie.

Natanticu striga de jos ordinea pașilor pe care concurenta trebuie să îi urmeze, iar ea îl asculta.

„Vezi că o să meargă greu prezoanele, o să trebuiască să te folosești de picior” este prima atenționare pe care i-o face actorul.

Lizi s-a urcat pe cheia care era conectată la prezon doar într-un picior și a început să sară de parcă ar fi dansat... twerk pentru a desface prezoanele.

În tot acest timp, Natanticu nu înțelegea ce făcea soția lui și o tot stresa cu întrebările până când a reușit să o scoată cu adevărat din sărite. Lizi s-a dezlănțuit și a țipat cât a putut de tare la el.

„Așa, enervează-te și desfă-l, sari pe ele! Mai ai 3 minute jumătate” striga din nou Natanticu în timp ce concurenta înjura fără oprire.

La testimonial, Lizi a recunoscut faptul că n-a mai ținut cont de nimic în timpul probei.

„Am sărit cu toate formele pe ele. Am făcut twerk și un dicționar de înjurături în limba română!”

Citește și: Power Couple România, 19 februarie 2024. Oana Matache a răbufnit la 30 de metri deasupra mării și a reacționat pe măsură

Proba s-a dovedit a fi destul de dificilă pentru concurenta care nu reușea să le desfacă sub nici o formă toate prezoanele.

„Tu nu te lași cu toată greutatea pe cheie, te lași pe mașină. Înțeleg că ți-e frică. Dacă nu. Aia e. Nu-i nimic iubita, asta este. Suie-te în mașină pentru că mai ai 9 secunde nu te mai chinui, poate te lovești acum degeaba. Suie-te în mașină că în cinci secunde s-a terminat proba. Ai făcut tot ce ai putut. Te iubesc!” îi transimtea Natanticu la megafon.

Ajunsă înapoi la sol, Lizi a răbufnit din nou.

„Sunt supărată. M-am urcat până aici și nu am făcut proba!” spunea Lizi cu dezamăgire.

La îndemnarea soțului ei, Lizi s-a urcat din nou pe cheia conectată la prezon și a încercat din nou să îl deschidă, dar de data asta, acțiunea s-a petrecut la sol.

Pentru că nici de această dată nu i-a reușit, Natanticu a intervenit și a conectat din nou cheia la prezon, dar de data aceasta, în mod corect. Astfel, Lizi, care a încercat iarăși a observat cât de ușor s-a deschis ultimul prezon rămas.

„Păi mi-ai zis asta? Trebuia să-mi zici, mută cheia!” spunea Lizi dezamăgită.

Cu toate acestea, Natanticu i-a spus imediat cât a invesit în proba de azi cu mențiunea că el este al doilea cu investiția cea mai mică de această dată.

„Am investit 550 de euro!” a fost replica care a lăsat-o pe Lizi fără cuvinte.

La testimonial cei doi și-au reamintit de probă și s-au amuzat copios:

„A plouat cu înjurături. Nu cred că ar fi putut să facă mai mult decât a făcut acum. A deschis trei prezoane, ceea ce, în primul rând ea nu a mai făcut asta niciodată, darămite la 30 de metri suspendată!” spunea Natanticu mândru.

„Asta e, am avut un pic de ghinion. Data viitoare învață fetița. Îți fac toate roțile!” spunea Lizi cu încredere și asumare.

Citește și: Gabriela și Cristi Iacob au părăsit Power Couple România – La bine și la greu: „Pentru noi e un câștig enorm, uman vorbind”

Power Couple România, 19 februarie 2024. Daiana Anghel a dat dovadă de mult curaj și dexteritate la proba „Ce pana mea?”... Power Couple România, 19 februarie 2024. Anamaria nu s-a mai putut controla și a răbufnit. Ce a zis Tudor în timp ce ea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x