Antena Căutare

Power Couple România, 19 februarie 2024. Anamaria nu s-a mai putut controla și a răbufnit. Ce a zis Tudor în timp ce ea plângea

În cea de a șaptea ediție, telespectatorii au putut observa cum cele șapte perechi care au mai rămas în concurs luptă pentru titlul de Power Couple din România și pentru premiul cel mare. Iată cum s-au descurcat concurenții și de ce Dani Oțil a fost nevoit să oprească proba în cazul unei concurente.

colaj foto cu anamaria la power couple romania si poza cu tudor de la fly project si dani otil Galerie
Tudor de la Fly Project a fost uimit de replica dată fr soția lui, la Power Couple România | Antena 1

În ediția din această seară a început cea de a treia etapă a competiției, unde fetele au avut de schimbat o roată de mașină în cele mai stresante condiții de până acum. Platforma pe care s-a aflat mașina a fost ridicată la 30 de metri deasupra mării, iar concurentele au dat tot ce au putut pentru a duce proba la capăt.

Proba a fost cu atât mai dificilă cu cât spațiul de manevră de lângă mașină nu le-a lasăt libertate de mișcare concurentelor. Dar nici întâlnirea cu cricul sau cheia în cruce pentru deșurubarea prezoanelor nu le-a facut mai ușoară misiunea.

Citește și: Power Couple România, 19 februarie 2024. Daiana Anghel a dat dovadă de mult curaj și dexteritate la proba „Ce pana mea?”

Seara nu a fost lipsită de umor, dar nici de momente tensionate, pentru că Dani Oțil a fost nevoit să oprească proba în cazul unei concurente.

Ediția din această seară a fost încărcată de emoții, adrenalină și umor, iar provocările de care au parte cuplurile în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată cum s-a descurcat Anamaria în cazul probei la 30 de metri deasupra mării.

Power Couple România, 19 februarie 2024. Anamaria a răbufnit la proba „Ce pana mea?”

Ajunsă la locul cu pricina, Anamaria a rămas uimită atunci când a văzut unde se afla mașina căreia trebuia să îi schimbe roata. Reacția Anei a fost pe măsura fricii sale de înălțime:

„Nu există așa ceva. Vai de capul meu! Eu trebuie să mă urc acolo?” spunea Oana în timp ce și-a pus mâinile în cap.

Dani a încurajat-o, iar concurenta s-a urcat în mașină cu multă determinare.

„Hai măi că tatăl tău a avut vulcanizare!” striga Tudor încercâns s-o motiveze.

„Mulțumesc, Tudor, nu mai spune asta că o să râdă lumea de mine!” striga Ana amuzată.

Văzând că mașina începe să urce la înălțime, Ana s-a panicat și a început să își spună rugăciunea.

„Doamne ajută, Doamne, te rog, Doamne ajută. Tatăl nostru care ești în ceruri” rostea concurenta în timp ce se închina.

Ajunsă sus, Anamaria a luat din portbagaj roata, cricul și cheia cu mult curaj, fără să piardă timp.

Concurenta a trecut imediat la desfacerea prezoanelor și a dat dovadă de multă dexteritate, știind exact cum se face de la părinții ei.

După ce a slăbit toate prezoanele, Anamaria a scos roata și a a luat-o pe cea de rezervă, dar, deși se descurca de minune, Dani Oțil a dat semnalul și a oprit proba brusc.

„Voi fi nevoit să opresc proba pentru că ne lipsește un pas foarte important” l-a atenționat Dani pe Tudor înainte să pună stop cronometrului și să apese pe goarnă.

Citește și: Power Couple România, 19 februarie 2024. Eliza Natanticu, surprinsă în ipostaze total neașteptate. Twerk și nervi la pachet

„Ana ai folosit cricul până acum? L-ai scos din portbagaj? Îmi pare rău, asta duce la anularea probei. Te poți întoarce în mașină. Te aducem înapoi. Îmi pare rău.” i-a transmis prezentatorul.

Lui Tudor nu i-a venit să creadă ce se întâmplă, iar Ana a rămas preț de câteva secunde fără cuvinte înainte de a răbufni și de a lovi cu pumnii în volan.

„Vai nu pot să cred cât de dobitoacă sunt! Puteam s-o fac!” a strigat concurenta tare începând să plângă.

Ajunsă înapoi la sol, Ana a sărit direct la Tudor în brațe povestind că nu i-a fost frică și că putea să o facă.

Supărată din cauza faptului că a uitat de cric, concurenta nu s-a putut opri din plâns, indiferent de încurajările soțului și ale lui Dani.

După ce a aflat că a pierdut suma de 601 euro Tudor a ținut să o încurajeze din nou:

„Nu contează, recuperăm, i-am pierdut, nu e ca și cum..” a spus Tudor care a fost imediat întrerupt de soția lui.

„Mâine, treci, te tai pe burtă dacă nu!” a strigat Ana plină de nervi din cauza eșecului.

Citește și: Power Couple România, 19 februarie 2024. Oana Matache a răbufnit la 30 de metri deasupra mării și a reacționat pe măsură

La testimonial, de asemenea, Tudor povestea că nu a înțeles ce i se întâmpla și că nu credea că este adevărat:

„Chiar m-am ofticat. În primă fază am zis <<Băi, nu, nu cred că se întâmplă asta. Nu cred că a oprit proba. Vorbești serios?! A oprit proba?!”>>

„Astăzi mi-am dat seama că jocul ăsta nu e este doar despre cuplu, este și despre tine. Deși îmi propun să am o logică în mintea mea și să iau lucrurile pe rând, mă pierd în detalii și în amănunte și mă ia valul și îmi scapă” a adăugat și Ana plângând din nou.

Power Couple România, 19 februarie 2024. Eliza Natanticu, surprinsă în ipostaze total neașteptate. Twerk și nervi la pac... Power Couple România, 19 februarie 2024. Mădălina l-a speriat pe Dani după ce a putut să facă la 30 de metri înălțime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x