Antena Căutare

Power Couple România, 20 februarie 2024. Emi a recunoscut că nu se pricepe la puzzle-uri, dar a luptat până la capăt. Ce a făcut

În cea de a opta ediție, telespectatorii au putut observa cum băieții au avut de rezolvat un puzzle din cuburi uriașe în timp ce răspund contracronometru la mai multe întrebări despre viața de cuplu. Iată cum s-a desfășurat proba concurenților în urma căreia s-a decis primul cuplu propus spre eliminare.

colaj foto cu emi si madalina, sotia lui, la emisiunea power couple romania Galerie
Emi și Mădălina au făcut dezvăluiri inedite despre ei, la Power Couple România | Antena 1

Provocarea din această seară, numită „Fericirea are chipul tău”, i-a pus la grea încercare pe băieți, mai ales că atenția distributivă nu a fost chiar punctul lor forte.

După ce fetele au evaluat riscurile, au calculat șansele și au aruncat mizele în joc, băieții au avut datoria de a face bani și a le demonstra partenerelor cât de buni sunt la a face mai multe lucruri deodată, fără să le dezamăgească.

Băieții au avut de rezolvat un puzzle din cuburi uriașe în timp ce răspund contracronometru la mai multe întrebări despre viața de cuplu. Proba se numește astfel pentru că fiecare cub reprezintă o mică parte dintr-o imagine reprezentativă chipului partenerelor.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Radu Siffredi și Emi și-au făcut de cap înainte de marea probă

Ediția din această seară a fost încărcată de emoții, adrenalină și umor, iar provocările de care au parte cuplurile în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată cum s-a descurcat Emi la proba „Fericirea are chipul tău”.

Power Couple România, 19 februarie 2024. Emi, epuizat de rafala întrebărilor

Ajuns în fața Mădălinei și a lui Dani, Emi a recunoscut că nu se descurcă la a face puzzle-uri, dar că va încerca măcar să distreze.

Imediat după start, iubita lui a început seria de întrebări, iar Emi și-a dat toată silința pentru a răspunde corect la cât mai multe întrebări.

Prima întrebare: „Ce înălțime am” a venit cu un răspuns corect din partea lui Emi : „1,60”.

A doua întrebare: „Ce fel popular de mâncare nu mănânc?” a venit cu un răspuns greșit din partea lui Emi: „Ciocolată”, apoi concurentul a cerut să se treacă la următoarea întrebare.

A treia întrebare: „Care este culoarea mea naturală la păr?” a primit un răspuns corect: „șaten”.

A patra întrebare: „Câți frați și surori are tatăl meu?” a primit un răspuns corect: „șapte”.

În timp ce răspundea la primele patru întrebări, Emi a reușit să pună primul cub uriaș pentru a alcătui puzzle-ul cu fața Mădălinei.

A cincea întrebare: „Care este ziua, luna și anul în care m-am născut?” a primit un răspuns corect: „21 octombrie 1991”.

A șasea întrebare: „Ce pasiune mare aveam când eram mică?” a primit următoarele răspunsuri corect: „Te jucai volei, cântai, dansai”.

A șaptea întrebare: „Cui îi plac sporturile extreme mai mult?” a primit un răspuns corect: „ție”.

Citește și: Power Couple România, 19 februarie 2024. Mădălina l-a speriat pe Dani după ce a putut să facă la 30 de metri înălțime

În tot acest timp, Emi, trecând printr-o rafală de întrebară ce l-au „terminat” psihic, a reușit să mai adauge un cub la puzzle.

A opta întrebare: „Care este marea mea bucurie în copilărie când eram la bunici?” a venit la pachet cu o mică dificultate, dar cu un răspuns corect: „Tot îți plăcea la bunici, ajută-mă altfel! Să stai cu copiii afară”

A noua întrebare: „Ce cadou cu valoare sentimentală am păstrat de la tine?” l-a pus puțin pe gânduri pe Emi, dar a răspuns corect: „Primii trandafiri”.

A zecea întrebare: „Câte kilograme de cafea am cumpărat doar pentru că era la reducere?” a fost prima întrebare care l-a surprins atât de confuz pe Emi: „Nu știu, vreo 20, poate, 15, 10, nu știu, pe aici pe undeva, cred că 10.” Răspunsul final a fost cel corect, așa că Emi a continuat să pună cuburi pentru a termina puzzle-ul.

A unsprezecea întrebare: „Ce am cumpărat pentru telefon și este în continuare în cutie? E un dispozitiv care ajută la ceva telefonul” s-a dovedit a fi mai grea.

„Nu știu, iubire, nu știu acum”

A doisprezecea întrebare: „Ce obiecte care îți aparțin le mai arunc pe ascuns?” a venit cu două răspunsuri corecte: „Ciorapi, chiloți”.

Emi deja nu mai reușea să potrivească cuburile corect și părea că își pierde răbdarea. Cu toate acestea a continuat să răspundă la întrebări, încercând să se focuseze pe așezarea corectă a cuburilor.

A treisprezecea întrebare: „La câți ani mi-am cumpărat primul televizor performant?” a venit cu un dubiu, dar Emi s-a hotărât la un răspuns corect în final: „30, 29, pe aici. 29!”

A paisprezecea întrebare: „Ce obiecte pe care le am nu le-aș arunca niciodată?” a primit un răspuns greșit și apoi unul corect: „Make-up, bijuterii”.

Când cronometrul indica doar 3 minute rămase, Emi dădea semne de epuizare, neînțelegând care este ordinea cuburilor și cum le poate așeza.

„Ce mai vine frate de la bărbie?” vorbea singur în timp ce asculta o altă întrebare la care a reușit să răspundă corect.

Citește și: Power Couple România, 19 februarie 2024. Eliza Natanticu, surprinsă în ipostaze total neașteptate. Twerk și nervi la pachet

Cu doar trei întrebări greșite și aproape 2 minute rămase, Emi realiza că se scurge timpul și că este departe de a termina puzzle-ul. Cu toate acestea, a încercat mai multe metode de așezare, ajungând la un rezultat mulțumitor.

Deși continua să răspundă corect la întrebările Mădălinei, concurentul devenea din ce în ce mai stresat de terminarea puzzle-ului.

„La câți ani am avut prima ieșire în club?”

„La 12 ani” a fost răspunsul care l-a uimit pe Dani cu adevărat.

După ce a mai răspuns greșit la o întrebare, iar timpul a expirat, Emi s-a așezat pe un cub privind la puzzle-ul pe care a reușit să îl obțină în cele șase minute.

Dani și Mădălina s-au apropiat pentru a verifica dacă toate fețele cuburilor sunt corecte potrivit chipului său, iar aceștia au descoperit următoarele:

„Părul din stânga sus clar nu. E al Anei!” a mărturisit soția lui.

„Măcar bine că mi-a făcut fața, părul lasă că se schimba” a adăugat Mădălina.

După ce Emi a aflat faptul că a pierdut suma de 300 de euro, acesta a îmbrățișat-o și s-a bucurat de faptul că soția sa nu a investit foarte mult.

La testimonial, amintindu-și de probă și de faptul că Emi nu a reușit să termine puzzle-ul la timp, concurenta l-a privit fără să scoată vreun cuvânt.

„Iar ți-ai luat privirea aia de zgripțuroaică?!” a întrebat-o bărbatul.

„Nu pot să fac așa, vă rog frumos să faceți voi proba asta, s-o facă Dani Oțil cu Gabriela! Vă rog frumos” a mai adăugat concurentul cu privire la proba de astăzi.

Citește și: Power Couple România, 19 februarie 2024. Roxana Blenche, la un pas de reușită. Cum a reacționat când a aflat adevărul

Power Couple România, 20 februarie 2024. Radu Siffredi l-a tuns pe Emi înainte de marea probă... Power Couple România, 20 februarie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, dezvăluiri neașteptate la proba „Fericirea are c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x