Antena Căutare

Power Couple România, 19 februarie 2024. Roxana Blenche, la un pas de reușită. Cum a reacționat când a aflat adevărul

În cea de a șaptea ediție, telespectatorii au putut observa cum cele șapte perechi care au mai rămas în concurs luptă pentru titlul de Power Couple din România și pentru premiul cel mare. Iată cum s-au descurcat concurenții și de ce Dani Oțil a fost nevoit să oprească proba în cazul unei concurente.

colaj foto cu roxana blenche si sotul ei catalin alaturi de dani otil la emisiunea power couple romania Galerie
Roxana Blenche a încercat să schimbe o roată stând la 30 de metri înălțime, la Power Couple România | Antena 1

În ediția din această seară a început cea de a treia etapă a competiției, unde fetele au avut de schimbat o roată de mașină în cele mai stresante condiții de până acum. Platforma pe care s-a aflat mașina a fost ridicată la 30 de metri deasupra mării, iar concurentele au dat tot ce au putut pentru a duce proba la capăt.

Proba a fost cu atât mai dificilă cu cât spațiul de manevră de lângă mașină nu le-a lasăt libertate de mișcare concurentelor. Dar nici întâlnirea cu cricul sau cheia în cruce pentru deșurubarea prezoanelor nu le-a facut mai ușoară misiunea.

Citește și: Power Couple România, 19 februarie 2024. Oana Matache a răbufnit la 30 de metri deasupra mării și a reacționat pe măsură

Seara nu a fost lipsită de umor, dar nici de momente tensionate, pentru că Dani Oțil a fost nevoit să oprească proba în cazul unei concurente.

Ediția din această seară a fost încărcată de emoții, adrenalină și umor, iar provocările de care au parte cuplurile în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată cum s-a descurcat Roxana Blenche în cazul probei la 30 de metri deasupra mării.

Power Couple România, 19 februarie 2024. Roxana Blenche a dat dovadă de curaj și de pricepere, dar ceva i-a lipsit

După ce a primit o nouă serie de explicații și de reguli, Roxana Blenche s-a pregătit atât psihic, cât și fizic pentru ceea ce avea să urmeze. Concurenta părea lipsită de emoții și de frică și a plecat „la drum” încrezătoare.

Imediat după ce Dani Oțil a dat startul probei, Roxana a început să aibă emoții abia atunci când a văzut la ce înălțime se află. A luat accesoriile și uneltele necesare din portbagaj și a trecut la treabă cu multe emoții.

Cu mai multă pricepere la această parte decât Oana Matache, Roxana a reușit să desfacă prezoanele mult mai repede decât s-ar fi așteptat atât ea, cât și Cătălin.

Primul impediment pe care concurenta l-a întâmpinat a fost de a folosi cheia în cruce, pentru că nu știa faptul că se poate folosi cu toate capetele în funcție de mărimea prezoanelor. Aici a pierdut puțin timp, iar Cătălin a ținut să-i reamintească de fiecare dată cronometrul pe lângă indicațiile pe care i le dădea cu privire la fiecare unealtă.

„Una-i pe hârtie, alta-i pe câmpie!” povestea Roxana la testimonial amintind despre ceea ce a trăit această experiență la înălțime deasupra mării.

Imediat după ce a reușit să dea roata jos, Roxana a pus cricul și a ridicat puțin mașina conform indicațiilor lui Cătălin.

„Dar nu se ridică cricul mai sus. Nu înțeleg” spunea concurenta fix când și-a dat seama cum funcționează.

Citește și: Gabriela și Cristi Iacob au părăsit Power Couple România – La bine și la greu: „Pentru noi e un câștig enorm, uman vorbind”

Roxana a scos roata și spre uimirea ei, cricul a căzut pentru că nu l-a pus corect.

Dani a intervenit imediat:

„Nu putem continua dacă nu pune cricul corect!”

Concurenta l-a pus, dar nu știa cum se pune corect și tocmai de aceea a trecut cu multă încredere mai departe. A adus roata de rezervă și a așezat-o invers.

Cătălin îi explica faptul că roata se pune cu partea mai goală spre mașină, iar ea asculta indicațiile chinuindu-se.

„Cred că trebuie să ridic mașina mai mult că nu intră!” a fost replica pe care a dat-o în momentul în care a realizat că mașina nu se ridicase așa cum ar fi trebuit.

„Cât mai avem? Cât mai avem?!” striga cu disperare concurenta în timp ce înșuruba prezoanele.

Roxana s-a urcat cu încredere în mașină susținând că a terminat totul, iar Dani a oprit cronometrul.

„Am zis că explodez! Pe drum în jos când eram în mașină și eram numai cu băiatul care m-a însoțit... deci așa stăteam cu mâinile. Eram plină de nervi” povestea concurenta la testimonial.

Ajunsă înapoi la sol, Roxana a aflat faptul că prezoanele nu au fost strânse corect, iar cricul nu a fost pus corect nici prima, nici a doua oară.

„Cu asta nu pot să te las să pleci la mare. Mai aveai timp și de asta mi-e ciudă” spunea Dani dezamăgit de eșecul cuplului.

Cătălin i-a mărturisit că au pierdut 700 de euro, iar Roxana a reușit să-și păstreze calmul, chiar dacă era supărată.

Citește și: Power Couple România, 14 februarie 2024. Dani Oțil a izbucnit în lacrimi în timpul votului. Ce a zis Radu Siffredi

Power Couple România, 19 februarie 2024. Oana Matache a răbufnit la 30 de metri deasupra mării și a reacționat pe măsură... Power Couple România, 19 februarie 2024. Daiana Anghel a dat dovadă de mult curaj și dexteritate la proba „Ce pana mea?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x