Antena Căutare

Power Couple România, 21 februarie 2024. Anamaria și Tudor, momente greu de imaginat la finalul probei de cuplu

În cea de a noua ediție, telespectatorii au putut observa cum s-a desfășurat proba hotărâtoare a cuplurilor, probă care a rămas de-a dreptul memorabilă pentru participanții care au dus o luptă grea cu unele dintre cele mai mari temeri. Iată ce momente de suspans au trăit concurenții din nou la înălțime și cum s-au descurcat împreună.

colaj foto cu anamaria si tudor ionescu la power couple romania Galerie
Tudor și Anamaria s-au certat după probă, în ediția 9 a emisiunii Power Couple România | Antena 1

După ce testul atenției distributive a fost picat aseară de toți concurenții, misiunea lor dovedindu-se mult prea complicată sub presiunea cronometrului, cuplul cu cei mai puțini bani rămași în cont, format din Roxana Blenche și Cătălin Bucur, a fost propus spre eliminare.

Așadar, atât ei, cât și Oana Matache cu Radu Siffredi, care s-au aflat pe penultimul loc, au dat tot ce au putut la proba de cuplu pentru a evita astfel eliminarea din concurs.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Care este primul cuplu propus la eliminare! Proba de azi a făcut ravagii în pușculițe

În această seară, noua provocare a iscat panică printre concurenți! De la înălțimea derutantă a unor stâlpi flexibili, fără a avea un punct de sprijin, participanții au fost nevoiți să se concentreze pentru a identifica defectele celuilalt.

Mai mult decât atât, pentru a muta dintr-o parte în alta un suport pe care se află defectul ales, aceștia au avut de executat în aer un amplu balans… înfricoșător pentru mulți dintre ei.

Cum s-au descurcat cuplurile față-n față cu această provocare, cine a mers până la capăt și cine a părăsit casa cuplurilor din Gozo, telespectatorii au aflat în ediția Power Couple România difuzată pe Antena 1 și AntenaPlay de la 20:30.

Power Couple România, 21 februarie 2024. Anamaria și Tudor s-au contrazis la proba de cuplu

Din nou la înălțime, Tudor și Anamaria au pornit de această dată fără entuziasm, dar cu multă determinare, având în vedere faptul că probele anterioare au fost pierdute, iar dezamăgirea și-a spus cuvântul.

„Regulile le știți dragii mei, 30 de defecte în spatele fiecăruia. Am nevoie de 5 de la fiecare!” a strigat Dani înainte de începerea probei de cuplu din cea de a treia etapă a competiției.

Prima întrebare pe care a pus-o prezentatorul a fost:

„Ce crezi că speră Ana să-i reproșezi la o discuție mai aprinsă?”

În acest moment, Tudor a început să se învârtă pe bățul pe care stătea pentru prima dată, dar pe care părea că nu prea se simte tocmai în regulă.

Ana a încercat să-l încurajeze, dar și să-i reamintească faptul că timpul este scurt.

„Era o teamă, nu știai ce se întâmplă dacă te lași pe spate, dacă te lași într-o parte. Învărtitul acela nu e cea mai ușoară chestie, adică... na... balerina pe băț!” a povestit Tudor la testimonial făcând referire la prima experiență de acest gen.

După mai multe încercări, Tudor a reușit să prindă unul dintre suporturi cu defecte și apoi s-a aplecat spre Ana. Pentru prima dată, și soția lui s-a mișcat pe bățul mișcător și s-a aplecat pentru a verifica ce defect a ales Tudor pentru această întrebare.

„Impulsivă” scria pe suportul respectiv, iar Ana a recunoscut că este așa, dar nu în cazul situației prezentată de Dani Oțil.

Nevoit să încerce din nou, solistul de la FlyProjet a țintit către un alt defect, rugând-o pe Ana să nu mai insiste cu încurajările pentru că îl încurcă.

După ce Tudor i-a înmânat suportul pe care scria „încăpățânată”, Ana a confirmat că este corect. În acest moment ea s-a aplecat pentru a agăța defectul pe panoul ei.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Cosmin Natanticu, reacție de neașteptat atunci când a aflat ce sumă a investit Lizi

Pentru că i-a venit rândul, Dani a întrebat-o:

„Ana, la o discuție aprinsă, Tudor crede că tu i-ai putea reproșa că este prea ....?”

Ana a răspuns imediat: „nesociabil”, a luat suportul și s-a aplecat spre Tudor, care nu reușea să se sincronizeze, fapt care a dus la multă străduință din partea fiecăruia pentru a face contact.

Tudor a aruncat suportul pentru că nu a considerat că acest răspuns este cel corect pentru întrebarea lui Dani. Astfel, Ana s-a aplecat pentru a lua un alt suport.

Următoarea variantă a fost: „nervos”, iar soțul ei a confirmat corectitudinea.

Astfel cu două puncte, cei doi s-au mai motivat și au continuat.

Dani l-a întrebat acum și pe Tudor ce crede că i-ar putea reproșa la o discuție aprinsă, iar el a ales suportul pe care scria „cheltuitoare”.

După ce a preluat suportul, Ana i-a confirmat că este un răspuns corect, obținând astfel încă un punct.

Pentru următoare întrebare, Ana a luat un suport pe care scria „critic”, iar Tudor i-a confirmat, din nou, corectitudinea.

După multe încercări, solistul a mai luat un suport pe care scria „prăpăstioasă” și i l-a înmânat Anei care a recunoscut că are dreptate.

La jumătatea timpului și cu 6 puncte obținute, Tudor nu reușea să mai găsească defectele pe care le avea scrise pe mână și pe panou, pierzând destul de mult timp. Cu toate acestea a luat suportul pe care scria „supărăcioasă”, dar Ana a negat acest lucru.

Pentru că timpul trecea, iar soțul ei nu reușea să se hotărască la un alt defect, Anamaria a cedat psihic și a strigat la soțul său nervoasă.

„Tudor, cum sunt eu în puii mei? Cum sunt?” au fost cuvintele pe care Ana le-a rostit pe un ton foarte apăsat din care se putea înțelege cât de mulți nervi avea.

Chiar în acel moment, soțul ei a luat un suport pe care scria „agresivă”, iar Ana și-a pus mâinile în cap lovindu-se în semn de contrazicere.

Bărbatul a trecut la un alt suport pe care scria „neglijentă”, iar soția lui l-a contrazis din nou.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Roxana Blenche și Cătălin au întâmpinat dificultăți la proba de viteză și concentrare

După ce a răspuns corect cu „nervoasă”, Ana a luat un suport pe care scria „leneș”, dar Tudor nu a recunoscut. La fel s-a întâmplat și în cazul suportului pe care scria „lent”.

Următorul suport a fost corect, Tudor recunoscând că și el este „impusiv”.

Cu doar 7 minute rămase, Tudor a suprins-o pe Ana pentru că i-a mai adus un suport corect pe care scria „dezordonată”.

Ana a greșit următoarele 5 suporturi, iar pe cel de al 6 lea nu a reușit să îl mai prindă pentru că timpul a expirat.

„30 minute s-au dus din păcate dragii mei. Ați fost la un singur punct să închideți proba. Sigur că mai conta și timpul” a precizat Dani

Dezamăgită din nou pentru că au pierdut proba, Ana a răbufnit și a izbucnit în lacrimi.

„Care puii mei era răspunsul? Ce erai? Ce ești? Nu ești băgăcios măi! În puii mei! Când ești tu băgăcios? Când?! Nu ești deloc băgăcios, Tudore!” a strigat Ana cât a putut de tare.

După ce au coborât de pe bețe, Ana s-a mai calmat, dar tot a ținut să-l tragă la răspundere pentru alegerile făcute. Camerele de filmat au surprins momente neașteptate:

„Cum ești băgăcios Tudor? Nu ești băgăcios deloc. Uite cum ești! Ăsta ești!” întreba Ana calmă de această dată.

Tudor a luat-o în brațe, iar Ana a început să plângă din nou.

„Sunt convins că era o probă pe care putea să o câștigăm. Dacă alegeam descrierea corectă și nu mă încurcam la mizeria aia de băgăcios, măcar făceam proba. Făceam 10 din 10” a spus Tudor la testimonial.

„Parcă nici eu nu mă recunosc, eu sunt mai plângăcioasă așa de felul meu și când am plecat de acasă eu am zis că nu o să plâng la televizor să mă fac de râs (...), dar trăiesc atât de mult tot, încât nu pot altcumva” a adăugat Ana dezamăgită.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Emi a recunoscut că nu se pricepe la puzzle-uri, dar a luptat până la capăt. Ce a făcut

Care a fost cel mai căutat membru al echipei Power Couple pe platourile de filmare... Power Couple România, 21 februarie 2024. Emi a țipat cât a putut de tare la soția lui. Cum a reacționat Mădălina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x