Antena Căutare

Power Couple România, 21 februarie 2024. Eliza Natanticu, momente de panică la înălțime. Ce s-a întâmplat cu proba

În cea de a noua ediție, telespectatorii au putut observa cum s-a desfășurat proba hotărâtoare a cuplurilor, probă care a rămas de-a dreptul memorabilă pentru participanții care au dus o luptă grea cu unele dintre cele mai mari temeri. Iată ce momente de suspans au trăit concurenții din nou la înălțime și cum s-au descurcat împreună.

colaj foto cu eliza si natanticu la power couple romania Galerie
Eliza Natanticu a renunțat la probă, la Power Couple România, ediția 9 din 21 februarie 2024 | Antena 1

După ce testul atenției distributive a fost picat aseară de toți concurenții, misiunea lor dovedindu-se mult prea complicată sub presiunea cronometrului, cuplul cu cei mai puțini bani rămași în cont, format din Roxana Blenche și Cătălin Bucur, a fost propus spre eliminare.

Așadar, atât ei, cât și Oana Matache cu Radu Siffredi, care s-au aflat pe penultimul loc, au dat tot ce au putut la proba de cuplu pentru a evita astfel eliminarea din concurs.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Daiana Anghel, momente de groază și panică la proba „Te iubesc așa cum ești!”

În această seară, noua provocare a iscat panică printre concurenți! De la înălțimea derutantă a unor stâlpi flexibili, fără a avea un punct de sprijin, participanții au fost nevoiți să se concentreze pentru a identifica defectele celuilalt.

Mai mult decât atât, pentru a muta dintr-o parte în alta un suport pe care se află defectul ales, aceștia au avut de executat în aer un amplu balans… înfricoșător pentru mulți dintre ei.

Cum s-au descurcat cuplurile față-n față la proba „Te iubesc așa cum ești!”, cine a mers până la capăt și cine a părăsit casa cuplurilor din Gozo, telespectatorii au aflat în ediția Power Couple România difuzată pe Antena 1 și AntenaPlay de la 20:30.

Power Couple România, 21 februarie 2024. Eliza, momente de panică la înălțime. Ce s-a întâmplat cu proba

Deși entuziasmată înainte de probă, Eliza a avut parte de o situație fără precedent la Power Couple România care l-a șocat până și pe soțul ei.

Imediat după ce s-a urcat pe băț, Lizi s-a pierdut total și nu a mai scos niciun cuvânt preț de câteva minute.

La insistențele lui Natanticu de a se roti, Lizi a recunoscut imediat faptul că ea nu crede că poate face această probă.

„Iubita, plecăm acasă dacă nu facem proba asta, ești conștientă. Uită-te la mine un pic. Poți să întorci capul spre mine? (....) Poți iubita mea, ești cea mai tare, ai făcut atâtea, ai schimbat roți sus, te-ai dus pe schele, ai trecut podul. Asta te ține!” spunea Natanticu încercând s-o motiveze, fapt care s-a și întâmplat.

Imediat după start, Lizi a luat inițiativa și s-a aplecat pentru a prinde unul dintre suporturi pe care erau scrise defectele.

După multe încercări, Lizi a renunțat și l-a rugat pe Cosmin să înceapă. Actorul a luat suportul pe care scria „impulsivă” pe care Lizi l-a confirmat și l-a lipit pe panoul ei.

Lizi și-a făcut curaj și a preluat și ea același defect, dar Natanticu a mărturisit că el nu este impulsiv, motiv pentru care soția lui a fost nevoită să aleagă un alt suport, care, de data aceasta a fost corect.

În timp ce actorul o încuraja, Eliza se chinuia să prindă unul dintre suporturi, dar întâmpina dificultăți. Enervată de situație, soția lui a strigat tare: „Nu mai țipa!”.

„Iubita, te rog, iubita, te rog, uită-te la mine, ascultă-mă, respiră și uită-te la mine, te rog!” spunea Cosmin fără încetare, moment în care Lizi a răbufnit din nou țipând cât a putut de tare: „Lasă-mă!”.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Radu Siffredi și-a pierdut curajul. Frica a pus stăpânire pe gândurile lui

Totuși, Natanticu nu s-a oprit din vorbit, iar soția lui a țipat de nenumărate ori: „Taci!” speriându-l chiar și pe Dani Oțil.

„Eu aș comenta, dar mi-e frică” a spus prezentatorul.

Pentru că bărbatul nu s-a oprit din vorbit, Eliza a cedat și nu și-a mai putut controla gesturile. A început să strige și să urle de neputință.

Din nou, soțul ei a încercat să-i arate cum trebuie să se miște pentru a reuși, dar Eliza a spus că nu mai poate continua, dându-și palme peste față singură pentru a se motiva.

„Băi, nu mai vreau, vreau jos, crede-mă, vreau jos.” a fost replica care l-a făcut și pe Natanticu să își dorească să renunțe.

„Dani, ne-am hotărât. E prea mult pentru ea! Renunțăm” a spus actorul cu dezamăgire, dar cu asumare.

Totuși, prezentatorul a încercat s-o motiveze să nu renunțe:

„Vreau să te uiți în ochii mei. Nu te cred. Eu nu pot să abandonez un joc din atât. Ai făcut 15 minute ceva foarte bine!”

Surprinzător, Lizi a mai încercat odată, iar Natanticu a intervenit din nou explicându-i cum se face, iar Lizi a ajuns la capătul puterilor începând să înjure:

„Taci în **** mea!”

Din nou, Eliza a cerut să oprească proba, iar Dani a oprit cronometrul, imediat după confirmare.

„Din păcate, proba se oprește la 3 puncte” a spus prezentatorul uimit.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Emi a țipat cât a putut de tare la soția lui. Cum a reacționat Mădălina

Imediat ce au coborât, Natanticu a surprins pe toată lumea cu reacția uluitoare la adresa soției sale:

„Atât ai putut iubita. Asta este. Nu trebuie să ne supărăm din nimic. Aș fi fost chiar culmea să-i zic << n-ai făcut asta >>, când eu n-am făcut nici o probă de băieți, când eu la proba Au, mami! la al 3 lea nivel am zis stop. Orice ar fi, putea să vină Lizi să-mi zică toate cele ce i-am zis eu sus la proba de mai devreme. Adică, am niște limite, dar nu e despre asta. Noi doi nu suntem un power couple la emisiunea asta, dar noi suntem un cuplu sudat. Nu e vorba despre viață și moarte, e un concurs. Te-ai blocat, asta e, se întâmplă, ai frică de înălțime, nu e pentru tine, nu ai putut s-o faci. Până la urmă e soția mea orice ar face. Este jumătatea mea, o ajut și nu am cum, vreodată, pentru că știu că și vice versa e valabilă. Chiar dacă ea țipă la mine, eu știu prin ce trece, de aceea suntem împreună de 10 ani”.

Power Couple România, 21 februarie 2024. Daiana Anghel, momente de groază și panică la proba „Te iubesc așa cum ești!”... Power Couple România, 21 februarie 2024. Ce echipă a fost eliminată din competiție. Ce motive au fost invocate la vot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x