Antena Căutare

Power Couple România, 21 februarie 2024. Emi a țipat cât a putut de tare la soția lui. Cum a reacționat Mădălina

În cea de a noua ediție, telespectatorii au putut observa cum s-a desfășurat proba hotărâtoare a cuplurilor, probă care a rămas de-a dreptul memorabilă pentru participanții care au dus o luptă grea cu unele dintre cele mai mari temeri. Iată ce momente de suspans au trăit concurenții din nou la înălțime și cum s-au descurcat împreună.

colaj foto cu emi si madalina, sotia lui, la emisiunea power couple romania Galerie
Emi a avut numeroase emoții în timpul probei, în ediția 9 a emisiunii Power Couple România | Antena 1

După ce testul atenției distributive a fost picat aseară de toți concurenții, misiunea lor dovedindu-se mult prea complicată sub presiunea cronometrului, cuplul cu cei mai puțini bani rămași în cont, format din Roxana Blenche și Cătălin Bucur, a fost propus spre eliminare.

Așadar, atât ei, cât și Oana Matache cu Radu Siffredi, care s-au aflat pe penultimul loc, au dat tot ce au putut la proba de cuplu pentru a evita astfel eliminarea din concurs.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Anamaria și Tudor, momente greu de imaginat la finalul probei de cuplu

În această seară, noua provocare a iscat panică printre concurenți! De la înălțimea derutantă a unor stâlpi flexibili, fără a avea un punct de sprijin, participanții au fost nevoiți să se concentreze pentru a identifica defectele celuilalt.

Mai mult decât atât, pentru a muta dintr-o parte în alta un suport pe care se află defectul ales, aceștia au avut de executat în aer un amplu balans… înfricoșător pentru mulți dintre ei.

Cum s-au descurcat cuplurile față-n față la proba „Te iubesc așa cum ești!”, cine a mers până la capăt și cine a părăsit casa cuplurilor din Gozo, telespectatorii au aflat în ediția Power Couple România difuzată pe Antena 1 și AntenaPlay de la 20:30.

Power Couple România, 21 februarie 2024. Emi a țipat cât a putut de tare la soția lui

Emi a recuoscut încă de când s-a urcat pe băț că nu se simte bine la înălțime și a strigat la medicul care îi supraveghează pe fiecare dintre concurenți, pentru a se asigura că există „un motiv” pentru care să se poată simți în siguranță.

În comparație cu Emi, Mădălina s-a dovedit din nou a fi cu zâmbetul pe buze și entuziasmată pentru o nouă probă, demonstrând că nimic nu i se pare greu atunci când își dorește ceva cu adevărat.

Imediat după ce Dani a strigat startul, Mădă a fost cea care a început cu multă determinare.

Primul suport pe care l-a ales a fost cel pe care scria „leneș”, iar Emi a confirmat că este adevărat.

Concurentul a ales suportul pe care scria „cheltuitoare”, iar Mădălina l-a preluat confirmând corectitudinea.

Pentru că soția lui nu reușea să se întoarcă pentru a atașa suportul pe propriul panou, Emi a avut o „explodat” în cel mai neașteptat mod posibil și chiar și Dani Oțil s-a mirat:

„Hai iubire, hai! Pune-l! În spatele tău, pune-l pe arici!” a țipat concurentul cât a putut de tare.

„Bă, tu îți permiți să țipi la ea?!” a întrebat prezentatorul uimit de tonul pe care Emi l-a folosit doar de la cea de a doua întrebare a probei.

Mădălina nu i-a răspuns la strigăt, știind că el reacționează așa la presiune și că nu este serios când țipă atât de tare.

După ce următoarele suporturi au fost alese în mod corect și concurenții au strâns 4 puncte, a urmat și unul greșit din partea ei.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Care este primul cuplu propus la eliminare! Proba de azi a făcut ravagii în pușculițe

Cu 6 minute rămase, Mădă a mai făcut o încercare care s-a dovedit a fi corectă, astfel câștigând încă un punct.

Cei doi au demonstrat că au înțeles cum funcționează bețele, dar înălțimea ei îi dădea bătăi de cap pentru că nu ajungea de fiecare dată la panou și la Emi.

Totuși, și alegerea defectelor a fost destul de dificilă, iar timpul care trecea îi determina pe concurenți să simtă emoții.

Pentru că Emi a mai oferit un răspuns corect, Mădălina l-a luat și l-a pus pe panoul ei. În acel moment concurentul a avut impresia că ea a scăpat suportul și a țipat din nou.

„Nu-l pica! Fă-ți balansul! Hai! Hai! Hai iubirea mea! Bravo iubirea mea!”

Ajunși la 10 puncte, cei doi s-au bucurat cât au putut de tare realizând că au câștigat proba și că s-a descurcat de minune.

„Bravo Mădă! Non-bravo, Emi! a strigat Dani amuzat.

După ce au coborât de pe bețele înalte, cei doi s-au contrazis cu privire la unul dintre defectele lui Emi:

„Ești zgârcit!” a spus Mădă lovindu-l pe bărbat în glumă.

La testimonial, cei doi au comentat din nou subiectul amuzați:

„Vorbim noi acasă, te-am adus să mă faci de râs la televizor! Îmi spui că am defecte! În loc să spui că sunt fără defecte!” spunea Emi râzând.

„Tu ai aprobat tot ce ți-am dat!” i-a răspuns Mădălina intrându-i în joc.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Cosmin Natanticu, reacție de neașteptat atunci când a aflat ce sumă a investit Lizi

Power Couple România, 21 februarie 2024. Anamaria și Tudor, momente greu de imaginat la finalul probei de cuplu... Power Couple România, 21 februarie 2024. Radu Siffredi și-a pierdut curajul. Frica a pus stăpânire pe gândurile lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x