Antena Căutare

Power Couple România, 27 februarie 2024. Ce sfat a primit Radu Siffredi de la Dani Oțil înainte de probă. Ce a urmat: „Mă omoară”

Radu Siffredi a primit un sfat important de la Dani Oțil în ediția 11 din Power Couple România, de pe 27 februarie 2024. Fetele urmează să treacă printr-o probă de foc, iar băieții vor savura din plin momentul.

Colaj cu Radu Siffredi și Dani Oțil la Power Couple în ipostaze diferite Galerie
Radu Siffredi a primit un sfat important de la Dani Oțil în ediția 11 din Power Couple România, de pe 27 februarie 2024 | Antena 1

Concurenții au început o nouă zi la Power Couple România cu multe speranțe și gândindu-se la următoarea provocare. Printre cei care au fost demoralizați de proba James Bond din ediția trecută se numără Lino Golden.

Artistul a susținut în fața colegilor de competiție că o să plece acasă cât de curând. De asemenea, Eliza Natanticu a avut de petrecut o noapte albă cu soțul ei. Cosmin Natanticu a sforăit atât de tare încât partenera lui nu a putut dormi.

Și Radu Siffredi s-a arătat nemulțumit de atitudinea pe care a avut-o în timpul misiunii trecute. Acesta a mărturisit că este dezamăgit pentru faptul că nu și-a dat seama de indiciile partenerei sale.

Citește și: Power Couple România, 26 februarie 2024. Radu Siffredi, reacție necontrolată când a văzut-o pe Oana Matache. Ce a putut să facă

În ediția 11 din Power Couple România, Dani Oțil le-a dat o veste neașteptată fetelor despre proba de astăzi. Se pare că în această seară, prezentatorul TV s-a gândit să vadă cât de mult le mobilizează pe concurente gelozia.

„O să fiți într-o ipostază în care, din experiența mea de om căsătorit, nu ar vrea fetele voastre să vă vadă nici în coșmaruri sau deja au avut coșmaruri cu asta. Veți fi în pat cu altă femeie! (...) Nu am apucat să vă spun că toată scena are legătură cu un model cu care sunteți în pat pe jumătate sau în totalitate dezbrăcați, este alegerea voastră sau a regizorului. Scena se poate termina cu un sărut. Fetele trebuie să se mobilizeze și să intre peste voi înainte să fiți sărutați”, i-a anunțat Dani Oțil.

Replicile savuroase și glumele nu au întârziat să apară. De asemenea, tensiunea și-a făcut simțită prezența în rândul concurentelor de la vilă.

Sfatul lui Dani Oțil pentru Radu Siffredi înainte de cea mai controversată probă din ediția 11 Power Couple România de pe 27 februarie 2024

La scurt timp de la explicațiile prezentatorului TV despre cea mai controversată probă de la Power Couple România, Radu Siffredi a dat o replică la care nimeni nu se aștepta. Iubitul Oanei Matache l-a întrebat pe Dani Oțil ce se poate întâmpla dacă nu vrea să fie sărutat.

„Nu este nimic obligatoriu!”, i-a răspuns acesta.

De asemenea, Dani Oțil a ținut să-i ofere și un sfat în glumă concurentului: „Dar nu fi prost, Radule! Nu știi când mai apuci”.

Citește și: Power Couple România, 26 februarie 2024. Lino Golden, reacție uluitoare după ce a pierdut proba James Bond. Ce i-a zis Delia

„Eu cred că niciunul nu ar ajunge la scena asta de telenovelă, la cea cu pupatul”, a mărturisit Tudor Ionescu.

În timp ce băieții se pot bucura de câteva momente neașteptate în preajma unei alte femei, fetele vor avea de îndeplinit o misiune deosebit de grea. Concurentele trebuie să găsească o cheie într-un bazin cu lucruri neplăcute pentru a deschide ușa de la camera în care se află partenerii lor.

„Mie tare îmi e că dacă ajunge la mine mă bate pe bune. Să nu-i dăm obiecte ascuțite”, a mărturisit Cosmin Natanticu.

„Mă omoară!”, a zis Radu Siffredi.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Proba serii, la Power Couple România: cât de departe merg doamnele, împinse de gelozie? Un cuplu va fi propus spre elimi... Power Couple România, 27 februarie 2024. Dezvăluiri despre femeia cu care Tudor Ionescu a înșelat-o pe Anamaria. Ce a sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x