Antena Căutare

Power Couple România, 26 februarie 2024. Radu Siffredi, reacție necontrolată când a văzut-o pe Oana Matache. Ce a putut să facă

Radu Siffredi a avut o reacție necontrolată după ce a văzut-o pe Oana Matache legată de un stâlp în ediția 10 din Power Couple România, de pe 26 februarie 2024. Dani Oțil și-a pus mâna la ochi atunci când tânărul a trecut la gesturi neașteptate.

Colaj cu Radu Siffredi și Oana Matache la Power Couple România în ipostaze diferite, alături de Dani Oțil Galerie
În ciuda faptului că toate camerele erau pe ei, Radu Siffredi nu a mai ținut cont de nimic și a sărutat-o pasional pe Oana Matache | Antena 1

Momentul în care Radu Siffredi a fost nevoit să își „salveze” iubita dintr-o situație neplăcută a fost un adevărat deliciu pentru telespectatori. Tânărul s-a făcut remarcat rapid prin reacția necontrolată pe care a avut-o după ce a ajuns în fața Oanei Matache.

Aflat sub presiunea probei, concurentul a încercat să facă tot ce a putut pentru a deschide cele trei lacăte ce o țineau imobilizată pe partenera lui. Acesta a venit mai hotărât ca niciodată să câștige de data aceasta, însă planurile sale au fost date peste cap de complexitatea misiunii.

După ce a localizat-o pe Oana Matache cu ajutorul unor indicații clare din partea ei, Radu Siffredi a primit o provocare uluitoare. Tânărul a primit 5 minute la dispoziție în care să o scape pe iubita lui din mâinile „infractorilor”.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, contraziceri la proba de cuplu

„Trebuie să descoperi ce s-a întâmplat cu ea și să o eliberezi! Începem acum, după 5 minute un jet puternic de apă o va lovi, îi va strica machiajul și hainele”, l-a informat Dani Oțil.

„Mă jur că în tot stresul ăla singurul lucru care mi-a venit în minte a fost: „Mamă, cât de bună! Ce sexy este astăzi”. Oana care era în body și legată la gură. Așa m-am gândit eu!”, a mărturisit Radu Siffredi.

Gestul lui Radu Siffredi care l-a făcut pe Dani Oțil să își pună mâna la ochi în ediția 10 din Power Couple România, de pe 26 februarie 2024

Pentru a-și salva partenera, concurentul a încercat să deschidă lacătele cu mai multe chei. Când și-a dat seama că efortul său este în zadar, Radu Siffredi a pus mâna pe un ciocan și a spart un lacăt, eliberându-i picioarele Oanei Matache.

„Viața noastră a depins de aceea probă, așa s-a simțit. A făcut proba aia ca și când eu chiar eram în mare pericol!”, a adăugat concurenta.

Văzând că tânărul vrea să o elibereze cu orice preț pe iubita lui, Dani Oțil s-a simți nevoit să-i spună că proba James Bond nu este un joc de forță și că trebuie să renunțe la ciocan pentru că altfel riscă să o lovească.

„Nu mai înțelegeam ce trebuie să fac!”, a declarat Radu Siffredi.

„Nu o să reușesc, îmi pare rău!”, i-a mai spus el Oanei Matache.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Cum s-au descurcat Roxana Blenche și Cătălin la proba decisivă

Concurentul nu a renunțat la gândul că poate câștiga proba. Așadar, Radu Siffredi a început să caute indicii în hainele partenerei sale.

„Aoleu, m-am speriat pentru moment! Nu, hai să nu o dezbrăcăm. Nu am ascuns nimic”, a zis prezentatorul TV.

„Am tras și de sutien, m-am uitat la bust”, a evidențiat tânărul.

În ciuda faptului că toate camerele erau pe ei, Radu Siffredi nu a mai ținut cont de nimic și a sărutat-o pasional pe Oana Matache. Dani Oțil și-a pus mâinile la ochi când a văzut scenele romantice.

„Nu i-am ascuns nimic în gură, Radu!”, i-a mărturisit prezentatorul TV.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 26 februarie 2024. Sorin Gonțea, gest demn de filmele romantice. Ce a făcut pentru Daiana Anghel, ... Proba serii, la Power Couple România: cât de departe merg doamnele, împinse de gelozie? Un cuplu va fi propus spre elimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x