Antena Căutare

Power Couple România, 5 martie 2024. Ceartă cruntă între Anamaria și Tudor Ionescu. Concurentul și-a pierdut controlul: „Hai pa!”

În ediția 14 din Power Couple România, de pe 5 martie 2024, au ieșit scântei între Anamaria și Tudor Ionescu. Camerele de filmat au surprins o ceartă cruntă. Concurenta a cedat, iar partenerul său și-a pierdut controlul.

Colaj cu Anamaria și Tudor Ionescu în timp ce se ceartă la proba bebelușului de la Power Couple România Galerie
În ediția 14 din Power Couple România, de pe 5 martie 2024, au ieșit scântei între Anamaria și Tudor Ionescu | Antena 1

Anamaria și Tudor Ionescu se află într-o situație delicată în etapa cinci a competiției Power Couple România. În ediția de ieri, 4 martie 2024, cei doi au pierdut o sumă uriașă de bani după proba de shopping viteză.

Cu doar 500 de euro în pușculiță, concurenta s-a văzut nevoită să investească tot în abilitatea partenerului de a face liniște. Anamaria Ionescu a avut grijă să își informeze soțul că trebuie să facă tot ce poate pentru a câștiga misiunea din ediția 14 de pe 5 martie 2024.

Deși îl vede obosit, soția lui Tudor Ionescu are mare încredere că bărbatul de lângă ea se va descurca de minune la această provocare. Nici bine nu a început jocul că lucrurile s-au complicat pentru cei doi.

Anamaria Ionescu a stat într-o continuă tensiune pe toată durată provocării. Aceasta i-a oferit indicații clare partenerului său, care a făcut fața cu brio activităților casnice. O greșeală făcută la final l-a costat toți banii investiți.

Citește și: Power Couple România, 4 martie 2024. Anamaria Ionescu a cedat după o probă. A fost la un pas de solicitarea asistenței medicale

Spiritele s-au încins atunci când Tudor Ionescu s-a așezat pe canapea, presând o jucărie cu mâna. Dani Oțil nu s-a mai putut abține, stăpânindu-și cu greu hohotele de râs.

Pierderea probei a făcut-o pe Anamaria Ionescu să reacționeze acid. Concurenta a dat de podea cu obiectele pe care le avea în mână și a părăsit platoul de filmare.

„Nu m-am gândit că aia chițăie chiar așa”, a mărturisit solistul de la Fly Project.

„Am pierdut toate probele în care am fost încrezătoare. Nu pot să-mi explic cum a putut să deschidă sticla aia de vin, să pună în pahare, să aprindă bățul ăla de chibrit fără să fie nicio problemă. Și nu a putut să pună o jucărie dintr-o parte în alta fără să apese pe ea. Este peste limita mea de a înțelege, nu pot să înțeleg”, a spus soția artistului cu lacrimi în ochi.

Ce a urmat între Anamaria și Tudor Ionescu după ce au pierdut proba bebelușului din ediția 14 Power Couple România, de pe 5 martie 2024

După ieșirea nervoasă, Anamaria Ionescu a început să strige la soțul său în timp ce plângea: „Eram atât de aproape!”. Reproșurile și cearta dintre cei doi au continuat la testimoniale, unde Tudor Ionescu și-a pierdut controlul.

Solistul de la Fly Project a răbufnit de nervi: „Dar dă-o de jucărie, zici că am pierdut un milion de euro din banii noștri. Asta e! Și ce vrei să fac acum?! Mai vino o dată la emisiunea asta, dar cu altul ca să fie mai bine. Ce vrei să fac? Asta e! Am greșit, am pierdut. Ți se pare că eu ți-am comentat ceva la o probă pe care ai pierdut-o tu”.

„Niciodată n-am făcut prostii de genul ăsta! Era să mor pe banda aia ieri. Nu mai puteam să respir”, i-a răspuns soția lui.

„Ok, să-mi spui când te oprești din urlat și țipat ca să știu când plec de aici!”, a mai adăugat Tudor Ionescu, vizibil nervos.

„Ai copil de 6 ani, în puii mei!”, a strigat Anamaria la artist.

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Tudor și Anamaria Ionescu de la Power Couple România. Cei doi și-au construit un colț de rai

În timpul discuției aprinse, concurentul s-a ridicat de pe scaun și a plecat din fața camerelor de filmat: „Hai pa! Vorbește singură”.

Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea întregul moment delicat dintre Anamaria și Tudor Ionescu.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 5 martie 2024. Ceartă și tensiune între Emi și soția lui, Mădălina. Ce și-au reproșat cei doi după... Power Couple România, 5 martie 2024. Ce au putut să spună ceilalți concurenți despre Anamaria Ionescu. Totul a ieșit la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x