Antena Căutare

Power Couple România, 4 martie 2024. Anamaria Ionescu a cedat după o probă. A fost la un pas de solicitarea asistenței medicale

Anamaria Ionescu a cedat după o probă fizică solicitantă în ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024. Concurenta a fost la un pas de solicitarea asistenței medicale. Imagini cu soția lui Tudor Ionescu în cea mai grea misiune de până acum.

Colaj cu Anamaria Ionescu foarte obosită după o probă la Power Couple România Galerie
Anamaria Ionescu a cedat după o probă fizică solicitantă în ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024 | Antena 1

Etapa cinci din Power Couple România a început cu o probă de shopping viteză sau shopping pe bandă rulantă pentru concurenți. Fetele au primit 5 minute la dispoziție pentru a recunoaște hainele partenerului în aproximativ 300 de piese vestimentare.

Limita de timp a fost o problemă majoră pentru perechile de vedete. De asemenea, și noua provocare a pus în dificultate concurentele. Acestora le-a fost foarte dificil să respecte toate regulile jocului.

Așadar, situațiile tensionate și incidentele nu au întârziat să apară în ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024. S-a lăsat cu accidentări dureroase, schimburi de replici acide și nervi.

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Tudor și Anamaria Ionescu de la Power Couple România. Cei doi și-au construit un colț de rai

Anamaria Ionescu a cedat după provocarea solicitantă. Soția lui Tudor Ionescu a fost la un pas să apeleze la ajutorul medicului. Noua misiune a pus-o la încercare pe concurentă, lăsând-o fără energie.

Camerele de filmat au surprins momentul în care soția artistului s-a trânit pe podea atunci când Dani Oțil a anunțat că a expirat timpul probei. Tudor Ionescu nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit o mână de ajutor partenerei sale.

Cum a fost filmată Anamaria Ionescu după ce proba din ediția 13 Power Couple România, de pe 4 martie 2024, s-a sfârșit

Anamaria Ionescu a fost epuizată la finalul provocării din ediția 13 Power Couple România, de pe 4 martie 2024. Concurenta a fost la un pas să apeleze la ajutorul medicului pentru că nu se simțea bine din cauza efortului fizic.

„Nu mai pot!”, a spus soția lui Tudor Ionescu.

Dani Oțil a intervenit imediat când a văzut în ce stare se află Anamaria Ionescu. Prezentatorul TV i-a cerut concurentei să respire ușor, iar apoi să bea apă pentru a-și reveni: „Ultimul minut parcă a fost un Iad. Îmi pare rău că te-am pus în poziția asta, dar noi toți ținem cu tine aici pentru că așa frumoasă a fost prezentarea lui Tudor de dimineață”.

„Simțeam că mă înțeapă într-o parte. Nu am condiție fizică, am fost epuizată”, a mai dezvăluit soția artistului.

Citește și: Power Couple România, 27 februarie 2024. Prin ce momente dificile a trecut Anamaria Ionescu la o probă. Ce fobie are concurenta

„Sunt dezamăgită! Atât am putut. Și mă oftic că este a doua oară când eu cred că o să câștig o probă și nu o câștig.”, a mai adăugat ea, cu lacrimi în ochi.

Deși au pierdut proba, Tudor Ionescu și-a liniștit partenera. Solistul Fly Project i-a adresat o serie de cuvinte frumoase Anamariei Ionescu pentru a o scoate din starea în care se afla: „Nu-i nimic, nu are de ce să îți pară rău”.

Un lucru este cert, concurenta a fost foarte supărată pentru faptul că nu a reușit să ducă provocarea până la final, mai ales pentru că partenerul său a investit o sumă uriașă în misiune.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 4 martie 2024. Eliza Nanaticu, la un pas de o accidentare gravă. Dani Oțil s-a speriat când a văzu... Power Couple România, 4 martie 2024. Daiana Anghel s-a enervat pe Sorin Gonțea după proba fetelor. Ce au filmat camerele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x