Antena Căutare

Power Couple România –La bine și la greu, 12 februarie 2024. Radu Siffredi a întâmpinat dificultăți la proba calculelor la rotisor

În cea de a patra ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor crește! A doua etapă a celei mai incitante competiții a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, i-a surprins pe bărbați într-o nouă ipostază – un test ca o rostogolire palpitantă printre amintiri.

colaj foto cu radu siffredi si oana matache la power couple romania Galerie
Radu Siffredi a făcut o dezvăluire neașteptată la Power Couple România | Antena 1

În cea de a patra ediție a show-ului, băieții au fost din nou în fața unei probe plină de emoții și suspans. În condiții de maxim stres, concurenții au răspuns la întrebările pe care iubitele lor le-au pus cu privire la relațile pe care le au.

Provocarea cea mare a fost reprezentată de faptul că aceștia s-au aflat într-o mașină care se învârtea ca la rotisor. Răspunsurile întrebărilor sunt numerele care alcătuiesc o ecuație pe care concurenții au trebuit să o rezolve pentru a câștiga proba.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Cătălin și Roxana Blenche, haos total la proba calculelor la rotisor

Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Iată cum s-a descurcat Radu Siffredi la această probă palpitantă.

Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Radu Siffredi a întâmpinat dificultăți la proba calculelor la rotisor

Proba s-a dovedit a fi una chiar provocatoare pentru Radu Siffredi, care nici nu conduce, și care, nici nu a mai făcut matematică începând cu clasa a IX a, concurentul terminând un liceul de teatru.

Deși nu are permis de conducere, Radu s-a simțit foarte bine în ipostaza de șofer și s-a entuziasmat foarte tare chiar înainte de probă. Dani l-a atenționat totuși că există șansa ca el să vomite din nou, și, astfel i-a oferit o pungă specială pentru acest lucru. Emoțiile au pornit de aici, iar proba a început mai repede decât s-ar fi așteptat concurentul.

Imediat după start, Oana a întrebat:

„Câți ani l-am avut pe Yoshi, cățelul meu?”

Radu a auzit foarte bine întrebarea, față de Cătălin care nu auzea nimic, dar a răspuns destul de nesigur, 12 ani.

La testimonial au ieșit la iveală câteva informații la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Iată ce gest greu de imaginat a făcut Oana cu cenușa câinelui.

„L-a prins când a ieșit de la crematoriu” povestea Oana despre Radu care nu a apucat să-l cunoască pe Yoshi.

„Una dintre primele noastre întâlniri, a fost să mergem să-i <<cremăm>> câinele și să-i luăm cenușa de la câine. Întâlnirea a fost la apus, iar noi eram în cimitirul de animale. A fost foarte cinematic și foarte drăguț. Stăteam pe capota mașinii și era tristă și apunea Soarele, era totul portocaliu cu roz. Ne-am sărutat și ne-am ținut în brațe, era frig. Ne-am uitat în pungă și o să spun ceva care sper să nu... Oana a băgat degetul în cenușă să vadă cum se simte” a adăugat Radu.

Citește și: Power Couple România –La bine și la greu, 12 februarie 2024. Emi și Mădă, primii care au avut parte de proba calculelor la rotisor

Cea de a doua întrebare pe care Oana i-a adresat-o a fost:

„Care este anul nașterii lui Bubu?”

Radu a răspuns corect și la această întrebare, susținând anul 2019.

Oana i-a transmis că după ce a adunat cele două numere, acum este rândul unei scăderi, însă concurentul nu mai auzea nimic din ce striga iubita lui la megafonul cu portavoce.

„Minus !!! Minus !!! De câte ori am sărit cu parașuta?” a fost următoarea întrebare pe care a primit-o.

„Nu te aud, așteaptă! Acum, repede!” striga Radu înapoi spre Oana.

Oana Matache a repetat întrebarea, iar Radu a înțeles și a răspuns din nou corect.

„De 0 ori, ce pun între ele?” țipa Radu fără să mai țină cont de faptul că este rotit.

„Impărțit!!!” s-a auzit din partea amândurora, iar concurenta a trecut la următoarea întrebare:

„Diferența de înălțime dintre noi doi?”

Aici, Radu s-a pus pe făcut calcule, dar nu înainte de a întreba ce înălțime are. Suprinzător, concurentul a nimerit și acest răspuns, iar Oana i-a confirmat că este corectă diferența de 10 cm.

„Nu mă așteptam. Omul ăsta este ...Este un motiv pentru care e căpos” spunea iubita lui la testimonial.

Citește și: Primul cuplu care a ieșit din competiția Power Couple România, CRBL și Elena: ”Suntem dezamăgiți, dar împăcați, în același timp”

După ce a înțeles și faptul că trebuie să înmulțească, Radu a primit și ultima întrebare:

„La câți ani m-am sărutat pentru prima data?”

„La câți ani ce??? Nu te auud!” La 14 ani??” striga Radu din toți plămânii.

Răspunsul a fost din nou, corect , iar Radu a trecut la calcule. Cu toate acestea a avut o întrebare, nemaiștiind dacă orice împărțire la 0, rezultă 0. Iubita lui nu a putut să-l ajute, așa că Radu a calculat de unul singur.

Din păcate pentru el, timpul a expirat și nu a oferit niciun răspuns.

„Nu am ce să îți reproșez pentru că, da, ok, ești varză la matematică, dar eu te iubesc și nu sunt supărată pe tine. Sunt mândră!”

La final, Oana i-a mărturisit că au pierdut 322 de euro, iar Radu s-a bucurat că nu au pierdut mai mult.

Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Cătălin și Roxana Blenche, haos total la proba calculelor ... Power Couple România – La bine și la greu, 12 februarie 2024. Daiana a țipat cât a putut de tare la So la proba calculel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x