Antena Căutare

Power Couple România – La bine şi la greu. Gabriela si Cristi Iacob, detalii neștiute din căsnicia lor: „Iese cu scântei”

Gabriela si Cristi Iacob au oferit detalii neștiute despre căsnicia lor, cu doar câteva zile înainte de premiera Power Couple România – La bine şi la greu. De la ce pornesc certurile dintre ei.

colaj foto cristi iacob si sotia lui, gabriela la Power Couple România – La bine şi la greu Galerie
Gabriela si Cristi Iacob au oferit detalii neștiute despre căsnicia lor, cu doar câteva zile înainte de premiera Power Couple România – La bine şi la greu | Antena 1

Actorul Cristi Iacob și soția sa, Gabriela, sunt împreună de 16 ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Power Couple. Cei doi s-au îndrăgostit pe scenă, dar au dus totul în spatele cortinei, unde au construit o căsnicie trainică.

În timp ce pe actor, telespectatorii îl cunosc prin prisma proiectelor din care a făcut parte, despres soția sa, nu se știu prea multe. Gabriela și Crisi Iacob nu s-au afișat prea des pe micile ecrane, iar odată cu participarea noului show de la Antena 1, ei pășesc pentru prima dată împreună pe scena unei competiții.

Citește și: Când are loc premiera Power Couple România – La bine și la greu. Show-ul care redefinește relația de cuplu începe din 5 februarie

Power Couple România – La bine şi la greu. Gabriela si Cristi Iacob, detalii neștiute despre căsnicia lor. De la ce pornesc certurile dintre ei

Gabriela și Cristi Iacob spun despre ei că sunt „un cuplu fără pereche - în lume”. Ambii spun că sunt colerici, iar discuțiile dintre ei se transformă adesea în certuri, așa că Power Couple este posibil să scoată la iveală o altă latură a celor doi.

De asemenea, telespectaotrii, vor avea ocazia să o descopere mai bine și pe soția actorului, despre care nu se știu prea multe.

„Cel mai cicălitor dintre ei sunt eu, clar”, a dezvăluit Gabriela Iacob despre ea.

„Ea e puțin mai cicălitoare. Pornind de la modă, dacă vrei. Noi avem 2 perechi de blugi, voi 42 de rochii”, a adăugat și Cristi Iacob.

Deși, spun ei, se ceartă destul de des și ies scântei, focul se stinge la fel de repede cum s-a aprins în cuplul lor.

„De obicei, ne certăm din fleacuri. Iese cu scântei. Cu scântei, pentru că suntem colerici amândoi, după aceea vine pisica între noi și după ne dăm seama că e o prostie”, a dezvăluit el.

„Din cauza cicălelii. Pentru că eu îl cicălesc din orice chestie, sau mă rog, cel puțin așa zice el”, a completat soția actorului.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Cristi Iacob. Gabriela este o prezență discretă în showbiz

Gabriela și Cristi Iacob au făcut și dezvăluiri inedite despre începutul relației lor care s-a transformat într-o căsnicie trainică de mulți ani. Soția actorului a dezvăluit că el a fost cel care a făcut primul pas, în ciuda timidității pe care o acuză acesta.

„Eram atât de emoționat și de îndrăgostit încât nu mai știu”, a ținut să precizeze el.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe scenă teatrului din Constanța și totul a pornit după ce au ieșit în oraș alături de mai mulți colegi. Niciunul dintre ei nu se gândea atunci că peste ani vor concura împreună în cel mai nou reality show de la Antena 1.

Gabriela și Cristi Iacob au avut o nuntă de vis, într-un peisaj idilic, la țară, fiind chiar ideea lui Cristi Iacob. De asemnea, cei doi au pășit către o viață împreună purtând haine create de celebra Doina Levința.

Când are loc premiera Power Couple România – La bine și la greu. Show-ul care redefinește relația de cuplu începe din 5 ... Power Couple România – La bine și la greu. Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea, despre secretele unei relații de aproape ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x