Antena Căutare

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Cristi Iacob. Gabriela este o prezență discretă în showbiz

Pe Cristi Iacob îl cunoaște o țară întreagă, însă puțini știu că actorul are o soție deosebit de frumoasă. Gabriela Iacob este o prezență discretă în showbiz, fapt pentru care aparițiile sale televizate sunt destul de rare.

Colaj cu Cristi Iacob la Te cunosc de undeva si o imagine cu actorul și soția lui la Power Couple România Galerie
Pe Cristi Iacob îl cunoaște o țară întreagă, însă puțini știu că actorul are o soție deosebit de frumoasă | Antena 1

Cristi Iacob trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabriela Iacob de aproximativ 16 ani. Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală, motiv pentru care nu mulți știu cum arată femeia care l-a cucerit pe juratul de la „Te cunosc de undeva!”.

Deși sunt împreună de mult timp, actorul și partenera lui nu au copii. De-a lungul relației, aceștia au întâmpinat momente dificile peste care au trecut cu bine. În ciuda obstacolelor, Cristi și Gabriela Iacob nu s-au gândit niciodată la divorț.

Un lucru este cert, actorul și soția lui formează un cuplu puternic. Încă de când s-au cunoscut la repetițiile piesei „Dragostea durează trei ani”, cei doi au știut că sunt suflete pereche și că urmează să își petreacă tot restul vieții împreună.

Citește și: Gala de Vacanță, 11 iunie. Paula Chirilă și Cristi Iacob au împărțit același pat într-o scenetă despre „coșmarul bărbatului”

În 2009, juratul de la „Te cunosc de undeva!” și aleasa inimii s-au căsătorit. Momentul a fost de-a dreptul emoționant și memorabil. Actorul și-a făcut apariția la nuntă pe un cal alb, iar întregul cadru a fost desprins dintr-o poveste.

Cum arată și cu ce se ocupă Gabriela Iacob, soția lui Cristi Iacob

Chiar dacă este o prezență discretă în showbiz, Gabriela Iacob activează într-un domeniu cunoscut foarte bine de soțul ei. Se pare că partenera lui Cristi Iacob este pasionată de actorie, fiind chiar o actriță cunoscută.

De altfel, actoria i-a adus pe cei doi împreună. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt pe scenă, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Pentru că nu-i place să fie în luminile reflectoarelor, Gabriela Iacob a avut puține apariții televizate. Aceasta a fost prezentă în emisiunea „Splash! Vedete la apă” pentru a-și susține soțul, după ce a urcat pe platforma de 3 metri pentru a face o săritură neașteptată.

Citește și: România, Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2022. Constantin Brâncuși, in interpretatea actorului Cristi Iacob. Moment spectaculos

În plus, Cristi Iacob se mândrește cu o soție superbă. Actrița care i-a „furat” inima este de o frumusețe răpitoare. Aceasta impresionează de fiecare dată cu spectaculoasele trăsături ale feței.

De curând s-a aflat că actorul și soția lui o să participe la un nou proiect. Cei doi au acceptat provocarea „Power Couple România”, o competiție care i-a ajutat să se redescopere și să își consolideze căsnicia.

Ce au mărturisit Cristi Iacob și soția lui, Gabriela Iacob, despre participarea la „Power Couple România”

Telespectatorii sunt nerăbdători să-i vadă pe Cristi și Gabriela Iacob în competiție incitantă, chiar la „Power Couple România”. Cei doi au declarat că emisiunea i-a ajutat să își de seama de faptul că sunt suflete pereche.

„Power Couple m-a ajutat să-mi reconfirm cât de mult o iubesc pe Gabriela și câte calități, frumuseți și gingășii ale ei le-am cam trecut cu vederea”, a mărturisit Cristi Iacob.

„A fost experiența care mi-a confirmat că, alături de Cristi, sunt și mă simt cel mai în siguranță și că da, am putea merge de mâna până la capătul lumii”, a mai adăugat soția actorului, Gabriela Iacob.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x