Antena Căutare

Power Couple România – La bine şi la greu. Primele imagini cu cei care au ales să-și testeze limitele în cel mai nou show Antena 1

Power Couple România – La bine şi la greu va fi difuzat în curând pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

colaj Dani Oțil la Power Couple, echipele de la Power Couple România și Dani Oțil, Eliza și Cosmin Natanticu la una dintre probe Galerie
Un show unde chiar contează cât de bine îl cunoști pe celălalt | Antena 1

Dani Oțil este prezentatorul Power Couple România – La bine şi la greu, noul show care se va vedea în curând pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ce spune Dani Oțil despre show-ul care se va vedea în curând la Antena 1 și în AntenaPLAY: „Nu s-a mai văzut în România la televizor”

„Pentru că suntem la un show de cupluri de multe ori comunicarea a bătut partea fizică. Suntem într-un show unde chiar contează cât de bine îl cunoști pe cleălalt. După care suntem într-un show cu bani, cu investiții. Trebuie să știi cât de mult investești în celălalt. Nu în ultimul rând e un show de rezistență.

Noi îi ținem pe oameni aici într-o vilă cu niște bungalouri și după cum zic chiar ei, mai ales băieții, și-au văzut partenerele cum nu le-au văzut niciodată. Să spui că tu nu ai văzut-o pe soția ta așa înseamnă că exercițiul nostru social funcționează. Și de-asta zic că nu s-a mai văzut în România la televizor”, a spus Dani Oțil.

Citește și: Power Couple România – La bine şi la greu. Ce spune Dani Oțil despre show: „E un format cum nu s-a mai văzut în România la TV”

Care sunt nouă cupluri care participă la Power Couple România – La bine și la greu

CRBL și Elena

Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea

Lino Golden și Delia

Cristi Iacob și Gabriela Iacob

Oana Matache și Radu Siffredi

Cosmin Natanticu și Eliza Natanticu

Tudor Ionescu și Anamaria

Emi şi Mădălina

Roxana Blenche și Cătălin Bucur

Citește și: Nouă cupluri de vedete se luptă în competiția fenomen Power Couple România – La bine și la greu

Ce spun concurenții la începutul concursului Power Couple România

„Ce-am face noi anul acesta deosebit, nemaiîntâlnit? Hmmm, hai la Power Couple (...) fără să știm exact ce ne așteaptă”, spune Cosmin Natanticu în deschiderea interviurilor cu fiecare dintre cuplurile care au ales să participe la cel mai nou show Antena 1. Totodată, acesta mărturisește că ei înșiși sunt cuplul de care le este cel mai teamă.

„Am venit la Power Couple pentru că ne dorim să câștigăm”, declară Lino Golden și Delia Salchievici. „Avem 100% încredere unul în celălalt.”

Ana Ionescu dezvăluie că a ajuns la conclzia că ea și Tudor Ionescu sunt suflete pereche, chiar dacă afirmația îl uimește pe soțul ei. Aceasta îi răspunde: „Prin câte am trecut și tot aici am ajuns. (...) Dar e important să știi să faci echipă.”

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au pornit în acest show cu gândul: „Ce Dumnezeu căutăm aici? Fizic, clar nu suntem pregătiți.”

CRBL și Elena Andreianu declară război celorlalte cupluri: „Uitați-vă bine, eu sunt altul. Acum, cu doamna, sunt altul!”

Oana Matache și Radu Siffredi mărturisesc că avantajul lor este că: „Noi avem un an de relație, totul e foarte fresh.” De asemenea, Oana consideră că ei sunt cuplul cel mai periculos din concurs.

Roxana Blenche și Cătălin Bucur au ales să participe la Power Couple din dorința Roxanei: „Eu sunt capul răutăților.” însă Cătălin completează: „Amândoi suntem capul răutăților.”

Gabriela și Cristi Iacob se consideră unul pe altul o calitate nemaipomenită a celuilalt: „E foarte greu și să anticipăm să ne dăm seama ce urmează”, spune Gabriela la începutul concursului.

Emi şi Mădălina Popescu mărturisesc că au încredere 100% unul în celălalt. Ei au început acest concurs în pași de dans.

Citește și: Primul lucru pe care l-a făcut Dani Oțil când s-a întors în România. Cum l-a surprins Gabriela Oțil în prezența micuțului Tiago

Nouă cupluri de vedete se luptă în competiția fenomen Power Couple România – La bine și la greu

Power Couple România – La bine și la greu, cea mai incitantă competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aduce la Antena 1 experiența unică trăită de nouă perechi de vedete față-n față cu cele mai inedite încercări.

Fie că e vorba despre cupluri care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții vor fi gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de primul Power Couple din România.

Filmată în Malta, producția de anvergură a Antenei 1, realizată după un format internațional de succes, este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu.

Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile.

Power Couple România – La bine şi la greu. Ce spune Dani Oțil despre show: „E un format cum nu s-a mai văzut în România ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x