Antena Căutare

Warm-Up, episodul 1. Sorin Pârcălab în dialog cu Bogdan Zloteanu: Cum iubesc femeile și cum iubesc bărbații

Toamna asta, Antena 1 îţi aduce primul show televizat de stand-up comedy: Stand-Up Revolution, jurizat de greii comediei româneşti - Teo, Vio, Costel şi Dan Badea. Misiunea lor este să găsească următoarea senzaţie în domeniu, un om capabil să ridice publicul în picioare la Sala Palatului.

Sorin Pârcălab, alături de Bogdan Zloteanu, în Warm-Up Galerie
Sorin Pârcălab, în dialog cu Bogdan Zloteanu | Captură video

Începând de vineri, 18 iunie, pe Antena 1, un alt cunoscut al scenei de stand-up din România - Sorin Pîrcălab - asigură încălzirea pentru Stand-Up Revolution cu mini show-ul Warm UP, în care aduce alţi cunoscuţi ai comediei din România. Temele de discuţie sunt legate de noile marcaje de pe pachetele Durex, dar şi subiecte precum dragostea, diferenţe dintre femei şi bărbaţi sau superstiţiile românilor.

La Warm-UP, publicul îi va mai vedea pe Alex Mocanu, Nae Nicolae, Cristian Manolescu, Doru Ivanov, Alexandru Gheţan, Bogdan Zloteanu, Andrei Garici, Virgil Ciulin, Vlad Bieltz și Andrei Ungureanu.

Cele 10 pastile vor fi disponibile şi online, pe a1.ro şi pe cel mai urmărit canal din media românească de pe Youtube, iUmor.

Comedianții deja cunoscuți au fost provocați de Durex să aibă în focus trei mari criterii: Diametru, Lubrifiere, Grosime.

Sorin Pîrcălab și Bogdan Zloteanu - Cum iubesc femeile și cum iubesc bărbații

Cunoscutul comediant Sorin Pîrcălab l-a avut ca invitat la Warm-Up, episodul 1, pe Bogdan Zloteanu. Pentru această ediție, tema propusă este “Femeia iubește cu inima și bărbatul cu capul”, iar Bogdan nu ezită să spună că, dacă lucrurile chiar ar sta așa, bărbații s-ar însura cu cele mai deștepte femei “și toate femeile s-ar mărita numai cu taica Tereza”.

Cu toate acestea, invitatul lui Sorin Pîrcălab recunoaște că bărbatul nu ar avea nicio șansă dacă el ar fi cel care ar iubi cu inima: “Dacă vrei să o hipnotizezi, trebuie să îi repeți noapte de noapte cum ai tu dreptate”, a mai adăugat Sorin.

“Cred că femeile se consideră meșteri de bărbați că ea îl ia și îl repară”.

Durex - “Găsește ce ți se potrivește”

Durex susține găsirea prezervativul potrivit în functie de 3 criterii și invită cumpărătorii să exploreze toată gama, sloganul fiind “Găsește ce ți se potrivește”.

La 25+ ani, într-o relație sau necăsătorit, ești în stadiul vieții în care te simți destul de încrezător în propria piele. Ai petrecut timp pentru a-ți da seama cine ești și ce îți place - de la mâncare, la haine, la hobby-uri și prin urmare, eștimai priceput în alegerile pe care le faci. Totuși, nu cumperi prezervative în același mod. Petreci foarte puțin timp pentru căutarea alternativelor, preferând să rămâi la o alegere de bază.

Atunci cand totusi incerci mai multe preservative, realizezi că povestea cu “Toate prezervativele sunt la fel” e istorie. Vei afla că există prezervative pentru toate situațiile, plăcerile, gusturile și chiar mărimile, din spusele profesioniștilor.

Dacă nu le-ai descoperit până acum, poate fi pentru că e posibil să nu fi căutat unde trebuia. Foarte puțini știu că prezervativele nu sunt doar o soluție de siguranță pentru a împiedica răspândirea bolilor cu transmitere sexuală sau pentru prevenirea unei sarcini nedorite.

Există prezervative special create pentru a îmbunătăți experiența sexuală. Pentru toți cei care se întreabă despre ce este vorba, Durex vine în ajutorul consumatorului prin introducerea unor noi simboluri pe ambalaj, ce îl vor ajuta pe consumator să își aleagă cu mai multă ușurință prezervativul potrivit.

În 2021, Durex are parte de un packaging redesign și vine în ajutorul cumparătorilor prin introducerea unor noi simboluri pe ambalaj, care arată diametrul, grosimea și gradul de lubriefere al prezervativelor din pachetul ales (DIAMETRU, LUBRIFIERE, GROSIME).

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x