Antena Căutare

Warm-Up, episodul 10. Sorin Pârcălab, în dialog cu Andrei Ungureanu. Despre românii aflați în trafic

Toamna asta, Antena 1 îţi aduce primul show televizat de stand-up comedy: Stand-Up Revolution, jurizat de greii comediei româneşti - Teo, Vio, Costel şi Dan Badea. Misiunea lor este să găsească următoarea senzaţie în domeniu, un om capabil să ridice publicul în picioare la Sala Palatului.

Andrei Ungureanu, invitat la Warm-Up, episodul 10, e îmbrăcat într-un sacou cenușiu și bluză gri Galerie
Warm-Up, episodul 10. Sorin Pârcălab, în dialog cu Andrei Ungureanu. Despre românii aflați în trafic | Antena1

Începând de vineri, 18 iunie, pe Antena 1, un alt cunoscut al scenei de stand-up din România - Sorin Pârcălab - asigură încălzirea pentru Stand-Up Revolution cu mini show-ul Warm-Up, în care aduce alţi cunoscuţi ai comediei din România. Temele de discuţie sunt legate de noile marcaje de pe pachetele Durex, dar şi subiecte precum dragostea, diferenţe dintre femei şi bărbaţi sau superstiţiile românilor.

Cele 10 pastile sunt disponibile şi online, pe a1.ro şi pe cel mai urmărit canal din media românească de pe Youtube, iUmor.

Comedianții deja cunoscuți au fost provocați de Durex să aibă în focus trei mari criterii: Diametru, Lubrifiere, Grosime.

Sorin Pârcălab și Andrei Ungureanu – Despre românii aflați în trafic

Sorin Pârcălab l-a avut ca invitat la Warm-Up, în ultimul episod, pe Andrei Ungureanu A.K.A. "Omul cu Tourette", sindrom cu care tânărul trăiește de mai bine de 20 de ani. Andrei Ungureanu este și câștigător al emisiunii iUmor.

Sorin Pârcălab a început dialogul întrebându-l pe Andrei Ungureanu dacă a fost oprit vreodată în trafic de către polițiști, la care Andrei a răspuns că a fost oprit, dar nu o dată, ci... de vreo opt ori.

"Conduci vreodată violent, să treci pe liniile de tramvai?", l-a întrebat Sorin pe Andrei.

"Niciodată nu am condus violent, nu știu, eu sunt cu regulamentul. Mai sunt persoane care îmi taie calea"...

"Cum ar fi pietonii?", a completat Sorin Pârcălab.

"Nu... și am noroc cu ticurile mele, că dacă văd pietoni, imediat pun frână, pac!", a spus Andrei Ungureanu.

"Andrei, cum ar trebui să se adreseze un șofer unul altuia?".

"Aș vrea să vă rog, în măsura în care se poate, să-mi acordați câteva secunde, nu mai mult, ca să mă înscriu și eu pe banda 1".

"Și el ce zice?"

"'Dar poftiți, vă rog!' Și, brusc, o calcă!"

"Și ce faceți apoi?"

"O calci și tu! Te iei după el, treci pe galben, pe roșu, pe mov, nu mai contează."

Durex - "Găsește ce ți se potrivește"

Durex susține găsirea prezervativul potrivit în functie de 3 criterii și invită cumpărătorii să exploreze toată gama, sloganul fiind "Găsește ce ți se potrivește".

La 25+ ani, într-o relație sau necăsătorit, ești în stadiul vieții în care te simți destul de încrezător în propria piele. Ai petrecut timp pentru a-ți da seama cine ești și ce îți place - de la mâncare, la haine, la hobby-uri și prin urmare, eștimai priceput în alegerile pe care le faci. Totuși, nu cumperi prezervative în același mod. Petreci foarte puțin timp pentru căutarea alternativelor, preferând să rămâi la o alegere de bază.

Atunci când totusi încerci mai multe prezervative, realizezi că povestea cu "Toate prezervativele sunt la fel" e istorie. Vei afla că există prezervative pentru toate situațiile, plăcerile, gusturile și chiar mărimile, din spusele profesioniștilor.

Dacă nu le-ai descoperit până acum, poate fi pentru că e posibil să nu fi căutat unde trebuia. Foarte puțini știu că prezervativele nu sunt doar o soluție de siguranță pentru a împiedica răspândirea bolilor cu transmitere sexuală sau pentru prevenirea unei sarcini nedorite.

Există prezervative special create pentru a îmbunătăți experiența sexuală. Pentru toți cei care se întreabă despre ce este vorba, Durex vine în ajutorul consumatorului prin introducerea unor noi simboluri pe ambalaj, ce îl vor ajuta pe consumator să își aleagă cu mai multă ușurință prezervativul potrivit.

În 2021, Durex are parte de un packaging redesign și vine în ajutorul cumparătorilor prin introducerea unor noi simboluri pe ambalaj, care arată diametrul, grosimea și gradul de lubriefere al prezervativelor din pachetul ales (DIAMETRU, LUBRIFIERE, GROSIME).

Warm-Up, episodul 8. Sorin Pârcălab, în dialog cu Cristian Manolescu: Cum să-ți cumperi prezervative...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x