Unicul meci de fotbal în care nu s-a văzut absolut nimic, dar s-au dat șapte goluri! O echipă a băgat 15 jucători pe teren

 
+2 click pentru
galerie

Povestea e din 1945 și depășește orice încercare logică de a înțelege ce a fost în mintea organizatorilor. Dinamo Moscova aterizează la Londra pentru un amical de gală cu Arsenal. În loc de pâine și sare, cum i-am fi întâmpinat noi, rușii ajung în Anglia pe o ceață infernală. Nimeni, dar absolut nimeni n-a văzut nimic.

Meciul s-a jucat pe White Hart Lane, stadionul rivalilor de la Tottenham. Bine, e mult spus s-a jucat, iar asta veți înțelege imediat, din rândurile ce urmează.

FIECARE ECHIPĂ A JUCAT AȘA CUM A DORIT

Se fluieră startul meciului și ăsta a fost unicul moment în care cele două echipe au respectat regulamentul. Mai apoi, fiecare a făcut ce-a vrut pe teren. Ceața era atât de densă încât abia vedeai pe unde calci, dar să mai și joci fotbal.

Dinamo Moscova a ales să facă schimbările după un sistem extraordinar. Jucătorul se făcea că iese de pe teren, dar cum se îndepărta de arbitru rămânea acolo. Așa s-a ajuns ca rușii să joace cu 15 fotbaliști în același timp.

Nici englezii n-au fost prea cuminți, căci deși au avut un eliminat, omul n-a ieșit niciodată de pe teren. Vă întrebați, probabil, care a fost scorul unui meci în care nimeni n-a văzut absolut nimic.

Păi, se presupune, evident, că s-ar fi dat șapte goluri, iar Dinamo Moscova ar fi câștigat cu 4-3. Nu există însă persoană care să bage mâna-n foc că asta a fost realitatea.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe