Poftele sexuale deviante ale românilor în comunism! Pedofilii, homosexualii sau criminalii erau trimişi în Laboratorul de Sănătate Mintală

 
+5 click pentru
galerie

În ultima săptămână am asistat la oprobriul unui pedofil în România, vinovat de agresarea sexuală a doi copii de cinci, respectiv nouă ani. 

Iniţial, am văzut cu toţii o mobilizare de forțe exemplară, atât pe rețele de socializare, cât și dincolo de ele. O  ţară întreagă şi peste 300 de poliţişti s-au  unit pentru a prinde „capul lui Moțoc” Eugen Stan, poliţistul-pedofil, iar operaţiune a avut sorţi de izbândă până la urmă.

Drasius, tatăl care și-a răzbunat fetița sodomizată de pedofil!

Am putea crede în urma tratării ultramediatizate a incidentului că în țara noastră, astfel de tragedii (și, nu, nu le numim drame!) sunt rare. Nimic mai fals! Raportul Rețelelor de Medicină Legală pe anul 2017 indică o creștere fără precedent a  numărului de expertize în cauzele de alienare parentală, abuz asupra minorilor și pedofilie. Având în vedere că din totalul de circa 20.000 de  constatări, expertize și reexpertize medico-legale, doi la sută sunt legate de cazuri de agresiune sexuală, o mare pondere fiind cele de pedofilie, putem concluziona că cifrele sunt îngrijorătoare. Din totalul de 2.000 de agresiuni sexuale, cel puțin un sfert au fost îndreptate asupra minorilor...  Dar oare în comunism, pe vremea lui Ceauşescu, existau pedofili?

„Larisa”, cel mai cutremurător caz de pedofilie din România, terminat cu TREI MORȚI. Cu inima frântă din cauza a ceea ce i s-a întâmplat fetiței lui, tatăl copilei și-a luat și el zilele după ce făptașul a fost eliberat

Tovarăşii cu “tulburări de personalitate”

Înainte de Revoluţie, individul trebuia “să corespundă” unor principii bine definite, dar existau, desigur, şi oameni care nu aveau un comportament conform grilei. Homosexualii, lesbienele sau pedofilii au fost luaţi în evidenţele psihiatrilor şi etichetaţi ca suferind de “tulburări de personalitate”.

„Înainte de 1989 erau și prin parcurile din Cluj persoane care se masturbau în văzul lumii și care aveau alte tendințe de perversiuni sexuale. Dar unele nu au fost la nivelul la care sunt acum”, a  declarat directorul primului laborator de sănătate mintală din Cluj pentru Monitorul de Cluj. Pe vremea lui Ceauşescu, comuniştii au înființat la Cluj și în alte orașe ale României în anii ’70 Laboratore de Sănătate Mintală, unde au fost trecuți în evidență și tratați bolnavii mintal. Şi atunci existau fără îndoială homosexualii, lesbiene sau pedofili, însă cazurile erau mai puţin mediatizate, mai ales atunci când inculpaţii erau membri de partid.

Pedofili, homosexuali sau criminali, toți au trecut pe poarta centrului de reabilitare mintală

În 1975,  Laboratorul de Sănătate Mintală din Cluj avea circa 250 de bolnavi, potrivit lui Traian Neamțu, cel care a fost director din 1975 până în 2014. Pe parcursul a 14 ani de activitate, numărul pacienţilor internaţi trecuți în evidența Laboratorului de Sănătate Mintală a ajuns de la 250 la 9000 de bolnavi, dar şi cu pshihoze, schizofrenii, depresii, adică şi alte afecţiuni în afara celor menţionate.

Mulţi pedofili erau intelectuali care purtau o mască socială

Printre clujeni, susține medicul , bolile cele mai des întâlnite în trecut erau tulburările de personalitate. „La tulburările de personalitate erau incluse și perversiunile sexuale: homosexualitatea, pedofilia și altele. Erau codificate ca boli și condamnate”, a spus acesta.

„Homosexualii au existat și în perioada comunistă și stiu câteva cazuri, dar era ceva rarisim. Aveau grijă să nu fie prinși. Cunosc cazuri și de pedofili care erau o personalitate: ingineri, medici. Bineînțeles, ei erau bisexuali, dar aveau și această tendință homosexuală sau pedofilă. Erau căsătoriți ca să aibă un paravan, dar în același timp aveau și aceste preocupări. Cel mai des printre femei era întâlnit lesbianismul, însă cazurile erau foarte rare. Lucrurile astea se mascau”, a declarat Traian Neamțu.

 

Surse: Monitorul de Cluj, Organizaţia Mondială a Sănătăţii

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE