Antena Căutare

,,Prietenii de la 11" Care sunt cele mai eficiente și mai la accesibile taratamente naturiste împotriva gripei și ale virozelor

Invitată la "Prietenii de la 11", Dr. Ruxandra Constantin, medic de familie, a vorbit despre cele mai eficiente tratamente naturiste în caz de viroză și gripă.

Invitată la "Prietenii de la 11", Dr. Ruxandra Constantin, medic de familie ne explică la subiect ce trebuie să consumăm pentru a ne feri de efectele nemiloasei gripe și viroze! Care sunt cele mai eficiente tratamente naturiste și alimente care ne mențin sănătoși în această perioadă

Invitată la "Prietenii de la 11", Dr. Ruxandra Constantin, medic de familie, a vorbit despre cele mai eficiente tratamente naturiste în caz de viroză și gripă.

Gripa face victime în toată țara, de aceea sistemul medical trage un semnal de alarmă asupra cetățenilor, după ce s-au înregistrat 20 de decese.

În platoul Prietenilor de la 11, este prezentă doamna doctor Ruxandra Constantin care ne va învăța cum să ne protejăm împotriva gripei și a virușilor.

Care sunt cele mai eficiente tratamente naturiste în cazul virozei și a gripei!

Fiind întrebată dacă mai ne putem face vaccinul antigripal, doamna doctor a explicat în emisiunea "Prietenii de la 11", că efectul acestuia are loc de abia în 2 săptămâni, când este foarte posibil ca acest val al virozelor să treacă.

Ceea ce putem face noi, cei nevaccinați, este să consumăm alimente și ceaiuri care ne întâresc imunitatea și ne apără împotriva virușilor puternici și periculoși.

Terapiile naturale care cresc imunitatea nespecifică a corpului pot fi și pe bază de remedii din cămară.

Începem cu o alimentație de bază bogată în vitamine, minerale și fibre, precum fructele și legumele, dar și proteine de calitate pe care le putem asimila consumând carne de pui, de curcan, ouă, cereale integrale, dar și de lactate fermentate, precum iaurt, sana, chefir.
De asemenea, doamna doctor ne povestește că și condimentele precum ceapă, usturoi, ghimbir, omoară viruslii având o acțiune antibiotică.
Urmărește întregul material și află ce anume mai este recomandat să consumăm pentru o sănătate de fier!

,,Prietenii de la 11''. Cei mai râvniți burlaci din lume. Zack Efron și Jake Gyllenhaal își caută jumătatea... ,,Prietenii de la 11''.Angela Rusu își încântă fanii cu o melodie superbă despre iubire. Ascult-o și tu chiar acum...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Ultimele știri
x